Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Fino. Dosta lijepih smislenih akcija, opuštena igra, puno kombinatorike i ogroman posjed.
Dybala igrač utakmice, odmah iza De Ligt, odličan. Berna ako sredi glavu može bilo šta igrati, igrača takve tehnike i pluća ne prodaješ. Benta fino.
Rabiot i Ramiz mi se uopće, ali uopće ne dopadaju. Prvi kao i nešto pokazuje, a Ramiz je gori nego kada je došao gdje je bio sasvim ok.
Dybala igrač utakmice, odmah iza De Ligt, odličan. Berna ako sredi glavu može bilo šta igrati, igrača takve tehnike i pluća ne prodaješ. Benta fino.
Rabiot i Ramiz mi se uopće, ali uopće ne dopadaju. Prvi kao i nešto pokazuje, a Ramiz je gori nego kada je došao gdje je bio sasvim ok.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 15 jan 2020, 22:40, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa nije ni da je Lukaku los, moze se tu diskutovati.
Ali ovog, ovakvog Dybalu, naseg simbola, ne bih dao ni za Hazarda i Neymara zajedno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Genije s brojem 10 veceras izdominirao, jedna od najboljih partija od kako nosi ovaj dres. Kad bi se bar ova igra i rezultat mogli prenijeti i na neke jace utakmice. Treba biti iskren pa priznati da je ovaj vecerasnji Udinese, s ovim sastavom, tek prosjecna Serie B ekipa.
- Burberry46
- Kontakt:
Lagana pobjeda, lijepa utakmica
Dybala odlican ove sezone.
Dybala odlican ove sezone.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I Ruga okej
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Juventinisimo
- Kontakt:
Samo da pozdravim Fufnu, Italiju i Nedveda11..bracu, sto mi dadose srce, kad sam trazio i kad mi je bilo najteze..
Ove ostale vise ne priznajem kao Juventine, imaju srce kao svinjteristi..
Ruganija vise nikada ni pomisljati da prodamo..cim to spomenemo, izginu nam centralni bekovi i on ostane..

Ove ostale vise ne priznajem kao Juventine, imaju srce kao svinjteristi..

Ruganija vise nikada ni pomisljati da prodamo..cim to spomenemo, izginu nam centralni bekovi i on ostane..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sad bi bilo super kad bi uspjeli odraditi neku pozajmicu s pravom otkupa za Pogbu.
Benta - Pjanic - BernaPogba je napisao/la: ↑15 jan 2020, 22:39Fino. Dosta lijepih smislenih akcija, opuštena igra, puno kombinatorike i ogroman posjed.
Costa
Dybala - Ronaldo
Jel puno ovo traziti

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Da nema Lazia i neuvjerljive igre vecim djelom ove polusezone...sezona bi do sad bila top vrhova 

Ako pobedi Roma igramo kuci a ako pobedi Parma idemo tamo
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ta družina kada bi se uigrala u 4-3-3 formaciji, to bi prštalo sa svih strana...Italia je napisao/la: ↑16 jan 2020, 00:11Benta - Pjanic - BernaPogba je napisao/la: ↑15 jan 2020, 22:39Fino. Dosta lijepih smislenih akcija, opuštena igra, puno kombinatorike i ogroman posjed.
Costa
Dybala - Ronaldo
Jel puno ovo traziti![]()

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Prstalo bi i po nasem golu, jer ne bi imali u sredini nikog da pomaze odbrani. A u svakoj ultra ofanzivnoj formaciji, Gonzalo mora imati mjesta jer je nas jedini pravi napadac, a i u dobroj je formi.
Paulo Dybala last season:
42 Games
10 Goals
Paulo Dybala this season:
24 Games
11 Goals
42 Games
10 Goals
Paulo Dybala this season:
24 Games
11 Goals
- BuffonGigi
- Kontakt:
Proslu cijelu sezonu 2 ili 3 asistencije, sad vec 9.
Preporodio se .. eh sad da ovako nastavi ovaj niz...
Razlika je samo Berna/Matuidi . Matuidi koči brzi protok lopte, loša pas igra, nije čovjek za ovog fudbala, pogotovo ne za prvu postavu... A da će nas Matuidi spasiti da ne pršti teško, iako Benta-Pjanić-Rabiot je po mene u ovom trenutku i najbolje...BuffonGigi je napisao/la: ↑16 jan 2020, 08:42Prstalo bi i po nasem golu, jer ne bi imali u sredini nikog da pomaze odbrani. A u svakoj ultra ofanzivnoj formaciji, Gonzalo mora imati mjesta jer je nas jedini pravi napadac, a i u dobroj je formi.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja ne znam iskreno sta vi vidite u tom Berni, reci mi konkretno sta je lik sinoc uradio na ovoj novoj pozciji? On je ove sezone naograjisao, daje pogresne pasove, ne zna opaliti po golu, grijesi u prijemu, ama bas nista korisno za ekipu ne radi. A sto se tice Matuidija, bez obzira na statistiku i na njegovu generalnu negledljivost, smatram da svaka ozbiljna ekipa mora imati jedna onakva pluca. Ramsey je u Arsenalu znao da igra istu poziciju, i tad je po meni i bio najbolji tamo. Zna on itekako igrati defanzivu i raditi za tim, samo je pitanje u kakvoj je formi, mislim na Aarona.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Evo malo za masturbiranje:
-
- Kontakt:
Puno se nekako brze i vise okomito na gol igra kad nema Pjanica u ekipi. Pjanic je odlican igrac, sve top ali ne znam..evo ne znam

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.