Ne znam za taj slučaj al što Reis kaže bio je izazvan.
Jesi li bacio kakvu akciju ?Fantasista je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:56
![]()
Pedagogica je vrh bila![]()
Vidim je ljetos na jezeru, i dalje je beton![]()
Moderator/ica: insider
Ne znam za taj slučaj al što Reis kaže bio je izazvan.
![]()
Jes Hamo mal nizak oca mu.Heller je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:52Hamo Ludi. Mladen sad neko mudo u elektroprenosu. Par puta mrsko mu predavati da nam 20 KM da idemo na kafu al ne u tržniSviuodbranu je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:49Taj salih zaboravio sam malen covjek...ili....
Bio je neki praksu predavo cijeli cas potrosi na ratne price i nekog zlatka ungera...nemam pojma...
Heleru mladju sam.
Jest mladen meni, i on je praksu predavo. Vjecito pjan bio.![]()
A jes bio cuger. Al strašno pametan čovjek i sposoban inženjer.
Šta sam mu puta otišao po cigare i Vlahov, on, Senad, Elmir se zavuku u onu alatnicu i loču čitav dan.Sviuodbranu je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:57Jes Hamo mal nizak oca mu.Heller je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:52Hamo Ludi. Mladen sad neko mudo u elektroprenosu. Par puta mrsko mu predavati da nam 20 KM da idemo na kafu al ne u tržniSviuodbranu je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:49Taj salih zaboravio sam malen covjek...ili....
Bio je neki praksu predavo cijeli cas potrosi na ratne price i nekog zlatka ungera...nemam pojma...
Heleru mladju sam.
Jest mladen meni, i on je praksu predavo. Vjecito pjan bio.![]()
A jes bio cuger. Al strašno pametan čovjek i sposoban inženjer.
Ma bio je i lud Mladen zavrsili rad i pitali mozemo li na kafu da ne sjedimo 2 sata beze nas trojica, kaze moze.Vratili se i kod direktora, ja kazem pustio nas profesor kaze Mladen jok ja bogami lazu, a mrtav pjan koluta ocima.
To je tako u malo većim gradovima, u manjim sredinama nemaš toga, to je u manjim mjestima podijeljeno po mahalama (jedna ulica ili par ulica) i tako tih tuča je bilo dok se išlo u osnovnu, kasnije u srednjoj to sve prerasteš, mislim skontaš da vas nema puno pa se i ne vrijedi udarat realno, barem to tako mahala protiv mahale, a ono sporadičnih sranja je vazda bilo i biće.Beduin je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:50Ne znam mahom koja ste generacija ovdje, ali u moje vrijeme je u Tuzli svako naselje imalo svoju ekipu fajtera i tacno si znao koje naselje je sa kim dobro. I onda u skoli se kurcis ako si u tom fazonu, ako imas te likove iza sebe, sam provociras i potenciras da ti neko nesto ruzno rekne ili podje na tebe, a ispred skole uvijek 4-5 lokalnih "klosara" zeljno dokazivanja i tuce.
Tad je bilo in furati sire tole, lanac oko vrata, i pertle vazda vezane ako se moradnes porokati
Sjecam se u to doba ako moras neku pickicu otpratiti kuci prvo pitas odakle je i prokontas kojim putem da je otrpatis, jer cesto grupice u naseljima okupljene cekaju novo lice da bi podjebavali i onda te iznabijali. To je taj period tik poslije rata.
Jedino sam bacio majmuna u nesvijest kad sam došao kućiVolimTz je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:57Ne znam za taj slučaj al što Reis kaže bio je izazvan.
![]()
Ka'e mi Vahdeta jedne prilike da nikada niko nije odgovarao automatiku (PNP-NPN) kao ja tokom cijele njene karijere, a to znas da ona ima hiljadu godina. Da se pohvalim, nije samo gluposti bilo.Heller je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:01Joj sjećal se ko Lucije. Lucifer pravi. Pa onda bila Vahdeta, ko paučak, ništa je ne čuješ. Subha i Izeta predavale osnove elektrotehnike. A ko tetke kakve a ne inžinjerke. Pa onda bila ona polumrtva hemiju predavala. Ja za dva na tabli ovi urlaju odgovore a ona samo govori molim, ne čujem dobro.
Imšo je legenda. Je li te poslao vani da izvršiš fotosintezu ?Fantasista je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:04
A ona budala Imšir me mjesecima handrio na informatici. Galamio i vrijeđao nas redovno. Samo visite po kladionici, slušate narodnjake i slično. Kasnije kad je skonto da slušam The Cult pustio me na kraju iako sam imao 3 keca![]()
Ja isao u zanatsku jbt haha, ima u mene stari prijatelja tamo u skoli, haj kaze ja ode te upisat. Haj reko upisi me u saobracajnu u tehnickoj tamo, on se vratio kaze upisao sam te za vozaca neka te tamo 3 godine, pa idi vandredno razliku polozi i zavrsi hahah. Ja nako gledam, haj reko yebes ga sad. Bilo je svega bas, haos zivi.Captain4 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:09
A u gizi je raja prekulturna, nema toga. U Ze je najgore na relaciji tehnička-zanatska. Tamo drotovi su znali svakodnevno dolazit, sva zenička halaša ide u zanatsku, a zanatska i tehnička graniče jedna s drugom. Uvijek mi je bilo žao raje zbog toga, djeca su izbjegavali tehničku upisivat zbog te bagre.
Sjecam se kad je ovo bilo sa sjekirom, kad je napao profesora, ja u to vrijeme isao u skolu tu. Ludara majke mi ono bilimisce
Ti si završio onda životni fakultet.redbull93 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:32Ja isao u zanatsku jbt haha, ima u mene stari prijatelja tamo u skoli, haj kaze ja ode te upisat. Haj reko upisi me u saobracajnu u tehnickoj tamo, on se vratio kaze upisao sam te za vozaca neka te tamo 3 godine, pa idi vandredno razliku polozi i zavrsi hahah. Ja nako gledam, haj reko yebes ga sad. Bilo je svega bas, haos zivi.Captain4 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:09
A u gizi je raja prekulturna, nema toga. U Ze je najgore na relaciji tehnička-zanatska. Tamo drotovi su znali svakodnevno dolazit, sva zenička halaša ide u zanatsku, a zanatska i tehnička graniče jedna s drugom. Uvijek mi je bilo žao raje zbog toga, djeca su izbjegavali tehničku upisivat zbog te bagre.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, WeekendOffender, Wilshere10 i 11 gostiju.