FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Smajlagic out. Nije bio momak loš očito se pravi više prostora za Hadžića.
Ako Vela ode opet ćemo imati hrpu probelma. Momak je izmislio fudbal za Bukvica i ekipu.
Ja nisam nigdje vidio da je Isak out. Kakav je status Crnickog?
Ako Vela ode opet ćemo imati hrpu probelma. Momak je izmislio fudbal za Bukvica i ekipu.
Ja nisam nigdje vidio da je Isak out. Kakav je status Crnickog?
Vidimo statisku i to je to bolje da smo druge neke momke trpili nego njega
- L' Imperator
- Kontakt:
Ja sam čuo da je Zrinjski zainteresovan za Velića.
Bitno je ba da se štopera riješite, a naći će Mušija rješenje na golmanskoj poziciji. Da je Marc-André ter Stegen na golu primat će po tri gola po utakmici ako su ti štoperi i bekovi katastrofa.
Bitno je ba da se štopera riješite, a naći će Mušija rješenje na golmanskoj poziciji. Da je Marc-André ter Stegen na golu primat će po tri gola po utakmici ako su ti štoperi i bekovi katastrofa.
Zadnja izmjena: L' Imperator, dana/u 11 jan 2020, 04:23, ukupno mijenjano 1 put.
#samoRudar #zauvijek
Zna li se ko ide na posudbu u Rudar posto vidim da je Mensur to izjavio u interviju
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Koju poziciju igraju?
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
to su golmani
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Zenicanin988
- Kontakt:
Markovic je strasan golman, branio kod nas , kad se sjetim sta je sve skidao...
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Definitivni moramo dovesti novu 1. Ako ode Vela. Ovaj Marković ne bi bio losa opcija. Nadam se i da je klub riješio dugovanja za Velom pa da sad uzme nesto para.
Ove priči o fuzijiama i glupostima nema govora. Možda da oba tima igraju na jednom stadionu mada s obizirom na ponašanje pojedinih i njihov ego ni to mi nije realna opcija.
Bolje bi bilo da klubovi zaposle pametne i školovanje ljude da vode bitne funkcije u klubu a ne da se čeka da kane koja marka. Siguran sam da postoji hiljadu i jedan način da se namakne lova u klubove ali to ne ide bez organizacije i napretka svih segmenata kluba.
U finansijskom smislu Mladost neće nikada moci zaraditi od ulaznica ali zato može praviti pozitivnu priču i zaraditi na milion drugih načina samo treba biti pametan i inovativan.
Ove priči o fuzijiama i glupostima nema govora. Možda da oba tima igraju na jednom stadionu mada s obizirom na ponašanje pojedinih i njihov ego ni to mi nije realna opcija.
Bolje bi bilo da klubovi zaposle pametne i školovanje ljude da vode bitne funkcije u klubu a ne da se čeka da kane koja marka. Siguran sam da postoji hiljadu i jedan način da se namakne lova u klubove ali to ne ide bez organizacije i napretka svih segmenata kluba.
U finansijskom smislu Mladost neće nikada moci zaraditi od ulaznica ali zato može praviti pozitivnu priču i zaraditi na milion drugih načina samo treba biti pametan i inovativan.
Završi i famozna prozivka. Zanima me kakv je plan uprave buduci da smo razduzili Crnickog i Smajlagica.
Vidjet ćemo hoće li biti još kakvih dolazaka. Sigurno nam fali jos dva minimalno igrača sa neku mirniju polusezonu.
Vidjet ćemo hoće li biti još kakvih dolazaka. Sigurno nam fali jos dva minimalno igrača sa neku mirniju polusezonu.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Plan uprave: osim već poznatog, treninzi, kontrolne utakmice, pripreme i zakazanih šest pripremnih u Antaliji, afirmacija mlađih igrača, ali samo onim koji se dokažu na treninzima i kontrolnim utakmicama,
Što se dolazaka tiče, za sad nema nikakvih najava.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Znaci uci ce u drugi dio samo sa Hadzicem u napadu?
- L' Imperator
- Kontakt:
E svaka čast Mušija! Je l' to ona saradnja o kojoj pričaš? Pored Rudara, Mustafu i Anesa poslao čak u Bihać!

#samoRudar #zauvijek
Bas saradnja na zavidnom nivou a neki pricaju o nekim fuzijama hahahahaL' Imperator je napisao/la: ↑13 jan 2020, 19:39E svaka čast Mušija! Je l' to ona saradnja o kojoj pričaš? Pored Rudara, Mustafu i Anesa poslao čak u Bihać!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitaj upravu rudara pa onda komentarisi...L' Imperator je napisao/la: ↑13 jan 2020, 19:39E svaka čast Mušija! Je l' to ona saradnja o kojoj pričaš? Pored Rudara, Mustafu i Anesa poslao čak u Bihać!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa sto ti insajderu ne podjelis sa svima nama?amar009 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 20:11pitaj upravu rudara pa onda komentarisi...L' Imperator je napisao/la: ↑13 jan 2020, 19:39E svaka čast Mušija! Je l' to ona saradnja o kojoj pričaš? Pored Rudara, Mustafu i Anesa poslao čak u Bihać!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.