Zbog cega bi trazili ostavke? Jel to on neki Ronaldo, pa je takva prevaga na terenu? Garantujem da ce biti prosjek ked koga god da dodje jer mu karijera ide silaznom putanjom.
A i nigdje ne pise, da smo ga mi kontaktirali, to su samo mahalske.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zbog cega bi trazili ostavke? Jel to on neki Ronaldo, pa je takva prevaga na terenu? Garantujem da ce biti prosjek ked koga god da dodje jer mu karijera ide silaznom putanjom.
Neka te brate, ako ne dovedu Zinedina, da ih tjeramo.
#jedanpojedan #tiktak #kucnuocas
sa tim zamjenama su slabiji još nego su bili jesenas...Historicar je napisao/la: ↑14 jan 2020, 13:59Kone vec dovele dva stopera i napadaca, ozbiljno se u vezi njih još spominju Zakarić i Fanimo.Hadzija, radis li šts
nedovođenje štrumfa i limitiranog igrača bi bilo pozdravljeno sa balkona duž Titove uz zvuke sambe i bacanje lovorike....
glupo bi bilo dovesti jos jednog igrac na posudbu a vec imas igrac na toj poziciji koji i je na posudbu naravno da on njega nema nistaskoroalen je napisao/la: ↑14 jan 2020, 15:29Ne može se niko nazvat "relevantnim" izvorom kad ništa ove godine nije pogođeno. Vidim da Mujakića mnogi povezuju sa Sarajevom i pričaju da smo u finalnoj fazi pregovora. Mujakić je jedini igrač iz Sarajeva kojeg lično poznajem (nismo bliski al blizak je s mojom prvom rodbinom). Ja vam garantujem da Mujakiću Sarajevo nije ni na kraj pameti. Evo, ako Mujakić dođe ove zime, ja više ni posta neću napisat ni s ovog ni bilo kojeg drugog accounta. Toliko o "relevantnim" izvorima.
A baš zato što ovo pišem, sutra se možda situacija okrene i Nihad dođe. U tom slučaju ja ću ispunit šta sam rekao, al vjerujte, ni na kraj pameti mu nismo.
1. imaš accounteskoroalen je napisao/la: ↑14 jan 2020, 15:29Ne može se niko nazvat "relevantnim" izvorom kad ništa ove godine nije pogođeno. Vidim da Mujakića mnogi povezuju sa Sarajevom i pričaju da smo u finalnoj fazi pregovora. Mujakić je jedini igrač iz Sarajeva kojeg lično poznajem (nismo bliski al blizak je s mojom prvom rodbinom). Ja vam garantujem da Mujakiću Sarajevo nije ni na kraj pameti. Evo, ako Mujakić dođe ove zime, ja više ni posta neću napisat ni s ovog ni bilo kojeg drugog accounta. Toliko o "relevantnim" izvorima.
A baš zato što ovo pišem, sutra se možda situacija okrene i Nihad dođe. U tom slučaju ja ću ispunit šta sam rekao, al vjerujte, ni na kraj pameti mu nismo.
Pa imam par, samo su mi neke nedavno banovali. A ako nastaviš gurat Kurdića u neke kombinacije, banovat će me s ovog prije vremena.Denchi je napisao/la: ↑14 jan 2020, 15:361. imaš accounteskoroalen je napisao/la: ↑14 jan 2020, 15:29Ne može se niko nazvat "relevantnim" izvorom kad ništa ove godine nije pogođeno. Vidim da Mujakića mnogi povezuju sa Sarajevom i pričaju da smo u finalnoj fazi pregovora. Mujakić je jedini igrač iz Sarajeva kojeg lično poznajem (nismo bliski al blizak je s mojom prvom rodbinom). Ja vam garantujem da Mujakiću Sarajevo nije ni na kraj pameti. Evo, ako Mujakić dođe ove zime, ja više ni posta neću napisat ni s ovog ni bilo kojeg drugog accounta. Toliko o "relevantnim" izvorima.
A baš zato što ovo pišem, sutra se možda situacija okrene i Nihad dođe. U tom slučaju ja ću ispunit šta sam rekao, al vjerujte, ni na kraj pameti mu nismo.![]()
![]()
2. špekulacije su počele oko toga jer a)Vinko b)Kortrijku nije potreban c)Lazić ide
moja lična preferensa glede toga jeste da Lazić ode za lovu, mi dovedemo iskusnog stranca(Pantić) na njegovo mjesto, počnemo igrati sa 3 stopera nazad (Dupovac-Novi-Šerbečić) a prva izmjena Kurdić/Bešić
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, rimljanin90, Venom i 15 gostiju.