Vidi, mozes se ti hvatati za moj post i praviti se da bukvalno shvatas samo kako bi ispalo da si upravu, meni je to nebitno. Zna se oko cega se vodila rasprava, i ako sam se u jednom trenutku pogresno izrazio to ne mijenja nista. Isto tako nisam napisao da fizikalije nisu bitne, nego da nisu dovoljne same. Pricalo se iskljucivo o odbrani 1 na 1, jer je kompletna rasprava pokrenuta navodnom Kawhijevom izjavom koja se nikad nije ni desila.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 jan 2020, 14:37"Kad je Lebron bio dvostrani igrac, jel u prajmu mozda? Ja koliko se sjecam nije bio nikad."
Jesu li ovo tvoje rijeci ili nisu?
Druga stvar,za odbranu nije potrebna samo volja, itekako je potrebna i "fizika".Mozes ti imati trud kakav hoces, ali ti to nece pomoci kad si fizicki inferioran.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Eto budale, pa nisi ti biro kad ces se rodit, normalno da mos samo pamtit Brona iz povratka u Cle 
Čovjek napisao da je imao 8 godina kad je Dražen poginuo. Fakat Aleme nisi sposoban ni čitat izgleda 
Zar nije Lebronu jedan glas falio za DPOY 12/13? Ili je bilo to 13/14?
On imo 8 godina 93e
Lozi vas lik k'o Lbj mvp nekad, 2012 se prepiro o Shaq i Kobe eri, ono na malu maturu iso te godine (2012e
I da loži, broj godina ne mora ništa značit. Vidimo po tebi, 30 godina sprdio a mentalno na nivou mog trinaestogodišnjeg rođaka 
Alem je u primeu znaci. Zato vas prca ovako dobro. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa znaci, ne bi pisao da Bron nije bio igrac u oba smjera, kad svaka budala zna da je u Miami trebo biti dpoy. Da je gledao znao bi, ovako sta ce znati sa 7-8 godina
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jedini Parker ima takav rekord protiv svih 30 timova,jer je prosle godine dobio i SA 2 puta. 
- BosniaBoston
- Kontakt:
I ovi neki celticsi imaju protiv svih timova,samo je liga bila manjaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jan 2020, 14:12Jedini Parker ima takav rekord protiv svih 30 timova,jer je prosle godine dobio i SA 2 puta.![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Sta je to mid-range jump shot?
sto veci minus veca plata jel, ima logike
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.