Za Sarajevo kojem su potrebna pojacanja, sta je tu nejasno? Ti nastavi navijati za Sabrinu i Rumenog, njima je sve taman.
Nasi tek sjedaju za stol da pricaju o potencijalnim pojacanjima, svasta.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Za Sarajevo kojem su potrebna pojacanja, sta je tu nejasno? Ti nastavi navijati za Sabrinu i Rumenog, njima je sve taman.
Trebaju nam najviše dva igrača ako nas Lazić ne napusti. J*** Sabrinu i rumenog.Napapijri je napisao/la: ↑13 jan 2020, 12:19Za Sarajevo kojem su potrebna pojacanja, sta je tu nejasno? Ti nastavi navijati za Sabrinu i Rumenog, njima je sve taman.
Nasi tek sjedaju za stol da pricaju o potencijalnim pojacanjima, svasta.
Evo ja ću reći da je moranje dovesti desnog beka, po meni je ta pozicija naj kritičnija, i eventualno desno krilo dobro ako bude.
I sa Halidom ste oci vadili. Lagano samo, nije ga dugo bilo a imate pamcenje zlatne ribice svakako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2020, 12:44Pidro ubleha?Odjavi se sa foruma molim te..
Imamo desno krilo,Ahmed Hasanović se vratio sa posudbe iz gorazda..Sigurno jedan veliki talenat
Brate,ja ne kazem da ce mu trebati vremena da udje u formu,ali nije ubleha malac..TETRAPAK je napisao/la: ↑13 jan 2020, 12:45I sa Halidom ste oci vadili. Lagano samo, nije ga dugo bilo a imate pamcenje zlatne ribice svakako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2020, 12:44Pidro ubleha?Odjavi se sa foruma molim te..
Imamo desno krilo,Ahmed Hasanović se vratio sa posudbe iz gorazda..Sigurno jedan veliki talenat
Stio je najpravilnije
Manijak je uklonjen sa teme, samo prijavi sljedeći put.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2020, 12:47Brate,ja ne kazem da ce mu trebati vremena da udje u formu,ali nije ubleha malac..TETRAPAK je napisao/la: ↑13 jan 2020, 12:45I sa Halidom ste oci vadili. Lagano samo, nije ga dugo bilo a imate pamcenje zlatne ribice svakako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2020, 12:44Pidro ubleha?Odjavi se sa foruma molim te..
MortemHz je napisao/la: ↑13 jan 2020, 12:53GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2020, 12:47Brate,ja ne kazem da ce mu trebati vremena da udje u formu,ali nije ubleha malac..
Manijak je uklonjen sa teme, samo prijavi sljedeći put.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], prisonbreak, Vanja8 i 23 gosta.