Znaci Prvenstvo je zavrseno...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mozda sad s ovim mladim talentima ne fasujete 5 ili 3 komada nego 2
Jos Lukasa dovedite i kompletirani ste...
Ahmetovic je najboljei igraca prosle sezoneSalih1984 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:10Jel moguce da su kitari toliko jadni pa ismejavaju covjeka zato sto je "star"![]()
Momak ima 30 godina i on je kao sad "starac"![]()
Zaboravljaju brzo da njihov glavni igrac Ahmetovic ima 34 godine![]()
Sta ce jadnici,znaju da je momak extra stoper pa nemaju za sta drugo ismejavat![]()
MOJ AMARE SVAKA CAST![]()
![]()
Gotovo je izgibosmo, sad se naljutio Salihaga i poceo je na desetine bombi bacati...Salih1984 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:10Jel moguce da su kitari toliko jadni pa ismejavaju covjeka zato sto je "star"![]()
Sta ce jadnici,znaju da je momak extra stoper pa nemaju za sta drugo ismejavat![]()
![]()
Nemoj da se ljutis ti ,sto je Amar doveo pojacanje.Vanja8 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:17Gotovo je izgibosmo, sad se naljutio Salihaga i poceo je na desetine bombi bacati...Salih1984 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:10Jel moguce da su kitari toliko jadni pa ismejavaju covjeka zato sto je "star"![]()
![]()
A da, inace je Salih bio na svakoj utakmici Hajduka iz Kule i jedino je on kompetentan da kaže kakav je to igrac...
Zato sam ja i napisao ranije GOTOVO JE Prvenstvo je zavrseno...![]()
Pa normalno da slavim...Salih1984 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:19Nemoj da se ljutis ti ,sto je Amar doveo pojacanje.Vanja8 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:17Gotovo je izgibosmo, sad se naljutio Salihaga i poceo je na desetine bombi bacati...Salih1984 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:10Jel moguce da su kitari toliko jadni pa ismejavaju covjeka zato sto je "star"![]()
![]()
A da, inace je Salih bio na svakoj utakmici Hajduka iz Kule i jedino je on kompetentan da kaže kakav je to igrac...
Sta je bilo bilo je ,Amar gazi redom sve
Placiiiii vanja![]()
![]()
(Na drugim forumima vanja slavi ovo pojacanje)
Vanja8 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:23Pa normalno da slavim...Salih1984 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:19Nemoj da se ljutis ti ,sto je Amar doveo pojacanje.Vanja8 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:17
Gotovo je izgibosmo, sad se naljutio Salihaga i poceo je na desetine bombi bacati...
Sta je bilo bilo je ,Amar gazi redom sve
Placiiiii vanja![]()
![]()
(Na drugim forumima vanja slavi ovo pojacanje)
Ono sto Prosjaci mogu dovesti, e to ne može ni jedan klub...
Ali neka se morž zahvali ovakvom skautu kao Salihaga, pa je imao tacnu sliku u kakvo je formi...
Ne znam kako se zavrsi tvoj prijedlog da i njegov dedo pojaca odbranu taman su tu sa godinama nedje...![]()
Jos ako dedo stari navijac Prosjaka iz kraljevine SHS dodje,onda je stvarno najveci...Salih1984 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:24Vanja8 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:23Pa normalno da slavim...
Ono sto Prosjaci mogu dovesti, e to ne može ni jedan klub...
Ali neka se morž zahvali ovakvom skautu kao Salihaga, pa je imao tacnu sliku u kakvo je formi...
Ne znam kako se zavrsi tvoj prijedlog da i njegov dedo pojaca odbranu taman su tu sa godinama nedje...![]()
![]()
![]()
VELIK SI AMARE![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.