Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

VolimTz
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la VolimTz » 13 jan 2020, 23:23

Meni je smijesno sto likovi misle da neko brani SDA i da je nekome drago sto je gradnja tih autoputeva spora. Naravno da nije. Ali ne mogu ja brate glasat za SDP kada se ljudi bave partizanstinom i dalje. Vuku na bratstvo i jedinstvo i slicne gluposti. Bujrum dajte nekoga koga samo zanima Bosna i buducnost i nije nikakav problem.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 jan 2020, 23:24

Fantasista je napisao/la:
13 jan 2020, 23:23

Vi što hoćete da se vratite definitivno niste normalni.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jan 2020, 23:25

VolimTz je napisao/la:
Meni je smijesno sto likovi misle da neko brani SDA i da je nekome drago sto je gradnja tih autoputeva spora. Naravno da nije. Ali ne mogu ja brate glasat za SDP kada se ljudi bave partizanstinom i dalje. Vuku na bratstvo i jedinstvo i slicne gluposti. Bujrum dajte nekoga koga samo zanima Bosna i buducnost i nije nikakav problem.
Jedno ne isključuje drugo.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jan 2020, 23:28

Sviuodbranu je napisao/la:
13 jan 2020, 23:04

Ja bi zaista volio da sda propadne, da sdp pobjedi svugdje i na svim nivoima od nacelnika do predsjednika. I onda ako ne bude bolje, uzmem sikeru i Tuzlaku@ rascopam glavu.
Kada ga covjek cita reko bi bakir rak, a niksic melem, a ne zna se ko je veci kancer po BiH drzavu.
Lokalni necu SDP 100%. Treba ih kazniti ali izbjeci i da seljadija iz SDA i PDA mogu formirati neku vecinu.

Glavni razlog sto cu kazniti SDP je sto u Tuzli ne slusaju nikog ni 1%. Oni misle da je njihovo zivotno djelo sto ce izgraditi sto vise zgrada. Imamovic voli vlast, da moze vladao bi do smrti. Ja da sam gradonacelnik bio bih 4 godine i uradio jednu stvar kako treba. Recimo toplificirao bih citav grad, isao bih svima na zivce od gradjeviskih firmi, javnih preduzeca i ostalih uhljeba vlasti te bi me skinuli za 4 godine ali bi nesto ostalo.

A ove vise nivoe glasati cu i za Radikalnu stranku ako treba samo da ne bude Bakir.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 jan 2020, 23:29

Heller je napisao/la:
13 jan 2020, 23:22
VolimTz je napisao/la:
13 jan 2020, 23:19
@Heller

Ma slabo mi vjerujemo jedni u druge generalno. Svaki trud se ismijava, a ako uspije neko odmah mu mater yebes i tvrdis da je ukro ili da ga finansiraju strani i domaci olosi.

Moze braca, sad na ljeto. :mrgreen:
Ma lud lik ba. Vidiš da je nepismen totalno, a piše knjige.

@Virto

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jan 2020, 23:30

Heller je napisao/la:
@Virto
Putevi su meni najmanji problem, čak je i bolje što su napravili malo puteva, to znači da su ukrali manje para. Svi znamo da se na takvim projektima najviše bogate.

Meni smeta što oni žele vlast pod svaku cijenu, smeta mi što im je glavna tema nakon izbora podjela izbornog plijena (ministarstva, javna preduzeća, itd). Sve se svodi na podjelu fotelja, biranje podobnih i ponovo - vlast pod svaku cijenu. Sva ta javna preduzeća i institucije su doveli na dno, skroz uništili, većinu njih nepovratno. Uzeli su tužilaštva i sudove, institucije koje moraju biti nezavisne i bez kojih država ne može funkcionisati.

Nemaju ideju, nemaju plan, koaliraće sa svakim pa i sa onim čija se ideologija dijametralno razlikuje od njihove, ma koaliraće sa crnim đavolom samo da se ostane na vlasti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 jan 2020, 23:31

ASD je napisao/la:
Najtužnija stvar od svega je što je došlo takvo vrijeme da postoje i ljudi koji idu iz države zato što svi idu.
Evo, u mene rodica, elektrotehniku završila, uvalila se u državnu firmu. Dobra plata, ništa ne radi, niko je ne maltretira. Znači, ne može bolje.
Ali ode vani, šta će ovdje kad svi odoše. Odmah manje dešavanja u gradu, manje zabave i tako.
Joj... vi Banovićani ste teška SDA bagra. Dok obični smrtnici koji nisu po strankama traze poslove bilo gdje, vi samo ciljate na drzavne jasle. Poznajem isto jednog iz Banovića s elektrotehnike, radi u Telekomu u Sarajevu... :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jan 2020, 23:33

Virtu4l je napisao/la:
13 jan 2020, 23:30
Heller je napisao/la:
@Virto
Putevi su meni najmanji problem, čak je i bolje što su napravili malo puteva, to znači da su ukrali manje para. Svi znamo da se na takvim projektima najviše bogate.

Meni smeta što oni žele vlast pod svaku cijenu, smeta mi što im je glavna tema nakon izbora podjela izbornog plijena (ministarstva, javna preduzeća, itd). Sve se svodi na podjelu fotelja, biranje podobnih i ponovo - vlast pod svaku cijenu. Sva ta javna preduzeća i institucije su doveli na dno, skroz uništili, većinu njih nepovratno. Uzeli su tužilaštva i sudove, institucije koje moraju biti nezavisne i bez kojih država ne može funkcionisati.

Nemaju ideju, nemaju plan, koaliraće sa svakim pa i sa onim čija se ideologija dijametralno razlikuje od njihove, ma koaliraće sa crnim đavolom samo da se ostane na vlasti.
Ma puteve sam uzeo kao najbanalniji primjer spoja nesposobnosti i kriminalne bahatosti.

Prije su 40ih probili Vranduk nego sad levati renovirali
Nullius in verba

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 13 jan 2020, 23:33

A ti iz Banovića zaposleni na birou u Tuzli, socijalnom, bolnici, sve uhljebi. Dabogda plate ne dočekali.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jan 2020, 23:36

13 jan 2020, 23:33
A ti iz Banovića zaposleni na birou u Tuzli, socijalnom, bolnici, sve uhljebi. Dabogda plate ne dočekali.
Pa s razlogom glasaju za SDA, njima je uglavnom dobro, više ih nego Tuzlaka u svakoj instituciji.
Nullius in verba

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 jan 2020, 23:37

bodi123 je napisao/la:
13 jan 2020, 23:31
ASD je napisao/la:
Najtužnija stvar od svega je što je došlo takvo vrijeme da postoje i ljudi koji idu iz države zato što svi idu.
Evo, u mene rodica, elektrotehniku završila, uvalila se u državnu firmu. Dobra plata, ništa ne radi, niko je ne maltretira. Znači, ne može bolje.
Ali ode vani, šta će ovdje kad svi odoše. Odmah manje dešavanja u gradu, manje zabave i tako.
Joj... vi Banovićani ste teška SDA bagra. Dok obični smrtnici koji nisu po strankama traze poslove bilo gdje, vi samo ciljate na drzavne jasle. Poznajem isto jednog iz Banovića s elektrotehnike, radi u Telekomu u Sarajevu... :mrgreen:
Ma to se okreće kako vjetar puše, to jest kako interesi idu.
Prije rata najveći ljevičari i komunjare, pa onda SDA, sad PDA. Ko zna šta će biti za par godina.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 13 jan 2020, 23:39

Heller je napisao/la:
13 jan 2020, 23:36
Pa s razlogom glasaju za SDA, njima je uglavnom dobro, više ih nego Tuzlaka u svakoj instituciji.
Što je najgore to su PDA kockaste glOve

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 13 jan 2020, 23:42

Taj PDA je pretpostavljam skup najvecih olosa koje je SDA iznjedrila,mogu zamislit kakvo je to zlo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 jan 2020, 23:44

Hipici, djeca cvijeća.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 13 jan 2020, 23:44

Sve bi bilo bolje da je rahmetli Alija ziv.
23

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 jan 2020, 23:45

Ne znam zašto. Ali najodvratniji u čitavoj PDA mi je onaj Alić iz Sapne. Doduše, ima i Elzina.
U SDA TK najodvratnija su dva Salke, a na nivou BiH je Softić, njega ne računam u TK.

Nema gorih ološa, od ovih što su u Sarajevu, a iz TK-a su, mislim na SDA-ovce.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jan 2020, 23:47

GOAT je napisao/la:
13 jan 2020, 23:44
Sve bi bilo bolje da je rahmetli Alija ziv.
Da je tek Tito živ.

Mada sve bi bolje bilo da taj glupi Kosovac sa snovima o svom begovskom posjedu nije nikad izašao iz Foče
ASD je napisao/la:
13 jan 2020, 23:45
Ne znam zašto. Ali najodvratniji u čitavoj PDA mi je onaj Alić iz Sapne. Doduše, ima i Elzina.
U SDA TK najodvratnija su dva Salke, a na nivou BiH je Softić, njega ne računam u TK.
Čoeka zovu Šiljo Seljak. :lol:
Nullius in verba

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jan 2020, 23:50

Heller je napisao/la:
Ma puteve sam uzeo kao najbanalniji primjer spoja nesposobnosti i kriminalne bahatosti.

Kanton Sarajevo je najbolji primjer. Znači nisu mogli sačekati 2 mjeseca da se završi procedura po zakonu, nego su napravili neviđen cirkus, prekršili zakon bezbroj puta, samo zato jer znaju da im se može i da niko neće odgovarati. E to je ta vlast pod svaku cijenu.

Što je najgore, prošlo bi im da nije bilo Konakovića jer ovi ostali iz njegove koalicije nemaju muda.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 jan 2020, 23:53

Hebem instituciju u kojoj je taj stekao svoje obrazovanje.
Elzina falsifikovala ocjene kad je studirala u Sarajevu i bila izbačena s faxa pa je politika vratila. :urnebes:

Bio bi stvarno dobar fazon kad bi Bego Gutić magistrirao i na drugom faksu. Samo je magistar na jednom.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jan 2020, 23:55

Virtu4l je napisao/la:
13 jan 2020, 23:50
Heller je napisao/la:

Kanton Sarajevo je najbolji primjer. Znači nisu mogli sačekati 2 mjeseca da se završi procedura po zakonu, nego su napravili neviđen cirkus, prekršili zakon bezbroj puta, samo zato jer znaju da im se može i da niko neće odgovarati. E to je ta vlast pod svaku cijenu.

Što je najgore, prošlo bi im da nije bilo Konakovića jer ovi ostali iz njegove koalicije nemaju muda.
Na kraju će ih to na lokalnim i sahraniti. A ko zna hoće li i Vladu uspjeti oboriti

Ova Ana Brnabić zvuči ko spoj Caneta iz Partibrejkersa i Kristijana Golubovića
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []