Ko je ovaj desno

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Pa po trenutnom išli bi u goste pitama, Cityu, Radniku, Veležu i Slobodi. Dakle kući sa Zrinjskim, Borcem, Širokim, Čelikom, MDK i Zvijezdom. Tako da drugi je ipak bolje.mohikanac12 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 12:20Krađa @Bracinih lajkova. Buahahahah.![]()
P.S. @Braco, imam jedno pitanje, ozbiljnije. Je li bolje biti prvi ili drugi pred treći krug? Da te vidim.![]()
Nadam se da će ispast pametni oni na koje je mislio s ovim. I tu ne mislim samo na Kemu, već i na još jednog kojeg menadžer hoće vani da vodi.irfo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:24Nekim igračima na kraju sezone ističe ugovor.
"Nećemo ih nabiti nogom, već ćemo priliku dati nekim drugim igračima. Znači da ti igrači sebe ne vide u ovom klubu, takvi nam ne trebaju, takvi ljudi nam ne trebaju u ovom trenutku. Imamo isti cilj koji ćemo odraditi kroz klub. Takvi nam ne trebaju", poručio je trofejni stručnjak.![]()
braco je napisao/la: ↑15 jan 2020, 13:38Pa po trenutnom išli bi u goste pitama, Cityu, Radniku, Veležu i Slobodi. Dakle kući sa Zrinjskim, Borcem, Širokim, Čelikom, MDK i Zvijezdom. Tako da drugi je ipak bolje.mohikanac12 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 12:20Krađa @Bracinih lajkova. Buahahahah.![]()
P.S. @Braco, imam jedno pitanje, ozbiljnije. Je li bolje biti prvi ili drugi pred treći krug? Da te vidim.![]()
Nadam se da će ispast pametni oni na koje je mislio s ovim. I tu ne mislim samo na Kemu, već i na još jednog kojeg menadžer hoće vani da vodi.irfo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:24Nekim igračima na kraju sezone ističe ugovor.
"Nećemo ih nabiti nogom, već ćemo priliku dati nekim drugim igračima. Znači da ti igrači sebe ne vide u ovom klubu, takvi nam ne trebaju, takvi ljudi nam ne trebaju u ovom trenutku. Imamo isti cilj koji ćemo odraditi kroz klub. Takvi nam ne trebaju", poručio je trofejni stručnjak.![]()
dosta su nas klosari od igraca i menadjera pisaliirfo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:24Nekim igračima na kraju sezone ističe ugovor.
braco je napisao/la: ↑15 jan 2020, 14:08U svakom slučaju Bogi spada među najtrofejnije igrače FKŽ u historiji kluba. Tri titule i tri kupa osvojena sa njim i Stanićem. Bešlija 4 titule i 3 kupa, Dželo i Buki po 3 titule, 3 kupa i 3 superkupa itd.
Hvala Bogiju na svemu, volio bih da ljudi nekad pokažu više poštovanja prema njemu s obzirom na ove podatke. Pogotovo je na streljani od one situacije sa sindikatom. Treba spomenuti da je uzeo i titulu s Modričom (dobro koliko je "čista" to je druga priča) i kup s Olimpikom tako da je jedan od najtrofejnijih igrača u historiji lige. Aferim.
@mohikanac
Ma kažem trenutno, izmjenjat će se to svakako u ta tri kola. Ali fakat prvo kolo nastavka kao i prošle sezone u Bijeljini, a Slavkec nas dočekuje. Priredit će mu fin povratak u ligu naši siguran sam to. Protiv Tuzle prva pod krovom na istoku i prva domaća nakon tačno 3 mjeseca, očekujem fanatičnu podršku navijača na toj tekmi s kojom dobijamo 100%.
Nije vise ta trava u hillsu, stavili su drugu kraću i mene je ona sjebalairfo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 13:22Nadam se da nece trenirati u Hillsu na umjetnoj travi koja je 10 centimetara visoka iz nekog razloga, ja sam igro dva puta lopte tamo i poslije toga 10 dana nisam mogo hodatPlavi će do nedjelje trenirati u Sarajevu, u hotelu Hills koji posjeduje sale sa umjetnom travom i parketom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.