Specijalni gost kampa u Džeksonvilu bio je šef stručnog štaba Sarajeva Husref Musemić.
- I Musemić je oduševljen Jahićem, tako da će ga FK Sarajevo angažirati već u ovom, zimskom prijelaznom roku.
Vaka nam pojacanja trebaju... Da budu ko Misimovici
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sve su to propusteni il lose obavljeni poslovi uprave...SedrenikHz je napisao/la: ↑14 jan 2020, 10:29Crepulje, sudijskih kradja, seatasimidobar je napisao/la: ↑13 jan 2020, 19:49Zbog "pojacanja", listice, presucenih sudijskih kradja, Seata, Crepulje, seminara u pogresno vrijeme, priprema ?SedrenikHz je napisao/la: ↑13 jan 2020, 19:43
Sto je onda tjeraš? Što je otpustila onog uhljeba koji je primio 8 golova od zelje z dvije tekme
Ima jos iz Calinog mandata ako hoces..![]()
![]()
![]()
Necemo dalje, živ bio![]()
Morto brat vas prati i po gradu
Mossad.
skup tvojih mišljenja vođen ne strukom nego laičkim promatranjem nisu fakti...simidobar je napisao/la: ↑14 jan 2020, 16:24
Sve su to propusteni il lose obavljeni poslovi uprave...
Sa Crepuljom bi sredina bila puno jaca, to sad svi znamo.. ako presutis svaku kradju znaci da te boli ku*ac... Seati totalno nepotrebni bolje da su za te pare doveli iskusnijeg dobrog igraca uz kojeg bi ova djeca brze i bolje napredovala..
Nisu ba u stanju rijesit ni pitanje terena a napravili su 4 mil minusa za proslu godinu..
A da probas ti sabrat pozitivne stvari koje su uradili ?
Stvarno bi mi drago bilo da sam fulio i da ima ipak nesto dobro od njih sto sam ja fulio..
Al braca ne kontaš ti šta naš filozof simo želi da kaže.Denchi je napisao/la: ↑14 jan 2020, 16:35skup tvojih mišljenja vođen ne strukom nego laičkim promatranjem nisu fakti...simidobar je napisao/la: ↑14 jan 2020, 16:24
Sa Crepuljom bi sredina bila puno jaca, to sad svi znamo.. ako presutis svaku kradju znaci da te boli ku*ac... Seati totalno nepotrebni bolje da su za te pare doveli iskusnijeg dobrog igraca uz kojeg bi ova djeca brze i bolje napredovala..
Nisu ba u stanju rijesit ni pitanje terena a napravili su 4 mil minusa za proslu godinu..
Stvarno bi mi drago bilo da sam fulio i da ima ipak nesto dobro od njih sto sam ja fulio..
Crepulja vs Oremuš je za mene uvijek ovaj drugi, po iskustvu, po klubovima i odigranim minutama, fleksibilnosti u pozicijama, po golu u CL nekom Celticu...itd. a to mu nije ni vrhunac još.....
nisu prešutili krađu nego su se oglasili...
Seati su pogodnosti koje je većinski vlasnik odlučio da su investicije u tim i za ekipu...i FC Barcelona je isto odlučila, molim te objasni im kako je to pogrešno...igrači i članovi stručnog štaba su zadovoljni Seatima , dakle opravdali su svoju namjenu...
pitanje terena? koje radi/finansira savez? ili unutar kampa? ako je na stadionu Koševu, mi ne upravljamo istim nego SDA rukovodstvu u CSR-u koji lažiraju fakture i otuđuju novac, ti želiš da se mi umješamo u kriminal? da nam povlače ime kluba po novinama i istražuju? da nam to pravi smetnje u poslovanju? interesantno![]()
4 mil. minusa su prema vlasniku većinskih prava, ne prema državi,banci ili bilo čemu drugom....
loše ti ide druže....![]()
uprava 20%Samozdravlje je napisao/la: ↑14 jan 2020, 17:30Ovako ja vidim krivce (u %) za ovo sto nam se desava :
1. Uprava 20 %
2. Igraci 35%
3. Trener 45%
A sta nam se desava ??Samozdravlje je napisao/la: ↑14 jan 2020, 17:30Ovako ja vidim krivce (u %) za ovo sto nam se desava :
1. Uprava 20 %
2. Igraci 35%
3. Trener 45%
Sta si napisao ?Denchi je napisao/la: ↑14 jan 2020, 16:35skup tvojih mišljenja vođen ne strukom nego laičkim promatranjem nisu fakti...simidobar je napisao/la: ↑14 jan 2020, 16:24
Crepulja vs Oremuš je za mene uvijek ovaj drugi, po iskustvu, po klubovima i odigranim minutama, fleksibilnosti u pozicijama, po golu u CL nekom Celticu...itd. a to mu nije ni vrhunac još.....
nisu prešutili krađu nego su se oglasili...
Seati su pogodnosti koje je većinski vlasnik odlučio da su investicije u tim i za ekipu...i FC Barcelona je isto odlučila, molim te objasni im kako je to pogrešno...igrači i članovi stručnog štaba su zadovoljni Seatima , dakle opravdali su svoju namjenu...
pitanje terena? koje radi/finansira savez? ili unutar kampa? ako je na stadionu Koševu, mi ne upravljamo istim nego SDA rukovodstvu u CSR-u koji lažiraju fakture i otuđuju novac, ti želiš da se mi umješamo u kriminal? da nam povlače ime kluba po novinama i istražuju? da nam to pravi smetnje u poslovanju? interesantno![]()
4 mil. minusa su prema vlasniku većinskih prava, ne prema državi,banci ili bilo čemu drugom....
loše ti ide druže....![]()
zato što bi prvi bio skuplji a nije bolji igrač....ne Seati su napredak i korak naprijed ka ozbiljnom klubu...simidobar je napisao/la: ↑14 jan 2020, 17:53
Sta si napisao ?
Odvadi malo ako Boga znas.. Zasto nebi moglo i Crepulja I Oremus bez Seata ? Jelde da ljepse zvuci ?
Jel ta Barcelona preko novina otjerala trenera ?
Barcelona dobije auta od sponzora al I da im je kupila kao sto ti kazes to je za Barcelonu ni 1% budjeta... A nama u BiH svaka marka moze razliku napravit..
Za fudbal je osnovno imat teren, sta god ti mislio.. svaki izgovor je smijesan.. fol placas strasne plate za igrace i to je normala, mora se.. a je*o teren, trava ko trava..![]()
4 miliona minusa.. za sta ? Nisam pitao prema kome nego za sta.. to je samo minus, potrosili su oni mnogo vise..
Nisu se oglasili, ne lazi..
Smanji brate te linije.. nemoj se furat da ja tebi vise vjerujem nego svojim ocima.. nemoj bit lud..
Reci sta su uradili dobro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.