Travnjaci na stadionima
Re: Travnjaci na stadionima
neka mi neko objasni kako da ubacim sliku
- senad_flamin
- Kontakt:
kad hoces da pises post imas gore traku iznad i pise img. url. ti odaberi naravno ovo img. i samo cpoy url od slikeelvis j je napisao/la:neka mi neko objasni kako da ubacim sliku

-RIVALDO-
Zvijezdin travnjak 
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala na slici! Nije lose.elvis j je napisao/la:Zvijezdin travnjak

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
elvis j je napisao/la:
Desni klik na sliku pa kliknes na "Copy image URL" ( google chrome) ili "Copy image Location" ( Mozilla Firefox)i taj link postavis izmedju ovih img /imgelvis j je napisao/la:Zvijezdin travnjak
evo tvojih slika

Hvala na pomoci
Nemamo samo mi problem sa vodom na terenu, evo slike stadiona od Sheffield Wednesday-a.

P.S. malo je starija slika.

Big club, great history, Nottm Forest.
jel ovo ozbiljnoonoffon je napisao/la:Nemamo samo mi problem sa vodom na terenu, evo slike stadiona od Sheffield Wednesday-a.

e da mi je samo naći koju sliku sa zadnjih tekmi protiv Budućnosti i Sarajeva čisto da se uporede.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
Najbolji travnjak se nalazi u onom filmu "Mean Machine", inače taj film je bio sinoć na hayatu

Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
Ovo se zove travnjak, a ne oni naši na kojima možeš voditi ovce na ispašu.brazzo je napisao/la:
e da mi je samo naći koju sliku sa zadnjih tekmi protiv Budućnosti i Sarajeva čisto da se uporede.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
jesi li gledao utakmicu u Sirokom protiv nas tj.Buducnost.. ??AulleTa je napisao/la:Ovo se zove travnjak, a ne oni naši na kojima možeš voditi ovce na ispašu.brazzo je napisao/la:
1947!
Teren u Sirokom je ocajan kada pada kisa,drenaza veoma losa uradjena videlo se to u utakmicama protiv Sarajeva najbolje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
upravu si ,nemaju drenazeDevil je napisao/la:Teren u Sirokom je ocajan kada pada kisa,drenaza veoma losa uradjena videlo se to u utakmicama protiv Sarajeva najbolje.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Grbavica ima dobar travnjak prije i nije imala jer su ga zanemarivali, a sada kad ga ovi odrzavaju i brinu se o istom svaki tekmu je sv ebolji i bolji. Ovo je prije dvije sedmice
- slogauskoplje
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
U prošloj sezoni je bilo dosta kritika na račun terena u Banovićima,koji je bio najgori sigurno.Sada je se dosta popravio.
Evo neke slike :

Evo neke slike :

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.