Ne mogu da vjerujem da ovo neko gledaKulesza je napisao/la: ↑13 jan 2020, 17:02Fantasista je napisao/la: ↑13 jan 2020, 16:36Al kolko su iritantni ovi u hrvatskim serijama. Znači povraća mi se kad čujem i vidim kako loše glume. Još bezze glume one naglaske, niđe veze.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Drina jedina, Drina jedina, Drina jedin, Ljepilo univerzalno
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hrvati ne znaju ništa što se tiče umjetnosti. Ni pjevat ni glumit ni svirat... antitalenti u svemu, čudno skroz.Kulesza je napisao/la: ↑13 jan 2020, 17:02Fantasista je napisao/la: ↑13 jan 2020, 16:36Al kolko su iritantni ovi u hrvatskim serijama. Znači povraća mi se kad čujem i vidim kako loše glume. Još bezze glume one naglaske, niđe veze.
https://www.klix.ba/lifestyle/modailjep ... /200113143
J-Lo što starija to bolja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Fali Sarmelino forumu. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
najjače kad prekid rade pa ponove scenu il kad razvlače scenu:
Ivane ja se hoću razvest od tebe!
Ivan: "Čekaj malo što želiš reći? Da li ti želiš reći da se ti hoćeš razvesti od mene???!!!"
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Kako se zvala ona plavusa, mlada zaboravih cirkus pa hajde, kada u cudu stavi ruku na prsa i kaze "ja prosto ne mogu vjeroovaat "...Denchi je napisao/la: ↑13 jan 2020, 17:49najjače kad prekid rade pa ponove scenu il kad razvlače scenu:
Ivane ja se hoću razvest od tebe!
Ivan: "Čekaj malo što želiš reći? Da li ti želiš reći da se ti hoćeš razvesti od mene???!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
A druga gleda ko tele kaze "Da..da razumijem ".
Totalno amaterski meni taj pokusaj glume smijesan do bola.
Bila je scena jedna(jbg nekada bacio pogled nisam je ono gledao pa da znam imena)kaze..Moram ti nesto reci dragi moj,.kaze sta...Trudna sam...Kaze on njoj kako zaboga
Ja zamal ne pisnu od smjeha
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gledam sad, na zgradi sve klime na strani balkona smao jedan lola zatvorio balkon i klima na po balkona **** seb sve.
Nullius in verba
Tuka ima problema kad treba glumit seljaka, očigledno je koliko se pati.Heller je napisao/la: ↑13 jan 2020, 16:10Srbi su filmski glumci. Naši glumci su skoro svi pa pozorišni. Muharem Osmić (od pozorišnih, Bosanski Kralj) Mustafa Nadarević (savršen krug), Gordan Bogdan (naš je!), Boro Stjepanović, pa Izudin Bajrović ima odličnih uloga, pa Sokolović, Burina...
Emir nikad i nije glumio vazda šupak i varalica.
Treba se sjetiti u našeg možda i prvog filmskog glumca, Rejhana Demirdžića, ugursuzi.
Alija je dobro odglumio sve uloge koje mu je SANU nabacio.
Tuka mi je vazda imo facu za zajebanog drota.
Al i Nikola Pejaković je naš.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
https://sportsport.ba/tag/wanda_nara
Admin im svako jutro kupi od migranata paket maramica. I imaju losiona za ruke.
Admin im svako jutro kupi od migranata paket maramica. I imaju losiona za ruke.
Nullius in verba
-
jolicnikola
- Kontakt:
a Zlatko Pejaković?
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.