Ako Rahmanovic sredi glavu bice medju naša top 3 igraca na kraju sezone.
Moze se i ovako igrati:
-----Rahmanovic - Djokanovic
Oremus ----- Zinedin ----- Tatar
----------------Ahmetovic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako Rahmanovic sredi glavu bice medju naša top 3 igraca na kraju sezone.
Ja sam napisao razlog zbog kojega nije trebao doci, a to je nacin isplate plata. Ako se to u medjuvremenu regulisalo, onda je odlicno, iako ja nisam zagovornik posudbi, ali svakako nikoga ne otkupljujemo, tako da je "daj sta das". Dokle je Zakaric, je li zapelo i sa Turcima ili se neko treci pojavio, znas li nesto vise?
Brate bezveze provociras..On je sa turcima u pregovorima i vjerovatno tamo ide..Sta znas,mozda ga i otkupe?Nije on toliko skupNapapijri je napisao/la: ↑15 jan 2020, 14:59Ja sam napisao razlog zbog kojega nije trebao doci, a to je nacin isplate plata. Ako se to u medjuvremenu regulisalo, onda je odlicno, iako ja nisam zagovornik posudbi, ali svakako nikoga ne otkupljujemo, tako da je "daj sta das". Dokle je Zakaric, je li zapelo i sa Turcima ili se neko treci pojavio, znas li nesto vise?
Zakaric i nije bio opcija, to su novinari izmislili na osnovu pisanja raje s foruma da bi dobili koji klik.
Pa ne znam bas, momak iznad ima solidan izvor i ne bih ga pitao da nisam povjerovao.
Realno od tog trojca mi je svejedno produzio neki ili ne.
Ne znam puno o tome dokle je sa turcima..Mi sto smo mu ponudili on je zadovoljan,medjutim zelja mu je igra u inostranstvu jer smatra povratak u nasu kukuruz ligu veliki pad u karijeri..A siguran sam da ce mu ponuditi vise turci prokleti..Vec se trazi neko drugo desno krilo ako Zakaricev transfer propadne..On hoce ugovor na 6 mjeseci sto nasi nece,ipak nekako smo se uspjeli dogovoriti ako bi dosao da bi to bilo na godinu
oči moje da ne osjetiš negativu staviš Napapijri,Northa i Kamuflazn na ignore listu....alles perfektbordobijeli je napisao/la: ↑15 jan 2020, 08:43Ma pustite vi leasing i seate. Bi ce nama pušing na kraju sezone. Vec osjetim negativu oko kluba, a mogu misliti ako bude loši rezultata sta ce biti.
Franic je izjavio da smo se raspitivali za njega prije dovođenja Šerbečića...kako bi se povezivao s nama i našao klub sebi preko našeg imena...
I ako ima neko da mu Hare nije bio drag igrac mislim da mu je postao drag nakon ovog gola.
Ovaj potez opravdavam samo iz ugla toga da imamo dugorocnu zamjenu na poziciji desnog beka, a da Dusanu ne produzimo po isteku. Slicno kao sto ce i Handzic biti adekvatna zamjena, tako i Sabanovic moze odigrati 9-10 utakmica u sezoni.
Ovdje sam malo umroSjeverjecudo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 15:50I ako ima neko da mu Hare nije bio drag igrac mislim da mu je postao drag nakon ovog gola.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.