Ne treba se prerano radovat, realnije je da sa Škrbicem uskoro budemo na 5 spiceva

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne treba se prerano radovat, realnije je da sa Škrbicem uskoro budemo na 5 spiceva
E svaka ti cast na objasnjenju.skoroalen je napisao/la: ↑13 jan 2020, 20:55To je sve "šta bi bilo kad bi bilo". I ove sezone je dlaka falila da se stane u kraj ustaškom orgijanju dole, sudija je povukao igrače. Sad, ko je bio za to da se na teren izađe a ko nije, mislim da nikad nećemo saznat. Jedni kažu Husref, drugi Sabrina, treći igrači...
A u Lištici svakako nismo sudijski pokradeni. Sudija je, kako rekoh, svoje obavio. Pokradeni smo na drugim mjestima al to je sad nešta drugo. Svejedno, te sezone je suspendovano 10ak sudija, pa je dvije sezone kasnije suđenje bilo manje-više OK, pa sad opet ne valja. Tako da ne može nikako inertna reakcija iz te godine bit uzrok lošeg suđenja ove godine, kad je dvije godine sve bilo OK. Isto da kažeš, e da su iz UEFAe skočili kad je Chelsea pokraden protiv Barcelone 2009., ne bi Real 2018. prošao Bayerna golom iz ofsajda. Nepovezani slučajevi skroz.
pa to ti je suština
Nemoj da trazim od uorave jos deset da mi plate
Zamisli, ljudi u svijetu VAR otkrili pa opet bivaju pokradeni...simidobar je napisao/la: ↑13 jan 2020, 21:26
E svaka ti cast na objasnjenju.![]()
Bilo je dobro sudjenje i prosle sezone, pogotovo u Mostaru.. krali su nas al necemo o tom..![]()
Poredjenje je vrh. Ugledala se sabra na njih i cak je bila hrabrija..dok su iz Chelsea i Bayerna kukali ko zadnje pi*kurine po citavoj Evropi ona je takve situacije muski podnijela, bez rijeci..
Neka sabrine, ne znam ni sam sto mi je krivo sto se uhljebila..
Uspjela je u zivotu zavide joj svi... Mora da je to..![]()
što napola, imal šta ležeći, kako se zove ono na skijama pa legnu pa rokajuAngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jan 2020, 21:41Mi bi se morali posvetiti manje stresnim sportovima, sjedecoj odbojci mozda.
Amerika, seminari, poznata ko Josip Broz, plata 24.000 km... Uopste nisam razmisljao na taj nacin.
Ovi rundini foloveri bi Husrefu iscupali nogu ako treba samo da ga i tu uhljebe zarade koju markuAngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jan 2020, 21:41Mi bi se morali posvetiti manje stresnim sportovima, sjedecoj odbojci mozda.
Ja pricam samo o jednom klubu, ne o nekoj kompletnoj ligi.. Koji to klub neko osteti vise puta u toku polusezone bez rijeci prigovora ?skoroalen je napisao/la: ↑13 jan 2020, 21:50Ne jednom u deset godina nego iz kola u kolo, od jednog prvenstva do drugog. Ako gledaš Engleze, vidjet ćeš koliko kontroverznih odluka je bilo ove sezone, uz taj famozni VAR.
Poenta je da ljudi imaju višemilionsku tehnologiju i privlače najbolje igrače svijeta, najveće sportske smotre ikad, pa opet greške. Isto da kažeš "čuj zakasnio voz u Japanu i digla se frka, kod nas svaki dan kasne". E u Japanu jest frka kad zakasni jer se to ne smije desit. Uložene milijarde u to i ako sistem zakaže, belaj je. Koliko je kod nas uloženo u tehnologiju, kamere, VAR, hawk-eye..?
Zamisli da u Bosni neko zabije gol kroz spoljnji dio mreže kao Kiessling usred Njemačke. Pa rat bi počeo, povele bi se priče od Amara Osima do Ante Pavelića.
Kad spomenu trenera golmana, sjeti se da nam je Ibro Hodžić bio na toj poziciji.Lik jednu jedinu utakmicu u "karijeri" branio na ozbiljnom nivou, dovoljno da nas izbaci iz kupa, protiv Širokog 2010Pitar6785 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 21:30Da mi imamo kakvog celu bajramovica ili Smaila Sikala da posuta ove sto napadaju Husrefa i nazivajuga ruznim imenima, a vala i ovim sto ga brane i sto su kofol protiv uprave radi smjene husrefa a do prije 5.5 mjeseci lizali sisu sabrininu i kompani..
Na kraju daj da uradimo nesto dobro za atmosferu kluba i na kraju sezone ako ne osvoje titulu uzet plankacy i otjerat sve redom, ako uzmu titulu dat im buket cvjeta poljubit se i idemo dalje..
Sto se tice Vinka vec smo predvidjeli da ce bit sablonski prica nema se igraca sve sto je slobodno nije kvalitetno al nekonta da se da predpostavit da igraca ima al para slabo..
Jednu sam stvar primjetio na snimku da su igraci veoma fokusirani kad im Vanko prica.
Steta sto je sto nije doveo za trenera golmana Envera ona ubleha zenicka upropasti kovu, tacno one greske sto je pravio iste greske koje je i Adi radio kad je bio golman, mahniti bandovic je bio bolji od njeg, alaim je oliver kan za onog klauna..
Slazem se da nasi fakulteti (posebno u nauci oko sporta sportski disciplina itd) nisu kvalitetni (jer i nemamo ni jedan profesionalni sport osim ovi par puta gidisnje sto se okupi fudbalska i kosarkaska repka) nemanacemu ucit..
Taj segment treba uvozit maksinalno.
Žao mi lika jbg, očekivao sam da će eksplodirati i zabiti 8 do 12 golova u polusezoni
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], InatSilniBosanski, insimadop, juka55, Lecler, rimljanin90 i 46 gostiju.