Djaba mi objasnjavati, je li tako?Zip je napisao/la: ↑15 jan 2020, 09:06Ti si trol, i vrijeme ce pokazati.Napapijri je napisao/la: ↑15 jan 2020, 08:11Ne bih ti odgovarao jer si naporan, ali moram istaci cinjenicu da nisam balija, tj.bosnjo, nego bosanac. Te SDA titule ostavljam vama na odabir.Zip je napisao/la: ↑15 jan 2020, 08:07
Cuj banka![]()
![]()
![]()
Cim ti toliko pjenis na Seate garant si imao lose iskustvo, pa se brines za sigurnost nasih igraca i svih uposlenih sto voze iste![]()
![]()
Kad svaki argument padne u vodu, ti Seate povuces... Kakav si ti napaceni bosnjo
Al polako ce izaci na vidjelo ko si, i kakav si ti trol u biti ovde i sa kakvim zadatkom si poslan
Al de, poslije Seata malo pricaj da nema plata, da nasi ne mogu namaci sponzore, itd....
Nas leasing ide preko banke u saradnji sa Porscheom koji je zastupnik Seata, ali uzalud je tebi objasnjavati.
Opet grijesis, tj ne znas odnosno lose te savjetuju... banka nema nikakve veze sa leasingom.
Al ti opet udaraj po svome, i pjeni a znas da nista ne mozes promjeniti.
Vama u zivotu je sve sad da osvetitw otkaz jedinog vam i da ubacite svoje ljude u klub, al![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
VOLIM TE, SABRO
Volim te, Sabro
Priznajem, Sabro
Da kad si tu osjećam nagon
Pokaži mi svoj raspon
Volim te, Sabro...
Dođimo u stan
Kad mi babo ode van
Volim te, Sabro!
A da li ti mene voliš, Sabro?
Jer neću sex bez filinga
Na principima kliringa...
Volim te, Sabro
Jedva čekam, Sabro
Da te grlim snažno
Ponavljam, Sabro
Pokaži mi svoj raspon
Volim te, Sabro....
Sabro, odmah na početku da ti kažem
Mnogo te volim
Međutim, Sabro,
U posljednje vrijeme
Ti si neka druga žena
Sabro, razočarala si me...
Tebi je važnije Sarajevo
i skupština kluba od mene
Tebi je važniji upravni odbor
od naše ljubavi, Sabro
Duboko si me razočarala...
Meni je ipak
najdraži početak
I sad se sjećam
Vrhovi munara
Plamtjeli su su kao živa vatra
A ti Sabro
LJepša i od sabah zore
stojiš na pendžeru
Izvaliću pendžere
I baglame tvrde
Hoću Sabro očiju mi
Samo da mi tvoje srce
Ponovo kaže da
Sabro, zapamti jednom zauvjek
Volim te!!!

Volim te, Sabro
Priznajem, Sabro
Pokaži mi svoj raspon
Volim te, Sabro...
Dođimo u stan
Kad mi babo ode van
Volim te, Sabro!
A da li ti mene voliš, Sabro?
Jer neću sex bez filinga
Na principima kliringa...
Volim te, Sabro
Jedva čekam, Sabro
Da te grlim snažno
Ponavljam, Sabro
Pokaži mi svoj raspon
Volim te, Sabro....
Sabro, odmah na početku da ti kažem
Mnogo te volim
Međutim, Sabro,
U posljednje vrijeme
Ti si neka druga žena
Sabro, razočarala si me...
Tebi je važnije Sarajevo
i skupština kluba od mene
Tebi je važniji upravni odbor
od naše ljubavi, Sabro
Duboko si me razočarala...
Meni je ipak
najdraži početak
I sad se sjećam
Vrhovi munara
Plamtjeli su su kao živa vatra
A ti Sabro
LJepša i od sabah zore
stojiš na pendžeru
Izvaliću pendžere
I baglame tvrde
Hoću Sabro očiju mi
Samo da mi tvoje srce
Ponovo kaže da
Sabro, zapamti jednom zauvjek
Volim te!!!

- ThrillerHz
- Kontakt:
Dobro jutro bordo familiji i športski pozdrav za brundine ratnike, ne znam jel neko rekao al NEMA DOVODZENJA INDIJANCI!
1946~
Sa tim se slazem,al kad gledamo kvalitet igraca,ne mozes reci ma kakav on,mi trazimo bolje,a poslije se pise potpisuje SkrbicDenchi je napisao/la: ↑15 jan 2020, 07:14Ah Listica taj simpaticni i Sarajevu prijateljski klub a tek druzenja navijaca, zaista treba dovesti sto vise igraca odozdo....to je bas lijepo....zelio bih da apelujem na ove sto daju te ideje da sad vec pjeske krenu dole da organizuju slavlje neko, samo recite da ste iz sarajeva sve ce vam objasniti.....moje iznimno postovanje za uciteljice i roditelje koji su odgojili ove brze umove....i omogucili da svi sada uzivamo u intelektu njihovom.....
https://sportsport.ba/fudbal/franic-na- ... ski/348017
Ukrade nam Turcin Denchijevog ljubimca, a taman je krenuo sa branjenjem Franica
Ej, zivote, pokvarena ploco.
Ukrade nam Turcin Denchijevog ljubimca, a taman je krenuo sa branjenjem Franica

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Pa nije li Vinko htio ovog Franica sta se kvragu dogadja , ocel maknut dupetom vise
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Para vrti tamo gdje burgija ne moze.
Kontaktirali su ga nasi sad al nemamo para za njeg
Kako bi volio da dodje jedan onakav pa prvi problem i opstrukciju neku, nayebe se majke svima redom
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To nikad niko nije izjavio, bezveze se mitovi stvaraju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa odmah bi letio cim bi se usprotivio klupskim kerovima. Pokusao je Husref, pa je zavrsio kako je zavrsio.
Šta je ba pokušao?

Pokušao uvaliti Jahića možda

Jel vi stvarno mislite da ovdje svi imaju pamćenje kao ribe, pa da možete pisati takve gluposti i očekivati da neko povjeruje u njih?
Pitaj svog sefa Rumenog sta je Husref pokusao, pa ce ti biti jasno. Nije dzaba tvoj sef dovodio Brdarica u dva navrata.
Jahica je htio jahic uvalit kao i one vijetnamce i italijane. Vidjet cemo sad, evo krenulo je sa ovim napadacem, idemo dalje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Skrbic nije zadovoljio kod Husrefa, ali jeste kod Vinka. Izvor ocjene kvalitete - Youtube i Rumeni.
Daj ba ne laži, Husref isao u Ameriku sa rundom kao i za tucakovica, pratio ga i doveo u Sarajevo, trpo ga svaku prijateljsku da igra a mali amater. I kad je Husref rekao da je dobar da potpise igraci neki i neki ljudi iz uprave su bili apsolutno protiv i tu su pocele prve čarke.
Sto se pravi lud sviju ti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tako je, Runda je najbolji drug Jahica i preko njega je htio uvaliti Amerikanca.
Na sta je sve spreman Jahic govori i podatak da je natjerao HM da hoda za Rundom, ide na kampove, druzi se s njim, slika...sve kako bi se prekrio tajni plan Jahica.
UPRAVA NAPOLJE! NEMA DOVOdzENJA INDIJANAC!
Na sta je sve spreman Jahic govori i podatak da je natjerao HM da hoda za Rundom, ide na kampove, druzi se s njim, slika...sve kako bi se prekrio tajni plan Jahica.
UPRAVA NAPOLJE! NEMA DOVOdzENJA INDIJANAC!
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Ako se iko pravi lud onda si to ti. Dobro znas da je ovako kako sam napiso nego podmeces iz nekog razloga nepootrebno.Pantelija je napisao/la: ↑15 jan 2020, 10:38Daj ba ne laži, Husref isao u Ameriku sa rundom kao i za tucakovica, pratio ga i doveo u Sarajevo, trpo ga svaku prijateljsku da igra a mali amater. I kad je Husref rekao da je dobar da potpise igraci neki i neki ljudi iz uprave su bili apsolutno protiv i tu su pocele prve čarke.
Sto se pravi lud sviju ti.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
O kojem šefu ti pričaš ljudino, to ako si ti navikao da robuješ nekome kroz život ne mora značiti da smo i mi.
Vi ste ba navijači Želje, samo to još niste skontali, mijenjate tok historije haman podjednako dobro kao i oni, uzdižete jednu osobu iznad svega...
Sve u svemu, kvalifikovani ste
Sta je brate majke ti pokuso Husref, sutio ko picka ko i svi ostali, umalo ti ne ubiju Dzakmica kamenom u mostaru pn izjavljuje sve ok, u sirokom ko picka poslihe tekme daje izjavu
Kad je Husref javno rekao ista protiv Uprave ili bilo koga , imo je materijala sigurno , mogao je vise puta javno reci al je sutio jer se nije njemu stolica mrdala, kad su ga otjerali( na ruzan nacin) e tad je zaplako i nesto progovorio al nista konkretno
I za tog Jahica sto spominjete ti kampovi po Usa funkcionisu da se oderu roditelji od te djece a glavni akteri su Runda, Slobo I Semjon, pa Semjenom za mjesec dana 30 milja & uzme tamo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Ko garantuje da bi sa njim išta napravili.Čovjek je desetak klubova vodio u Srbiji, ni jedan trofej nije uzeo.Posebna priča je koliki je cirkusant, maltane svako kolo cirkus sa njim, afere, prijetnje, svađe, prostačko ponašanje, crveni kartoni.........nema publike u Srbiji sa kojom nije zakuhao.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, HordasFks, keli, Lavcina, OzmoodPinglewood, sekac, UltraNorth, xsabicx i 48 gostiju.