Uprava je kriva sto je igrao za zeljeznicar...nesposobnjakovici

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uprava je kriva sto je igrao za zeljeznicar...nesposobnjakovici
Treba uzeti u obzir da se radi o cirkus portalu, od kojeg je "Vesela sveska" ozbiljnija.Inače, baš me zanima šta će danas Hadžija kazati novinarima za pojačanja, ako ga kojim čudom neki novinar upita.Evo kone već dva štopera završili, Zrinjski tri igrača do sada.
Pa evo konkretno GospodinIzSarajeva je mislio da imamo sanse i da ga zelimo, a i jos par likova je pisalo. Realno, skripi nam pozicija desnog krila, odlicno bi nam dosao.
Ako tVazi naku suludu sumu ko ga **** , sa ovom polusezonom i kak je odigraoi kolko smo golova primili more puno para zabit sebi u guzicu . Ako su to tolke pare ima igraca koji se mogu dovest za te pare , Ja sam siguran da bi Kotrljak pustio Mujakica da se vrati na osudbu ako ponudimo placat neki dio place , jer on ocito nije jos blizu 1 postave a njima je bolje da igra neho da ne igra . Ove polusezone niko osim Ahmetovica nije zasluzio da trazi ista , al moram rec iako je majstor i sve vidi se da u je broj utakmica posao uticat sa godinama na preformans ,Morali su jos ljetos nac nekog ko ce ga rasteretit i dat prostora za odmor , al Sportski direktor i najveci genijalac u svjetu fudbala po nekim su uradili prelazni rok da places. Hus je licno trazio Guzinu i to u trenutku kad smo mogli uzet Famina. Sta je vidio u Guzini ja ne kontam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:38Nece ti on ostati..Mislim moguce je ali teskoo..On bi da ostane ali trazi pravo puno novca,stvarno previse trazi..Tako da vidit cemo jos oko sapunice Lazic ..
Trenutno korisnika/ca: MokraKifla i 68 gostiju.