FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ili bilo ko drugi.bordobijeli je napisao/la: ↑14 jan 2020, 13:00Ja samo znam da ako zeljeznicar bude ispred nas na kraju sezone da svi kolektivno mogu traziti vize za njemacku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Naravno da nije bolji od Valverdea.skoroalen je napisao/la: ↑14 jan 2020, 12:57Poenta je bila više u tom da je Setien bolji od Valverdea. Valverde 10ak trofeja kao trener, rad u Bilbau, Villarealu, Valenciji, Olympiacosu... Setien nijedan trofej, Betis vrhunac karijere prije Barcelone.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑14 jan 2020, 12:49Po cemu je Vinko bolji od Musemica?
Zato sto je vodio mladu repku ? I usput receno nikakve specijalne rezultate nije napravio.
Po toj logici onda i Vladu Jagodica,Darka Nestorovica i ostale mozemo svrstati ovdje.
Husref je trofejniji od Vinka, to sigurno. Da li je bolji, možda, Vinko nema toliko dugu trenersku karijeru, za sad ima solidne uspjehe. Al mi bismo s Musemićem do kraja sezone propali. Pola igrača bi ostalo nezadovoljno, Jela se ne bi vratio itd. Promjena je bila neminovna.
Slazem se i to da bi bilo sve gore da je ostao Husref,osim ako se ne bi napravio poprilican remont u ekipi,Al isto tako ima i stvari za koje se ne slazem oko otkaza Husrefu o kojima sam vec pisao da ne duzim u ovom postu.Isto tako pitanje je u kojem smjeru bi Isla sezona da Husref nije imao rumenog koji mu je nakon duple podmetao nogu i mimo njeg pravio sastanke sa pojedinim igracima.
Al brate ne shvatam odakle ovoliko pljuvanje (ne pljujes ti nego generalno govorim) po nasem najtrofejnijem treneru, realno u nasoj ligi sad za sad od Husrefa,Bake i Amawa nema bolji trener.
A sto se Vinka tice,za mene nije napredak,Al nije sad ni neko uzasno rijesenje, najiskrenije Vinko ce imati moju podrsku,i ako uspije donijeti trofeja koliko je Husref za mene ce imati isti status kao i Husref i ne samo Vinko nego bilo koji drugi trener koji to uradi,jedini razlog zasto raja gotivi Husrefa su njegovi uspjesi sa FKS
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahaahhahah znao sam da će se onaj zakačiti za izjavu Guardiole. Šta si očekivao da će napasti Valverdea? Boli Pepa qurac za tu situaciju, logično je da će baciti kliše odgovore i logično da se neće nagovoriti trenerskom kolegi, ništa on time ne dobija.
Ali, eto, sine Emire ti i dalje kontriraj, daleko ćeš dogurati. Valjda budeš prežalio nekad.
Ali, eto, sine Emire ti i dalje kontriraj, daleko ćeš dogurati. Valjda budeš prežalio nekad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Pod specijalne rezultate sam mislio na plasman dalje.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 13:04Imao je Vinko lijepih rezultata sa mladom repkom, pobjede protiv Svicaraca i Portugala, remi u gostima protiv Belgije (znamo kakve mlade igrace daju lige ovih drzava). Onda pobjeda u gostima 4-0 protiv uvijek jakih otocana Welsa.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑14 jan 2020, 12:49Po cemu je Vinko bolji od Musemica?
Zato sto je vodio mladu repku ? I usput receno nikakve specijalne rezultate nije napravio.
Po toj logici onda i Vladu Jagodica,Darka Nestorovica i ostale mozemo svrstati ovdje.
Kad uzmes u obzir, da je dosao na klupu U-21 repke posle onog kraha u kvalama kad su zavrsili zadnji sa samo 3 boda cini mi se, kad nas je tad i Kazastan busio, moze se reci, da je vidljiv napredak u mladoj repci pod njegovim vodstvom.
A daleko od tog da zelim da osporim rezultate covjeku,po meni sve osim plasmana na neko takmicenje nije uspjeh i nije nista specijalno.
Mora se priznati da je imao dobru generaciju igraca Vinko,a isto tako mora se priznati i da je ostvario napredak u odnosu na svog prethodnika Darka.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Grudva se zakotrljala, jedan po jedan!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- robertkosar
- Kontakt:
Vinko Martinovic je trenercina za pojedine kvazi trenere u nasoj lizi a to ce i dokazati ako bog da 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- AngelDiMaria
- Kontakt:
A jes se navadio na ovo JEDAN po JEDAN
Prije ce biti otisao JEDAN JEDINI
Prije ce biti otisao JEDAN JEDINI
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
U lizi sigurno jeste, u ligi je vec upitno?! Iskljucuj vozila sa Euro 3 kategorijom, utusi se narodrobertkosar je napisao/la: ↑14 jan 2020, 13:40Vinko Martinovic je trenercina za pojedine kvazi trenere u nasoj lizi a to ce i dokazati ako bog da![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Bravo Hare majstore!
Pokusat ce on mnogo toga, mi nismo svjesni kakav je to dusman i koliko je namazan
Moramo se svi zamisliti ko su nam pravi dusmani a manje se medjusobno klati i svadjati
-
Historicar
- Kontakt:
Kone vec dovele dva stopera i napadaca, ozbiljno se u vezi njih još spominju Zakarić i Fanimo.Hadzija, radis li šts
Sve sto su oni do sada doveli je prosjek, popunjavanje deficita i redova. Narocito nakon odlaska Krpica.
Dalje cemo vidjeti.
Dalje cemo vidjeti.
- FKS -
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Cekaj, tek su jucer rekli da trebaju sjesti za stol. To ce u petak, pa ce odloziti za ponedjeljak uz rucak, a tad ce zakljuciti da nam trebaju pojacanja, koja ce dovesti za 20 dana. Guzina vol.2!Historicar je napisao/la: ↑14 jan 2020, 13:59Kone vec dovele dva stopera i napadaca, ozbiljno se u vezi njih još spominju Zakarić i Fanimo.Hadzija, radis li šts
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Lobotomija kao izvor informacija - cool !
Dolazi im Tino Sven Susic
Dolazi im Tino Sven Susic
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
bolje nikog ne dovoditi nego dovesti pojačanja iz druge južnokorejske lige.........
-
Historicar
- Kontakt:
I ako dovedu neko pojacanje, garant nece moci igrati protiv Tuzle zbog nerjesene papirologijeNapapijri je napisao/la: ↑14 jan 2020, 14:07Cekaj, tek su jucer rekli da trebaju sjesti za stol. To ce u petak, pa ce odloziti za ponedjeljak uz rucak, a tad ce zakljuciti da nam trebaju pojacanja, koja ce dovesti za 20 dana. Guzina vol.2!Historicar je napisao/la: ↑14 jan 2020, 13:59Kone vec dovele dva stopera i napadaca, ozbiljno se u vezi njih još spominju Zakarić i Fanimo.Hadzija, radis li šts
Ne smijem ni da pomislim kakav bi blam i udarac za upravu bio kada bi Zakaric fakat zavrsio sa druge strane, a znamo da smo ga kontaktirali i ponudili uslove. Vjerujem da bi tada i ovi rijetki progledali i trazili ostavke.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.