FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 13 jan 2020, 16:43

Sjeverjecudo je napisao/la:
13 jan 2020, 16:19
Horde Zla trn u oku svima,dok je Hordi ne moze radit ko sta hoce,da se vi pitate davno bi se Sarajevo ugasilo,Al nece moci,od danas sa ostavkom bukve je poceo dan zalosti za pojedince i nastavit ce se.
Mozete pisati ovdje sta hocete Al bas me zanima da li cete imati muda kad ljudi na sjeveru, istoku i zapadu budu trazili ostavku uprave da im se suprotstavite i pruzite podrsku upravi javno,iskazite podrsku upravi javno i pokazite da smo mi koji zelimo odlazak uprave manjina kako vi kazete.
Prijatelju dragi ti ili nisi sav svoj ili si na opijatima nekim.
Koji normalan navijac moze biti protiv HZ u bilo kojoj situaciji, osim kada 50 bubuljicara zeli da na bilo kakav nacin kroji sudbinu kluba, da nam se dusnani smiju i zele sve najgore.
Sve dok je takvih razmisljanja,na Kosevu ce biti sve manje raje,sve vise prokletih podjela kojih skoro nikada nije bilo medu bordo bracom,izuzev one situacije zapad-sjever i preuzimanja tribine.
Popustite malo,spustite loptu,previse je nekih gluposti medu nama koje nas razdvajaju...
I uprave i treneri i igraci, sve je prolazno,samo jedno ostaje, Sarajevo...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 13 jan 2020, 16:46

Horde Zla trn u oku svima,dok je Hordi ne moze radit ko sta hoce,da se vi pitate davno bi se Sarajevo ugasilo,Al nece moci,od danas sa ostavkom bukve je poceo dan zalosti za pojedince i nastavit ce se.
Mozete pisati ovdje sta hocete Al bas me zanima da li cete imati muda kad ljudi na sjeveru, istoku i zapadu budu trazili ostavku uprave da im se suprotstavite i pruzite podrsku upravi javno,iskazite podrsku upravi javno i pokazite da smo mi koji zelimo odlazak uprave manjina kako vi kazete.
Druze sta ako osvojimo titulu na kraju, hocemo li ih i tad tjerati?
Ako ne osvoje titulu nedo Bog jasno je da ce se sa svih tribina oriti: "Uprava napolje"
Ali sta ako osvoje? Hocemo li mi na sjeveru i dalje skandirati protiv uprave?
Samo cemo jos vise izgubiti na brojnosti sjevera kako god da zavrsi rat protiv uprave :(

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 13 jan 2020, 16:47

Memara je napisao/la:
13 jan 2020, 16:45
Vi ste zlo, kancer i trenutno najveća prijetnja FKS!
jesi ti navijac fks jebote
aaaa ruzne slike u pm kuknjava
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 jan 2020, 16:50

:salut: :salut:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jan 2020, 16:53

SedrenikHz je napisao/la:
13 jan 2020, 16:27
E bas jedva cekam taj dan kad ce istok i zapad podrzat onu grupicu sa sjevera, vi ocigledni pojma nemate da sa istoka se nwce cuti 30 ljudi
Pa posle debekla od kona osim Musemica ja nisam cuo da je istok nekog drugog prozivao.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 13 jan 2020, 16:54

Dobro nas ne sravni zemljotres kad vidis da "navijac" FKS u potpisu navijace istog kluba naziva "gej".
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 jan 2020, 16:57

amypitar je napisao/la:
13 jan 2020, 16:53
SedrenikHz je napisao/la:
13 jan 2020, 16:27
E bas jedva cekam taj dan kad ce istok i zapad podrzat onu grupicu sa sjevera, vi ocigledni pojma nemate da sa istoka se nwce cuti 30 ljudi
Pa posle debekla od kona osim Musemica ja nisam cuo da je istok nekog drugog prozivao.
Istok mu je jeb.ao majčicu tada, a on gnjida otišao gore prema loži, nije muda imao da ode u svlačionicu

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 13 jan 2020, 17:00

Napapijri je napisao/la:
13 jan 2020, 16:54
Dobro nas ne sravni zemljotres kad vidis da "navijac" FKS u potpisu navijace istog kluba naziva "gej".
Ovde se udje ionako iz sprdnje koliko ima dusmana ispod ovih nikova ali nebitno ima majmuna sto tako i misle,koji mrze navijace kluba ali samo mrznja ostaje i nista drugo

djiMla bez pardona
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 13 jan 2020, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jan 2020, 17:01

Smanjenje perioda adaptacije igrača: Dvije nove selekcije uključene u Akademiju FK Sarajevo
Dvije selekcije koje su do sada bile u sklopu Škole fudbala Asim Ferhatović Hase, U-16 i U-18, od sada su sastavni dio Akademije FK Sarajevo.

Polaznici time dobivaju status Akademaca FK Sarajevo, te će trenirati bez novčanih naknada.

“Priključenje ove dvije selekcije Akademiji FK Sarajevo je urađeno u cilju smanjenja perioda adaptacije igrača. Dešavalo se ranije da djeca koja prelaze iz mlađih generacija u starije generacije (U-15 u U-17 ili U-17 u U-19), isto tako i iz ŠF u Akademiju, najčešće zbog razlike u godinama ne igraju dovoljno. Na ovaj način olakšava se prilagodba igrača, koji će samim tim imati bolje preduslove za svoj razvoj i afirmaciju”, istakao je Dževad Šarić, šef Omladinskog pogona FK Sarajevo.

Treneri selekcija bit će Emir Karahmet i Memnun Suljagić, a treninzi će se i dalje obavljati na pomoćnim terenima stadiona Asim Ferhatović Hase.

“Smatram da je priključenjem U-16 i U-18 selekcija Akademiji napravljen izuzetno dobar potez. To je jedno svojevrsno ujedinjene Akademije i Škole fudbala. Ove godine smo napravili dobar posao u rezultatskom smislu. Obje selekcije su u vrhu, jedna je prva, dok druga dijeli prvo mjesto, tako da smo izuzetno zadovoljni“, riječi su Agima Nikolića, koordinatora Škole fudbala Asim Ferhatović Hase.

FK Sarajevo je prvi klub u BiH koji je oformio Akademiju za najtalentovanije dječake iz vlastitog pogona, ali i iz čitave Bosne i Hercegovine, a uslovi u kojima mladi fudbaleri treniraju prate standarde prvog tima.

Trenažni proces unutar Akademije FK Sarajevo je razvojno-edukativnog karaktera, a fokus rada je stavljen na disciplinu, komunikaciju, edukaciju i razvoj motoričkih i fudbalskih sposobnosti. Cilj Akademije, osim fudbalskog razvoja, jeste motivacija i usmjeravanje djece ka njihovim talentima.

Polaznici Akademije FK Sarajevo raspoređeni su po uzrastima, a osim domaćih, ekipe često učestvuju na kvalitetnim internacionalnim turnirima, gdje ostvaruju zapažene rezultate.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jan 2020, 17:03

Denchi je napisao/la:
13 jan 2020, 17:01
Smanjenje perioda adaptacije igrača: Dvije nove selekcije uključene u Akademiju FK Sarajevo
Dvije selekcije koje su do sada bile u sklopu Škole fudbala Asim Ferhatović Hase, U-16 i U-18, od sada su sastavni dio Akademije FK Sarajevo.

Polaznici time dobivaju status Akademaca FK Sarajevo, te će trenirati bez novčanih naknada.

“Priključenje ove dvije selekcije Akademiji FK Sarajevo je urađeno u cilju smanjenja perioda adaptacije igrača. Dešavalo se ranije da djeca koja prelaze iz mlađih generacija u starije generacije (U-15 u U-17 ili U-17 u U-19), isto tako i iz ŠF u Akademiju, najčešće zbog razlike u godinama ne igraju dovoljno. Na ovaj način olakšava se prilagodba igrača, koji će samim tim imati bolje preduslove za svoj razvoj i afirmaciju”, istakao je Dževad Šarić, šef Omladinskog pogona FK Sarajevo.

Treneri selekcija bit će Emir Karahmet i Memnun Suljagić, a treninzi će se i dalje obavljati na pomoćnim terenima stadiona Asim Ferhatović Hase.

“Smatram da je priključenjem U-16 i U-18 selekcija Akademiji napravljen izuzetno dobar potez. To je jedno svojevrsno ujedinjene Akademije i Škole fudbala. Ove godine smo napravili dobar posao u rezultatskom smislu. Obje selekcije su u vrhu, jedna je prva, dok druga dijeli prvo mjesto, tako da smo izuzetno zadovoljni“, riječi su Agima Nikolića, koordinatora Škole fudbala Asim Ferhatović Hase.

FK Sarajevo je prvi klub u BiH koji je oformio Akademiju za najtalentovanije dječake iz vlastitog pogona, ali i iz čitave Bosne i Hercegovine, a uslovi u kojima mladi fudbaleri treniraju prate standarde prvog tima.

Trenažni proces unutar Akademije FK Sarajevo je razvojno-edukativnog karaktera, a fokus rada je stavljen na disciplinu, komunikaciju, edukaciju i razvoj motoričkih i fudbalskih sposobnosti. Cilj Akademije, osim fudbalskog razvoja, jeste motivacija i usmjeravanje djece ka njihovim talentima.

Polaznici Akademije FK Sarajevo raspoređeni su po uzrastima, a osim domaćih, ekipe često učestvuju na kvalitetnim internacionalnim turnirima, gdje ostvaruju zapažene rezultate.
:bow: :bow: :bow:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 jan 2020, 17:07

Denchi je napisao/la:
13 jan 2020, 17:01

Još jedan odličan potez uprave. Bravo Sabra :ljepota:
:rol: :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jan 2020, 17:13

Napapijri je napisao/la:
13 jan 2020, 16:54
drmalo je....ako niti dnao :lolno: :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 13 jan 2020, 17:14

Pantelija je napisao/la:
13 jan 2020, 16:40
NorthN01 je napisao/la:
13 jan 2020, 16:16
BordoSarajevo je napisao/la:
13 jan 2020, 16:10
Ja kako svatih, ovi što opravdavaju svaki korak uprave prešli su na priču da svi ostali koji kritikuju upravu su sljedbenici pokemona Runde koji imaju cilj pogurati maskotu Rundu u klub i njemu slične a ove trenutne otjerati. Nevjerovatno. Kancerogeno.
budale sve vidis da se ne skidaju sa foruma sedmicama , 0/24 su online, na svaki post repliciraju u roku 3min..kazem ja tezak je forumaski zivot
sad im je runda glavni, sta god kazes ovi rundu nesta spominju :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Meni nije smijesno, Husref je jedan od najboljih jarana rundi ih i obrnuto, Husref je uhljebio jednog a pokusao i drugog rundi og Amerikanca... Tako da ovo igranje nekih krimi likova i runde oko kluba mnogo toga govori
Ne znam vala sta tacno to govori?
Realno runda smjesan lik, ide na tekme al ono normala .. ne znam kako nam on moze nastetit..**** bi mu ljudi mater na samu pomisao da nesto lose uradi

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 jan 2020, 17:17

Kad naucite sta je zadatak uprave i sta oni od svojih zadataka ne obavljaju, onda ce opravdano tjeranje bit. Do tad ste obicne marionete Rundi, Faci i slicnih ljudi koji preko VAS pokusavaju uci u klub, al ste vi dovoljno neinteligentni da to shvatite, kao sto se moze ovde na forumu i na fb a i uzivo vidit iz prilozenog :salut:
1946~

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jan 2020, 17:19

reko im čoek fino nema više dovoDŽenja indijanci a oni plaču što se ne dovode igrači....e jbg :urnebes: :rol: :D

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 13 jan 2020, 17:20

Cuj dovoljno neinteligentni, oplakah :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 13 jan 2020, 17:22

ThrillerHz je napisao/la:
13 jan 2020, 17:17
Kad naucite sta je zadatak uprave i sta oni od svojih zadataka ne obavljaju, onda ce opravdano tjeranje bit. Do tad ste obicne marionete Rundi, Faci i slicnih ljudi koji preko VAS pokusavaju uci u klub, al ste vi dovoljno neinteligentni da to shvatite, kao sto se moze ovde na forumu i na fb a i uzivo vidit iz prilozenog :salut:
Ako je ko marioneta onda si to ti..
Sta napisa levat i osta ziv ne mogu da vjerujem 🤣🤣🤣procitao negdje spominje se runda faco pa malo i ti nesto da napises..da te uzivo neko cuje sta pricas prvo bi ti se smijao pa bi ti onda yebao mater..cuj preko nas hoce u klub a mi neinteligentni ..nek si mi ti inteligentan ljubi te majka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jan 2020, 17:23

NorthN01 je napisao/la:
13 jan 2020, 17:14

Ne znam vala sta tacno to govori?
Realno runda smjesan lik, ide na tekme al ono normala .. ne znam kako nam on moze nastetit..**** bi mu ljudi mater na samu pomisao da nesto lose uradi
Pa objasnjavam ti. Sve ima svoju hronologiju, prvo otkaz Husrefu, protesti, zatim pojavljivanje nekih ljudi na protestima i sada ovo s rundom.
Isti runda sa par jarana je prijatelj sa Husrefom. Ne vidis poveznicu?
Odlazi hus u Ameriku sa Rundom i dovodi prvo tucakovica, koji nije za kantonalna, a onda i jahica. E, dolaskom jahica su po ela prepucavanja Husrefa i jednog dijela uprave a boga mi i igraca. Jahic nije potpisao smo jer se desio bunt, a bilo mu je obecao da ce potpisati.

Na zalost, tada su navijac sutili, kao i za tucakovica iako je jasno bilo o cemu kome i sta se radi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jan 2020, 17:23

Prvi smo na tabeli, a ovako toksična atmosfera. Nevjerovatno šta nam čovjek uradi. Nakon derbija i poraza, morao je jedan čovjek izaći preko zapada, da mu istok ne kaže ono što je imao tu noć. A evo sad je taj isti čovjek nastupima na tv-u, manipulacijama preko svojih ljudi, naivnih navijača ili čak i pojedinaca koji su kupljeni sićom, napravio takvu toksičnu atmosferu da se ne povjeruje. Neću vala sa tribine podržavati nikog iz uprave, nisam ni iz prošlih, neću vala ni iz ove. Pjevat ću Sarajevu i podržati ga ko i cijeli život, a ko hoće da nosa zastave sa bilo čim i bilo kim osim grba FKS, bujrum, svako nek svoje ćejfi. Kad osvojimo titulu u maju ako Bog da, očekujem da i Husref ide sa nama da slavi, samo da zdrav bude ako Bog da.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 13 jan 2020, 17:25

Moze li anketa?
Šta je ljepše:
a) Sabrina Buljubašić
b) Ema Bukovica
c) Proljeće

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, mnon46 i 74 gosta.