Do sada sam ignorisao podbadanja strumfova, ali koristenje cetnicke strategije i promjena istine prevazilazi svaku granicu. Kada vidim koliko se papana nakotilo kod vas, zao mi one fine raje sa Grbavice koja vas trpi.
Za nasu drugu titulu odlucujuce su bile tekme u gostima protiv Vardara i Hajduka. Iscupali smo bod u Splitu i onda protiv Zvezde na Kosevu proslavili titulu. Ko je bio na tekmi zna recimo sta je spiker na stadionu najavio kao nagradu za prvog igraca koji postigne go za Sarajevo i ko je bio taj strijelac
Zeljo nije postojao u tim kombinacijama. U zadnjih nekoliko kola smo imali uvijek neugodnu Vojvodinu, Hajduk, Vardar i Zvezdu - ne u ovom redosljedu ali to su bile odlucujuce.
I prestanite da trolujete ko' da vas je N. Guto Nikic pravio. Mi imamo problem sa upravom a vi se bavite sobom. Dok vas je Ribar megafonom po glavi tukao i licili ste na nesto i uzeli onu titulu (buduci da sam iz Hrasnog bio sam na treninzima i vidio svojim ocima). Nema potrebe da se fabrikuje istina, jer vas to nigdje ne vodi.
Ako ste bas toliko pametni skontajte ime jednog od istaknutijih napadaca Zelje u derbijima a ciji je otac citav zivot navijao za Sarajevo ?