Stara vijest. Ja mislim da su ove sedmice obje selekcije pobijedile odgovarajuće ekipe Veleža.patkica je napisao/la:i to prosle sedmice ....AdisManiacZ je napisao/la:Kadeti Željezničara su izgubili 6:0 protiv Sarajeva, a junori 4:1.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U mom svijetu važe moja pravila
TheDinoRules je napisao/la:Stara vijest. Ja mislim da su ove sedmice obje selekcije pobijedile odgovarajuće ekipe Veleža.patkica je napisao/la:i to prosle sedmice ....AdisManiacZ je napisao/la:Kadeti Željezničara su izgubili 6:0 protiv Sarajeva, a junori 4:1.
Jesu
Kadeti 4:0
aa Juniori nezz al' znam da su pobjedili.
- nookey
- Kontakt:
Inače zna li iko konkretno koliko dobijamo ako Džekson ode u City, a šanse su 99%?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
3% et izracunaj ako ode za 30 milionanookey je napisao/la:Inače zna li iko konkretno koliko dobijamo ako Džekson ode u City, a šanse su 99%?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nookey
- Kontakt:
Pa obezbjedili bi godišnji budžetnick je napisao/la:3% et izracunaj ako ode za 30 milionanookey je napisao/la:Inače zna li iko konkretno koliko dobijamo ako Džekson ode u City, a šanse su 99%?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
kraj po meni uspjesne polu sezone, ostvaren prolaz u polu finale kupa, 2 mjesto na tabeli sa samo 5 bodova zaostaka uz pravo dobar raspored. na ovoj pauzi sigurno ce igraci poznavajuci amara proci strasne pripreme i ima da grizu na proljece...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Prva asocijacija kad ti neko spomene riječ ''fudbal''?Seyo_TM je napisao/la:fkzeljeznicar.com intervju: Armin Hodžić
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... min-hodzic
Fudbal za mene predstavlja način života
svaka cast momku mogli bi od njega nauciti i neki stariji fudbaleri, dokaz da imamo puno vecih talenata od Djipa i slicnih buducih igraca Sampdorije...
BRAVE HEART 1979-2005
ma ovaj momak je vec otiso...edotm87 je napisao/la:Prva asocijacija kad ti neko spomene riječ ''fudbal''?Seyo_TM je napisao/la:fkzeljeznicar.com intervju: Armin Hodžić
svaka cast momku mogli bi od njega nauciti i neki stariji fudbaleri, dokaz da imamo puno vecih talenata od Djipa i slicnih buducih igraca Sampdorije...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- spielführer_21
- Kontakt:
@nick, pojasni?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- partibrejker1921
- Kontakt:
ŠEhić ostaje do kraja sezone! Vijest sa oficijelne stranice!!!!! 
nick je napisao/la:ma ovaj momak je vec otiso...edotm87 je napisao/la:Prva asocijacija kad ti neko spomene riječ ''fudbal''?Seyo_TM je napisao/la:fkzeljeznicar.com intervju: Armin Hodžić
Znam roditelje od Armina i znam sta hoce da urade... cekaju da napuni 17 god i da ide vani igrati gdje dodje prva ponuda a bgm za sad ima dvije fine ponude
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Plavi i dalje rekorderi.
Iako se Borac serijom od 13 utakmica bez poraza počeo približavati rekordu Željezničara iz sezone 2002/03, poraz u Trebinju ugasio je tu mogučnost. Željo je od 9. novembra 2002. godine do 24. maja 2003. godine na 20 mečeva zaredom bio bez poraza, od toga devet puta u gostima.
Iako se Borac serijom od 13 utakmica bez poraza počeo približavati rekordu Željezničara iz sezone 2002/03, poraz u Trebinju ugasio je tu mogučnost. Željo je od 9. novembra 2002. godine do 24. maja 2003. godine na 20 mečeva zaredom bio bez poraza, od toga devet puta u gostima.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
[quote="Alleenn"]
Znam roditelje od Armina i znam sta hoce da urade... cekaju da napuni 17 god i da ide vani igrati gdje dodje prva ponuda a bgm za sad ima dvije fine ponude[/quote="Alleenn"]
Ja koliko znam mali je pulen od onog Delimustafića tako da je vrlo moguće to što ti govoriš.
Znam roditelje od Armina i znam sta hoce da urade... cekaju da napuni 17 god i da ide vani igrati gdje dodje prva ponuda a bgm za sad ima dvije fine ponude[/quote="Alleenn"]
Ja koliko znam mali je pulen od onog Delimustafića tako da je vrlo moguće to što ti govoriš.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Dnevni avaz, 22.11.2010.
RAZGOVOR: Sabahudin Žujo, predsjednik kluba s Grbavice
U proljeće po novu titulu.
RAZGOVOR: Sabahudin Žujo, predsjednik kluba s Grbavice
U proljeće po novu titulu.
AMAR OSIM
Hajde valjda ce biti nesto u vezi izgradnje stadiona.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nakon 15. kola:ellaxaz je napisao/la: Nakon 14. kola:
1. FK. Borac 9
2. FK. Željezničar 7
3. NK. Široki Brijeg 4
4. NK. Travnik 1
5. FK. Sarajevo 1
6. FK. Leotar -1
7. NK. Zvijezda -2
8. NK. Čelik -2
9. FK. Slavija -2
10. FK. Rudar P. -3
11. FK. Olimpic -3
12. FK. Sloboda -3
13. FK. Velež -5
14. FK. Drina Z. -7
15. FK. Budućnost -7
16. HŠK. Zrinjski -8
Stanje na vrhu ostaje nepromijenjeno.
1. FK. Borac 9
2. FK. Željezničar 7
3. NK. Široki Brijeg 4
4. FK. Sarajevo 4
5. NK. Travnik 1
6. FK. Sloboda 0
7. FK. Leotar -1
8. NK. Čelik -2
9. FK. Slavija -2
10. FK. Rudar P. -3
11. FK. Olimpic -3
12. NK. Zvijezda -5
13. FK. Drina Z. -7
14. FK. Budućnost -7
15. FK. Velež -8
16. HŠK. Zrinjski -8
I dalje na vrhu bez promjena, slijedi zimska pauza!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
S tim da su oni postavili rekord od 5-6 pobjeda zaredom u gostima... taj ćemo rekord na proljeće ganjati.Stole iz Bora je napisao/la:Plavi i dalje rekorderi.
http://www.energoplan.si/index.php
web prezentacija ovih slovenaca je u svakom slučaju bolja od one njemačke firme
osim toga imaju iskustva u gradnji sportskih objekata (i to veliko iskustvo - sportski park stožice u ljubljani)
imaju podružnicu između ostalih zemalja i u bih
ima materijala da se bude optimista, ali ja kao i većina nas smo se bezbroj puta ponadali tako da vjerujem tek kad se gradilište ogradi, dođu bageri, kranovi i tako to a do tada ne treba se previše zamarati time, važno je da se traži način da napravimo taj stadion
web prezentacija ovih slovenaca je u svakom slučaju bolja od one njemačke firme
osim toga imaju iskustva u gradnji sportskih objekata (i to veliko iskustvo - sportski park stožice u ljubljani)
imaju podružnicu između ostalih zemalja i u bih
ima materijala da se bude optimista, ali ja kao i većina nas smo se bezbroj puta ponadali tako da vjerujem tek kad se gradilište ogradi, dođu bageri, kranovi i tako to a do tada ne treba se previše zamarati time, važno je da se traži način da napravimo taj stadion
Sve sam prepustio menadžerima i ljudima iz kluba. Naravno, želim da moj Željo ima koristi od svega ukoliko bi došao trenutak da promjenim sredinu. Iskreno, ni sam ne znam koliko Željo novca traži za mene, to jedino zna menadžer kluba Amar Osim. Ova mi izjava daje za pravo da se nadam nekom većem transferu,ipak BRKOje u svemu tome. 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31