Jel prvu? Ko ti je razrednik bio?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Realno jedina ozbiljna srednja u Zenici.
- Marsal
- Kontakt:
Feno je uvijek bio čaršija, gradski mangup, dijete sa asfalta...Salčinović je starogradsko prezime...no eto odlučio se za taj stil života i jbg.
Ne znam je li mu išta
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jasminka je pola čovjek, pola zvijer. Čim je loše vrijeme svi su nayebali. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Jasminka Stjepović je jedna velika gospođa prije svega.
- Marsal
- Kontakt:
Svi su nas kad sam tek krenuo u školu plašili pričama o njoj, a žena je bila samo takva. Fer i korektna uvijek, ostala mi je u lijepom sjećanju.
Sa manje više svim profesorima imam lijepe uspomene, kod Ilijasa sam padao fiziku na polugodištu, a gotivio sam ga... Darka Lovrića sam obožavao iako sam uvijek imao samo 3 i slično.
Moje jedino negativno iskustvo je Merima iz engleskog. Meni sestra profa engleskog, ja imao sve kopije testova a osim toga znao sam ga perfektno i njoj je bilo krivo što ga ne učim i što mi je svejedno tako da smo se ganjali.
Krava me zapisivala kad budem redar, jednom sam 6 sedmica uzastopno bio redar zbog nje
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Je l realno da su vatrogasci i policajci u Australiji dobili nalog da ubijaju mladuncad koala i kengura?
"The Victorian Response Plan for Wildlife Impacted". Na to sam naletio, samo nisam siguran da li su u pitanju lazne informacije ili istina.
"The Victorian Response Plan for Wildlife Impacted". Na to sam naletio, samo nisam siguran da li su u pitanju lazne informacije ili istina.
Sprovodi se eutanazija zivotinja koje imaju opekline koje nije moguce izlijeciti, planirano je i ubijanje određenog broja kamila jer ih ima previse i nanose stetu. Za te mladunce nisam nista procitao
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Plan za ubijanje kengura, zbog njihovog ogromnog broja, je bio prije ovih pozara. A sad ubijaju zbog razloga koji je objasnio Stevie
Upavaće oko deset hiljada kamila jer kradu vodu i prave haos u selima, ali ima ih dovoljno tako da ih navodno neće ugroziti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.