Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica Premijer lige BiH
Zar nisu igrali Sloboda - Zrinjski, znači 2. ili 3. sa prvim na tablici ali to nije bio derbi!??? Mislim smješno, a valjda je i Željo zaslužio da svi vide nove reflektore 

- antipolitikaa
- Kontakt:
Ma bht je cudna kuca tko zna kako oni vide znacenje rjeci derby!Marin je napisao/la:Zar nisu igrali Sloboda - Zrinjski, znači 2. ili 3. sa prvim na tablici ali to nije bio derbi!??? Mislim smješno, a valjda je i Željo zaslužio da svi vide nove reflektore
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Ne znam zasto pisete nebuloze.Sarajevo (za razliku od ostalih klubova u BiH) kad nastupa u Euro takmicenjima onda zadivi sve koji prate fudbal uopce.Umjesto da vam bude drago,pricate neke price koje nemaju veze sa vezom.Sarajevo je igralo sa jacim klubovima od Partizana pa je poraz bio manje bolniji bio manji u korist tih klubova.Nije fazon otici u Europu,uzeti pare od pretkola,s tim obrukati i klub i drzavu.Neke boli kad vide puno Kosevo kad igramo u Europi ?Zato,ne ulazite u raspravu.I da,ove sezone kad su utakmice bile u prijenosu a da je Sarajevo igralo,sve utakmice su bile za uzivati,za razliku od ostalih.Krivo ili ne,ne vidim razlog za pretjerivanje i svadju.
Neka nam zavide,neka nas ne vole !
Neka nam zavide,neka nas ne vole !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Psychosocial.
- Kontakt:
Po tabeli zaslužuju prijenos Sloboda-Sarajevo, ali treba napomenut da je prije prije nekoliko kola utakmica Sloboda-Zrinjski to isto tako bila zaslužila,pa je se prenosilo Sarajevo-Borac...
mislim da će bolja utakmica bit na Grbavici jer će to bit dosta otvorena utakmica i moguće s jako puno golova, dok na Tušnju vjerovatno "dobro poznate" duge lopte, po ko zna kakvom terenu, ležanja ako bude 1-0 i tako to svašta.. zato se nadam da će to Sarajevo uzet...
Sloboda može Kup gonjat jer mislim da po igri definitnvo ne zaslužuju 2 mjesto pa možda ni 3 i 4.. no offence
mislim da će bolja utakmica bit na Grbavici jer će to bit dosta otvorena utakmica i moguće s jako puno golova, dok na Tušnju vjerovatno "dobro poznate" duge lopte, po ko zna kakvom terenu, ležanja ako bude 1-0 i tako to svašta.. zato se nadam da će to Sarajevo uzet...
Sloboda može Kup gonjat jer mislim da po igri definitnvo ne zaslužuju 2 mjesto pa možda ni 3 i 4.. no offence
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ja neznam zasto se utakmica zrinjski-sloboda nije prenosila nije me briga meni je draze gledati sarajevo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Takozvana dolina uživaj u sridupape je napisao/la:« Radio Televizija BIH » Wednesday 22.04.2009.
16:55 Nogomet: Premijer liga BiH, Sloboda - Sarajevo, prijenos
Zadnja izmjena: pape, dana/u 19 apr 2009, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUŠIĆ
Postovi koji nemaju veze sa temom ce biti obrisani.Vratite se temi i pisite najbolje,bez bespotrebnog vrijedjanja i omalozavanja . Hvala
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
$ ' $ ? ФА & " ' $ " Евертона, " $ & $ " " $, & ?, ? ", ? 4-5 ", ? & ? цуру, & " ?... " " се $ је - & " & се то $ нас $, " " % ? $ на " ' ". " је & " на ТВ " - $ $ " ", " су $ су, ? $ $ " је, & " је ' /... " $ $ " са " & " у $, ? $ су ? на празној $ & ", јер је & на ", а на супротној " ' ". ? је " на $ ?, & је на $ ", а " је стара са 4-5 $, " $ " " $ ? " '... 

I ko se nad'o ale...
Ja tebe jarane nista ne razumijemSova je napisao/la:$ ' $ ? ФА & " ' $ " Евертона, " $ & $ " " $, & ?, ? ", ? 4-5 ", ? & ? цуру, & " ?... " " се $ је - & " & се то $ нас $, " " % ? $ на " ' ". " је & " на ТВ " - $ $ " ", " су $ су, ? $ $ " је, & " је ' /... " $ $ " са " & " у $, ? $ су ? на празној $ & ", јер је & на ", а на супротној " ' ". ? је " на $ ?, & је на $ ", а " је стара са 4-5 $, " $ " " $ ? " '...
Evo da razumijes :
Sad sam gledao polufinale FA kupa izmedju Manchester Uniteda i Evertona,i gledam kako ljudi prikazuju i gledaoce,svako malo,ili tribinu,ili 4-5 njih,ili neku lijepu curu,neke zanimljive likove...Cini mi se da je vec neko pominjao kako se to kod nas radi,citavu utakmicu mozes misliti da na tribinama nema nikoga.
Meni je nekako i na TV bolji osjecaj kad vidim i navijace,kakvi da su,koliko god da ih je,nekako mi je atmosfera bolja...Prije kad gledas izvjestaj sa recimo neke utakmice u Modrici,mislis da su igrali na praznoj ledini bez ikoga,jer je kamera na tribini,a na suprotnoj strani nema nicega.Slicno je i na stadionu Slavije,kamera je na zapadnoj tribini,a istocna je strana sa 4-5 redova,i onda imas utisak da publike ni nema...
Sad sam gledao polufinale FA kupa izmedju Manchester Uniteda i Evertona,i gledam kako ljudi prikazuju i gledaoce,svako malo,ili tribinu,ili 4-5 njih,ili neku lijepu curu,neke zanimljive likove...Cini mi se da je vec neko pominjao kako se to kod nas radi,citavu utakmicu mozes misliti da na tribinama nema nikoga.
Meni je nekako i na TV bolji osjecaj kad vidim i navijace,kakvi da su,koliko god da ih je,nekako mi je atmosfera bolja...Prije kad gledas izvjestaj sa recimo neke utakmice u Modrici,mislis da su igrali na praznoj ledini bez ikoga,jer je kamera na tribini,a na suprotnoj strani nema nicega.Slicno je i na stadionu Slavije,kamera je na zapadnoj tribini,a istocna je strana sa 4-5 redova,i onda imas utisak da publike ni nema...

- FK Sarajevo
- Kontakt:
neznam ni ja cirilicu ali nema veze nemoram ni svaki komentar procitatiB3Z3 je napisao/la:Ja tebe jarane nista ne razumijemSova je napisao/la:$ ' $ ? ФА & " ' $ " Евертона, " $ & $ " " $, & ?, ? ", ? 4-5 ", ? & ? цуру, & " ?... " " се $ је - & " & се то $ нас $, " " % ? $ на " ' ". " је & " на ТВ " - $ $ " ", " су $ су, ? $ $ " је, & " је ' /... " $ $ " са " & " у $, ? $ су ? на празној $ & ", јер је & на ", а на супротној " ' ". ? је " на $ ?, & је на $ ", а " је стара са 4-5 $, " $ " " $ ? " '...
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
http://www.crosign.com/hr/cirilica-latinica-konverter
za one sto neznaju cirilicu
za one sto neznaju cirilicu
Republika Zenica
- dolina cupova
- Kontakt:
hocu ali na svojoj voljenoj grbavicipape je napisao/la:Takozvana dolina uživaj u sridupape je napisao/la:« Radio Televizija BIH » Wednesday 22.04.2009.
16:55 Nogomet: Premijer liga BiH, Sloboda - Sarajevo, prijenos
-
- Kontakt:
Neki likovi ne mogu ili ne zele da skontaju neke stvari i,vole da kao nedovoljno informisani bubaju svoju neku tezu koja samo njima odgovara,ovdje je to vec neko lijepo napisao,a to je da BHT1 u srijedu navecer,prenosi utakmicu Engleske lige,otuda i prijenos tekme sa Tusnja,sto se tice tekme Sloboda-Zrinjski,mislim da se ta tekma igrala od 18.00h ili 19.00,tada je jos bilo zimsko racunanje vremena,tj.tekma se igrala u vecernjem terminu,pitajte upravu Slobode zasto nije prenosena ta tekma,uprava Slobode nije htjela da se prenosi ni tekma izmedju Slobode i Zelje u vecernjem terminu(zbog navodnog kvara reflektora),kao sto vec znamo-ta tekma nije ni prenosena vec je odigrana u popodnevnom terminu........
Kako su igrali onda noćnu protiv Slavije između tih utakmica???
KOGA PRENOSE U SUBOTU DA LI IKO ZNA????
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu
vjerojatno Široki - Sloboda..iako mozda i Čelik - Slavija ..vjerujem između te dvi da će jedna biti..stele je napisao/la:KOGA PRENOSE U SUBOTU DA LI IKO ZNA????
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- bistrikboy
- Kontakt:
U srijedu mala promjena plana ipak Željo-Zrinjski u 20h,umjesto sloboda-sarajevo u 16.30h
Ne znam jel 100% ali sueci prema njihovom ttx-u moglo bi biti tako...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Na ttx-u na 331 pise da je iz Tuzle utakmica ...neznam na kojoj si ti stranici to procitaobistrikboy je napisao/la:U srijedu mala promjena plana ipak Željo-Zrinjski u 20h,umjesto sloboda-sarajevo u 16.30h![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- el-fighter
- Kontakt:
Zar u srijedu ne prenose Englesku ligu u 20.45 . Trebal bi biti utakmica iz Tuzle.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, GradKamena2, Resolute i 14 gostiju.