Kako Sabrina, a u qurac je ljubis?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Evo Sinanov portal piše da Miljan Škrbić potpisuje za Sarajevo.Bit će nam to peti napadač, uz Ahmetovića, Handžića, Velkoskog i Guzinu

Baljak je lopov koji je napravio milione duga našem klubu, padaju maske indijanci....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mene zanima da li Zinedin može igrati npr u paru sa Stanojevićem ili u paru sa Oremušom na zadnjem veznom. Sumnjam da je bolji od Rahmanovića koji je naš jedan od najboljih igrača, a na toj poziciji može igrati i Gavrić, Velkoski, Oremuš...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Crničkog, Hasanovića.....Historicar je napisao/la: ↑13 jan 2020, 15:31Evo Sinanov portal piše da Miljan Škrbić potpisuje za Sarajevo.Bit će nam to peti napadač, uz Ahmetovića, Handžića, Velkoskog i Guzinu![]()
![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zato jer ima veća mu.da od ovih što bi ko biva nekog da ćeraju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Cim to Baljka spominje, ne mogu biti cista posla u ovom sto rade protiv najbolje uprave u posljednjih par godina
pa malo i nećemoThrillerHz je napisao/la: ↑13 jan 2020, 14:32Sto se tice pojacanja, pojacacemo jedina zastava moja prije utakmice

vala ne želim je čuti narednih 5 godina...

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zinedin može biti dobra zamjena ako Vladan ode.BordoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2020, 15:32Mene zanima da li Zinedin može igrati npr u paru sa Stanojevićem ili u paru sa Oremušom na zadnjem veznom. Sumnjam da je bolji od Rahmanovića koji je naš jedan od najboljih igrača, a na toj poziciji može igrati i Gavrić, Velkoski, Oremuš...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Zinedin je desetka, ofanzivni vezni.Ne vidim svrhu njegovog dovođenja, ako Rahmanović ostaje.Tu poziciju mogu igrati Velkoski i Gavrić.Bolje je da se fokusiraju na zadnjeg veznog.BordoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2020, 15:32Mene zanima da li Zinedin može igrati npr u paru sa Stanojevićem ili u paru sa Oremušom na zadnjem veznom. Sumnjam da je bolji od Rahmanovića koji je naš jedan od najboljih igrača, a na toj poziciji može igrati i Gavrić, Velkoski, Oremuš...
od nabrojanih Busquets je zadnji vezniNapapijri je napisao/la: ↑13 jan 2020, 13:18Busquets, Rakitic, Vidal, De Jong. Dovidjenja, Sasa Matic.
možda i Saša Matić
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Meni je jedino Zinedin OK od svih igrača koji se spominju. Mislim da je dobar igrač al mi nelogično jer smo na njegovoj poziciji haman pa najjači. Ako može na zadnjeg veznog onda bi bilo donekle logićno mada i tu ne škripi puno ali cijela desna strana je prekritična.Historicar je napisao/la: ↑13 jan 2020, 15:37Zinedin je desetka, ofanzivni vezni.Ne vidim svrhu njegovog dovođenja, ako Rahmanović ostaje.Tu poziciju mogu igrati Velkoski i Gavrić.Bolje je da se fokusiraju na zadnjeg veznog.BordoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2020, 15:32Mene zanima da li Zinedin može igrati npr u paru sa Stanojevićem ili u paru sa Oremušom na zadnjem veznom. Sumnjam da je bolji od Rahmanovića koji je naš jedan od najboljih igrača, a na toj poziciji može igrati i Gavrić, Velkoski, Oremuš...
Ja bi desnog beka i desno krilo uz ostanak ostalih i naravno produžavanje ugovora kome ističe.
FK Sarajevo
- SedrenikHz
- Kontakt:
Nadaju se neki 200 momcica da moze otjerat ljude koji imaju fakultete i tako to.
Nikad necemo biti kao Hajduk Split morate to shvatiti
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Preslikana prica: tesko naci pojacanja u januaru. A Dupovac sa svojom izjavom haman i titulu halalio. 

Miljan Škrbić u srijedu će zvanično potpisati ugovor sa Sarajevom.
Opa, evo ga, krenulo je. Iduce pojacanje - Fenan Salcinovic.
Opa, evo ga, krenulo je. Iduce pojacanje - Fenan Salcinovic.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Korak po korak iskorak
. Sad kad se krenu dovoditi ovi sto nisu probu prosli prosle godine. 

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Hvala brate na podrsci.. imat cu to u vidu...
Skoru necemo racunati, on vara sad sa ovim piratskim sranjima, pa kad ga murija safata i oduzme lovu koju je zaradio, moze tek tad doci u opticaj za ovu poziciju, pomoci cu mu

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], juka55, laznokrilo, TETRAPAK, Varijantas8 i 61 gost.