Ono nesto sto je bilo 600, smanjili na 400, sisajte ga hejteri
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Pa eto Prosjaci zaradise "silne" pare na Sipovicu i Krpicu, a plata ni na vidiku... 
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja nisam upucen, ali ako mi neko moze reci iz kojeg kluba u BiH su dosli igraci, a bili su ili su i dalje reprezentativci BiH(1995-2020): Hasagic, Guso, Sehic, Zukanovic, Cocalic, Visca, Beslija, Biscevic, Vrsajevic, Bazdarevic, Bajic, Hodzic, Stevanovic, Dzeko?
... + razglednice iz Dubaija, Grcke i sl...
Brinite se Vi o Vama, a plate su redovne i isplacene, info iz 1. ruke
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Da nisu iz Slavije?
Ah, nisu, samo je Golijanin od tamo...
Ah, nisu, samo je Golijanin od tamo...
Od svih nabrojanih jedino Dzeko moze proci, ostali su nam vise odmogli nego pomogli.kolezeljovac je napisao/la: ↑12 jan 2020, 18:30Ja nisam upucen, ali ako mi neko moze reci iz kojeg kluba u BiH su dosli igraci, a bili su ili su i dalje reprezentativci BiH(1995-2020): Hasagic, Guso, Sehic, Zukanovic, Cocalic, Visca, Beslija, Biscevic, Vrsajevic, Bazdarevic, Bajic, Hodzic, Stevanovic, Dzeko?
Brinite se Vi o Vama, a plate su redovne i isplacene, info iz 1. ruke... + razglednice iz Dubaija, Grcke i sl...
Znaci med i mlijeko, izvinjavam se onda...kolezeljovac je napisao/la: ↑12 jan 2020, 18:30Ja nisam upucen, ali ako mi neko moze reci iz kojeg kluba u BiH su dosli igraci, a bili su ili su i dalje reprezentativci BiH(1995-2020): Hasagic, Guso, Sehic, Zukanovic, Cocalic, Visca, Beslija, Biscevic, Vrsajevic, Bazdarevic, Bajic, Hodzic, Stevanovic, Dzeko?
Brinite se Vi o Vama, a plate su redovne i isplacene, info iz 1. ruke... + razglednice iz Dubaija, Grcke i sl...
Ma yaa,lažu ljudi sto vas mrze sigurno...
- svrakino1921
- Kontakt:
Nas Veseli na utakmici Roma-Juve
Sinan Ramovic u Dubaiu
Sta ces redovna i dobra primanja i uzivas u pauzi
GOLEM SI ZELJO
Sinan Ramovic u Dubaiu
GOLEM SI ZELJO
A Đole na proslavi Dana Republike Srpske. Sta golem, pregolem !!!svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:22Nas Veseli na utakmici Roma-Juve
Sinan Ramovic u Dubaiu
GOLEM SI ZELJO
Veselog izvukli u Bingu -nagradna igra "Prvi put u inostranstvo"...svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:22Nas Veseli na utakmici Roma-Juve
Sinan Ramovic u Dubaiu
GOLEM SI ZELJO
Sinanu, babo naplatio odstetu za slupani auto...
Redovna za septembar jesu, za oktobar kažu Štila ce pozajmiti...
- Zenicanin988
- Kontakt:
Kako je u metropoli, morel se dihat, ljudine ? 

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Samo sam ti pitanje postavio a ti se uzjogunio ko da mi na ku*cu sjedis..
Zalosno je to da i kad bi ti covjek nacrtao sta radis i koliki si papak ti to nebi razumjeo..
Pozdravi brata indijanca.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Boli me ku*ac sad ti mogu lajk opalit.. kad vec nema te cakijice..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Dobro je sve dok ne "opaljujes" samare k'o ovi juznjaci mohikancu 
Ma nek ste vi zivi i zdravi.. je*o suplju..
Vidis kako se mozemo za cas dogovorit.
- svrakino1921
- Kontakt:
ERVIN ZUKANOVIC-ZUKA
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.