Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la L'Avvocato » 21 nov 2010, 18:13

29
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

GrandeJuve
Kontakt:

Post Postao/la GrandeJuve » 21 nov 2010, 18:14

L'Avvocato je napisao/la:29
:D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 nov 2010, 18:15

hehe i to ničim izazvan, da je iko pričao o trofejima, uspjesima i sl pa hajd da se pohvali, al riječ o lošoj igri intera i nesportskom potezu etooa a on stavi tu sliku :roll:
pa imaš li kakav komentar, mišljenje šta da se uradi, išta konstruktivno :?: :?: :?: :?:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 nov 2010, 18:17

sad ce milanezi stavit broj 7...romanisti broj 9 i tako :mrgreen: :lol: 8-)

Ma bice kazna za etooa..isto tako i tony bi trebao biti kaznjen zbog pokusaja da rukom zabije gol..tj. zabio ga je..al sudija vido :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 21 nov 2010, 18:17

a kad zborijs one koje ste posteno osvojili, onda ste tu negdje u rangu sa romom

tony-mortale je napisao/la:hehe i to ničim izazvan, da je iko pričao o trofejima, uspjesima i sl pa hajd da se pohvali, al riječ o lošoj igri intera i nesportskom potezu etooa a on stavi tu sliku :roll:
pa imaš li kakav komentar, mišljenje šta da se uradi, išta konstruktivno :?: :?: :?: :?:
cuj sta da se radi...da se kazni Eto'o i da Moratti da otakz benitezu :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 nov 2010, 18:18

29 Par im uzeli zbog namještanja zanima me kolko je još od tih 29 namješteno. :lol:
Vratiće se Jose :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Ma Inter karinaška ekipa dokaz da je trener pola ekipe džaba Eto i ostali kad je rumenko preuzeo stvar u svoje ruke :lol:
Očekujem titulu za Milan ni Roma nije loša,ali Milan je ipak bolji.Juve me iznenadio ove sezone nisam očekivao od njih da budu ovako visoko dakle za njih zbog dobrog starta 4. ili 5. mjesto ima još dosta ekipa tu ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 nov 2010, 18:19

sarajlija89 je napisao/la:sad ce milanezi stavit broj 7...romanisti broj 9 i tako :mrgreen: :lol: 8-)

Ma bice kazna za etooa..isto tako i tony bi trebao biti kaznjen zbog pokusaja da rukom zabije gol..tj. zabio ga je..al sudija vido :mrgreen:
ti bi mene kaznjavao, a nisam ništa loše uradio :lol: :lol:
luca toni bi mogao ;)

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 21 nov 2010, 18:19

Huska je napisao/la:AKTUELNI PRVAK EUROPE, AKTUELNI PRVAK ITALIJE i AKTULENI POBJEDNIK KUPA :roll:

kada vam to podje za rukom javite se...

.....i to je sadasnjost, a ne proslost!!!!!!! KAD VI BUDETE AKTUELNI U NECEMU JAVITE SE :roll:

P.S. HVALITE SE AKTUELNOSCU A NE PROSLOSTI

P.S.2 DA ETOA TREBA KAZNITI JER NIJE KAZNJEN OD PRIJE ZBOG NAVODNOG SIMULIRANJA ZA PENAL, DIGLA SE FRKA....MINIMALNO 4 UTAKMICE KAZNE I NOVCANO 10 000 EURA
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 nov 2010, 18:21

vuvu_zzz je napisao/la:
Huska je napisao/la:AKTUELNI PRVAK EUROPE, AKTUELNI PRVAK ITALIJE i AKTULENI POBJEDNIK KUPA :roll:

kada vam to podje za rukom javite se...

.....i to je sadasnjost, a ne proslost!!!!!!! KAD VI BUDETE AKTUELNI U NECEMU JAVITE SE :roll:

P.S. HVALITE SE AKTUELNOSCU A NE PROSLOSTI

P.S.2 DA ETOA TREBA KAZNITI JER NIJE KAZNJEN OD PRIJE ZBOG NAVODNOG SIMULIRANJA ZA PENAL, DIGLA SE FRKA....MINIMALNO 4 UTAKMICE KAZNE I NOVCANO 10 000 EURA
uh to bi mu bila kazna toliko troši na cipele i to mjesečno, nebi mogao zaspati kad bi mu cenera uzeli :o

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 nov 2010, 18:28

tony-mortale je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:sad ce milanezi stavit broj 7...romanisti broj 9 i tako :mrgreen: :lol: 8-)

ti bi mene kaznjavao, a nisam ništa loše uradio :lol: :lol:
luca toni bi mogao ;)
hehe..ma naravno...slucajno taj ipsilon :lol: ..primjetio sam,al mrsko mi bilo editovat...i znao sam da ces se javit :mrgreen:

8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 21 nov 2010, 19:02

sta je ovo , toliki kompleksi od intera tako da sad svi svrsavaju , ali **** svakoj seriji dodje kraj pa ce tako i ovoj

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 nov 2010, 19:38

nece nego 18 :) po cemu smo prvi u svijetu mi Boca pa ostali ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 nov 2010, 19:46

a ja nebi ništa, i nisam stavi,
tema je serija a, i sad kad napišeš nešto što se desilo u ovom kolu te iste serije a neki tinejdžeri to prokomentarišu kao neki nazovi kompleks :roll: :roll: , niđe veze, još baš zbog toga nisam htio na temi intera,

umjesto da napišete nešto što ste pročitali na tim nekim interovim portalima i forumima na koje mi ostali ne idemo (hoće li rafa ići ili ostati, ko su mogući nasljednici i sl.) vi počeli neke sličice ljepiti i šuplje priče prosipati, pa hajte napravite iznimku jednom u životu pa konstruktivno šta napišite

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 nov 2010, 20:06

Pocelo je pocelo. Interovci nakon loseg kola, odma poceli za vetrine da se fataju :mrgreen: ..polako momci, nije sve gotovo, ima jos da se igra ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

GrandeJuve
Kontakt:

Post Postao/la GrandeJuve » 21 nov 2010, 20:08

Dok Inter otvore oci vozovi ce da prodju.Jos 2 kiksa i Inter je definitivno ispao iz trke. Po meni su oni vec ispali iz trke,jer kad kazne Etoa za ono sto je uradio tek nece imati sanse ni gol da daju. do polu sezone ce Inter biti iza Milana na hladnih -15 bodova i cao skudeto. Milan je glavni favorit pa Juve i Roma su tu uz rame.Inter nije kandidat ni za prva 4 mijesta ovakvom igrom.Oni moraj pod hitno nesto da mjenjaju da dovedu neke nove igrace u januaru

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 21 nov 2010, 21:38

tony-mortale je napisao/la:to ti mozgiću znači da ga je iskopirao zidanov najgori potez u karijeri a ne najbolji, a kolika si ti intelektualna mizerija si pokazao na temi evropskog prvaka, start ibrahimovića na loptu u kojem je ozljeđen materaci i ovako nešto nesportski bez lopte bi ti istom kaznom kaznio, ibrin je taman za žuti karton što je i dobio, etoov za crveni-što nije dobio i još barem 2 utakmic¸e kazne što takođe nije dobio(zasad)
Veoma objektivno predstavljeno od strane jednog velikog filozofa i stručnjaka koji zna po postovima procijenit veličinu mozga onoga sa kojm se raspravlja. Kao i očekivano, nismo dobili obrazloženje napisanog, što još jednom dokazuje koliki je stručnjak i poznavalac stvari u fudbalu.
tony-mortale je napisao/la:etou je očito uzor zinedin zidan, doduše ne po velemajstorskim potezima već ovoga

Što se tiče pisanjima o odlasku Rafe, imamo mi i bitnijih stvari, jer treneri koji se nude tipa Spalleti itd. nisu mi baš pravi izbor. Treba imati strpljenja i nadati se što bržem oporavku glavnih igrača, jer nijedan trener ne može sa ekipom koja stalno mijenja početni sastav napraviti ikakav rezultat. :|
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 nov 2010, 22:06

Unforgotten je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:to ti mozgiću znači da ga je iskopirao zidanov najgori potez u karijeri a ne najbolji, a kolika si ti intelektualna mizerija si pokazao na temi evropskog prvaka, start ibrahimovića na loptu u kojem je ozljeđen materaci i ovako nešto nesportski bez lopte bi ti istom kaznom kaznio, ibrin je taman za žuti karton što je i dobio, etoov za crveni-što nije dobio i još barem 2 utakmic¸e kazne što takođe nije dobio(zasad)
Veoma objektivno predstavljeno od strane jednog velikog filozofa i stručnjaka koji zna po postovima procijenit veličinu mozga onoga sa kojm se raspravlja. Kao i očekivano, nismo dobili obrazloženje napisanog, što još jednom dokazuje koliki je stručnjak i poznavalac stvari u fudbalu.

:|
ubio si me argumentima i dokazima, jednostavno neznam šta ću,
ovo dvoje je isto samo u tvom šizo svijetu, a svako normalan i realan vidi ovo okruglo žuto-to ti je inače lopta, a ona je tu jer se igralo i oba igrača su išla na nju

slika

e sad svak realan vidi da ovdje tog okruglog žutog nema, razlog je jednostavan igra je bila zaustavljena al to ne sprječava terminatora da glavom u prsa udari bostjana
slika

al sad ti budi objektivan kao do sada pa reci da je to skoro identično, mada ovakvih situacija kao na prvoj slici imaš na svakoj utakmici i to po nekoliko puta, a ovo kao na drugoj slici sam vidio još samo jedan put ranije, živio

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 21 nov 2010, 22:44

nema se tu šta polemizirati. prvo je bio duel u kojem je materazzi izvukao deblji kraj. ovdje je diskutabilno crveni karton ili žuti, ipak je bila borba za loptu. ovo sa etom nema veze s mozgom i ne moze biti isto. udara igrača glavom u prsa a i nema lopte na vidiku. jel sam ja idiot ili meni ovo nije isto?
da ne govorim i namjeri niđe veze.
Zadnja izmjena: baresi, dana/u 21 nov 2010, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al Mondo.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 nov 2010, 22:47

Cavani opet zabio 9. gol za njega!
-RIVALDO-

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 nov 2010, 02:23

Uz sve ovo pisanje o Pastoreu,slabo se spominje njegov suigrac Josip Ilicic,momak koji igra sjajno za Palermo,ocito bas i nije medijima zanimljiv kao Argentinac,uglavnom fenomenalan igrac,mislim da ce se uskoro poceti spominjati kao eventualno pojacanje najvecih Italijanskih timova.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.