Pantelija je napisao/la: ↑13 jan 2020, 16:40
NorthN01 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 16:16
BordoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2020, 16:10
Ja kako svatih, ovi što opravdavaju svaki korak uprave prešli su na priču da svi ostali koji kritikuju upravu su sljedbenici pokemona Runde koji imaju cilj pogurati maskotu Rundu u klub i njemu slične a ove trenutne otjerati. Nevjerovatno. Kancerogeno.
budale sve vidis da se ne skidaju sa foruma sedmicama , 0/24 su online, na svaki post repliciraju u roku 3min..kazem ja tezak je forumaski zivot
sad im je runda glavni, sta god kazes ovi rundu nesta spominju
Meni nije smijesno, Husref je jedan od najboljih jarana rundi ih i obrnuto, Husref je uhljebio jednog a pokusao i drugog rundi og Amerikanca... Tako da ovo igranje nekih krimi likova i runde oko kluba mnogo toga govori
Tacno je da to puno govori. Runda i ostali pileci mozgovi su uspjeli skontati da je ova uprava toliko nesposobna da i oni mogu iste gluposti raditi a za slicne pare. Kada procitas obavijesti iz kluba, reakciju nakon Listice ili ovo za viziju kluba sto Denchi postavi, sve ti postane jasno. Rundo bundo je na nivou ove uprave svakako. Nadam se da ce Nam sve to rastjerati i dovesti Vijetnamce.
Ovo sam te vec pitao ali valjda nisi vidio prije.
Ti najcesce pises o finansijama kluba pa ti nece biti tesko odgovoriti na par pitanja :
https://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... /190530009
1. Da i je ovaj izvjestaj tacan ili novinari bulazne (kao sto pocesto i znaju)
2. Ako je 1) tacan, da li nas klub proslu godinu poslovao 4 mil u minusu (Namove dodatne pare koje to pokrivaju su druga tema)
3. Ako je 1) tacan, da li na plate u klubu potrosimo vise nego svi prihodi koji dodju u klub
4. Ako je 1) tacan, da li su plate povecane 30-tak % u zadnjih 12 mjeseci
5. pisao si o plati Husrefa (sto je super da znamo) a kolike su plate Sabrine i rumenog ?
Prva 4 pitanja su vecinom da ili ne, a ako je izvjestaj pod 1) izmisljen, onda samo 5.