Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
A mozda je do toga što je Udine smiješna ekipa, njih bi i Leeds rastavio.
Pa ja sam jedan od najveći kritičara Berne ove sezone, ali treba mu dati priliku i na ovoj pozicija, malo ga istrpiti, pa ako se ne bude pokazao ni kao box to box na ljeto razlaz. Ima znanja, ali nedorečen je previše, što je najgore nema konstante, a ne može se reći a nije imao priliku ni kod Alegrija niti kod Sarrija..BuffonGigi je napisao/la: ↑16 jan 2020, 09:03Ja ne znam iskreno sta vi vidite u tom Berni, reci mi konkretno sta je lik sinoc uradio na ovoj novoj pozciji? On je ove sezone naograjisao, daje pogresne pasove, ne zna opaliti po golu, grijesi u prijemu, ama bas nista korisno za ekipu ne radi.
Da su to pluća Vidala koji zna igrati fudbala to bi imalo smisla, ovako ima tu trke ima, ima svašta nešto, ali više štete nego koristi...A sto se tice Matuidija, bez obzira na statistiku i na njegovu generalnu negledljivost, smatram da svaka ozbiljna ekipa mora imati jedna onakva pluca.
Takodjer treba dati priliku na poziciji box-to-box , iako on je meni bio mnogo bolji na početku sezone nego sad što izgleda.Ramsey je u Arsenalu znao da igra istu poziciju, i tad je po meni i bio najbolji tamo. Zna on itekako igrati defanzivu i raditi za tim, samo je pitanje u kakvoj je formi, mislim na Aarona.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ove sezone Kulusevski drugi u ligi u asistencijama, i drugi u ligi u pretrcanim kilometrima po utakmici. Krajnje impresivna statistika za momka koji igra u Parmi i ima 19 godina. Nadam se da ima glavu za veliki klub, a ne kao Berna da se pogubi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nisam druže replicirao svima nego ovom momku što spomenu da je bez Pjanića igra direktnija na uzorku od jedne ili dvije kup utakmice koliko je Pjanić bio na poštedi kod Sarija,.Mislim, tom istom logikom bi se moglo kazat da je Juve efikasniji bez Ronalda.
Što se tiće Ramiza taj nikad nije imao neki kontinuitet, možda jednu sezonu u Arsenalu da je odigrao na vrhunskom nivou, ove ostale su mahom obilježile povrede i traženje forme, na svoj dan će izgledati kao veznjak kojeg bi svaka ekipa željela u svom timu ali isto tako je u stanju biti najgori na terenu.
Nadam se da je Nedved nasao svog nasljednika.BuffonGigi je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:47Ove sezone Kulusevski drugi u ligi u asistencijama, i drugi u ligi u pretrcanim kilometrima po utakmici. Krajnje impresivna statistika za momka koji igra u Parmi i ima 19 godina. Nadam se da ima glavu za veliki klub, a ne kao Berna da se pogubi.
Max Allegri
- BuffonGigi
- Kontakt:
Imali smo mi identicnog dugo godina, zvao se Claudio Marchisio. Samo sto on na off dane nije bio najgori na terenu, nego je bio nevidljiv.chily-rz je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:49
Što se tiće Ramiza taj nikad nije imao neki kontinuitet, možda jednu sezonu u Arsenalu da je odigrao na vrhunskom nivou, ove ostale su mahom obilježile povrede i traženje forme, na svoj dan će izgledati kao veznjak kojeg bi svaka ekipa željela u svom timu ali isto tako je u stanju biti najgori na terenu.
Ja bih da se slozim sa konstatacijomchily-rz je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:49
Nisam druže replicirao svima nego ovom momku što spomenu da je bez Pjanića igra direktnija na uzorku od jedne ili dvije kup utakmice koliko je Pjanić bio na poštedi kod Sarija,.Mislim, tom istom logikom bi se moglo kazat da je Juve efikasniji bez Ronalda.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kako dobro i konstantno ove sezone igra Higuain. Od klasicnog poacher napadaca covjek se pretvorio u radilicu, podredio se ekipi u potpunosti, a i pored toga stigne i zabiti i asistirati. Ronaldo i Dybala su najbolji igraci ekipe, ali ne treba zanemariti ni ulogu ovog covjeka ove sezone.
BuffonGigi je napisao/la: ↑17 jan 2020, 09:17Kako dobro i konstantno ove sezone igra Higuain. Od klasicnog poacher napadaca covjek se pretvorio u radilicu, podredio se ekipi u potpunosti, a i pored toga stigne i zabiti i asistirati. Ronaldo i Dybala su najbolji igraci ekipe, ali ne treba zanemariti ni ulogu ovog covjeka ove sezone.
Istina. Ja sam bio jedan od najglasnijih "mrzitelja" Higuaina ali ove sezone je vrlo koristan.
Bernardeschi je igrao 10-ku u svom prijasnjem klubu, Dybala isto tako. Na tim pozicijama ubijali brasno i jedan i drugi,u sistemima gdje su imali dosta vise prostora ispred sebe kada krenu naprijed jer njihove ekipe nisu dominirale posjedom na protivnickoj polovici.
I onda dodju u klub gdje razni treneri od njih traze razne stvari, od igranja na krilu,do amc-a,preko mezzale a ponekad igraju 10-ku.
Sada imamo situaciju gdje dybala konacno igra 10-ku i rezultat se vidi odmah.
Kladim se da bi slican ucinak imao i bernardeschi kada bi igrao pored ronalda u napadu jedno 3 mjeseca,postao bi zvijer.
Sta hocu reci, igraci su igraci i ne mogu se njihove mogucnosti mjenjati preko noci. Na igru mogu uticati zamisli trenera i trenutni moral(motiv). Posto se rwdi o profesionalcima,pretpostavljam da ovaj drugi navedeni razlog je sveden na minimum,dakle trener je taj koji koristi maksimum ili minimum necijih mogucnosti. Sto ne znaci da je trener kriv sto berna nije dao 20 golova do sad ko imobile jer ne mozemo imati 3 10-ke u postavi npr
I onda dodju u klub gdje razni treneri od njih traze razne stvari, od igranja na krilu,do amc-a,preko mezzale a ponekad igraju 10-ku.
Sada imamo situaciju gdje dybala konacno igra 10-ku i rezultat se vidi odmah.
Kladim se da bi slican ucinak imao i bernardeschi kada bi igrao pored ronalda u napadu jedno 3 mjeseca,postao bi zvijer.
Sta hocu reci, igraci su igraci i ne mogu se njihove mogucnosti mjenjati preko noci. Na igru mogu uticati zamisli trenera i trenutni moral(motiv). Posto se rwdi o profesionalcima,pretpostavljam da ovaj drugi navedeni razlog je sveden na minimum,dakle trener je taj koji koristi maksimum ili minimum necijih mogucnosti. Sto ne znaci da je trener kriv sto berna nije dao 20 golova do sad ko imobile jer ne mozemo imati 3 10-ke u postavi npr
OFFICIAL
8Feb Verona-Juve 8.45PM
16Feb Juve-Brescia 3PM
18Feb Spal-Juve 6PM
1Mar Juve-Inter 8.45PM
8Mar Bologna-Juve 6PM
13Mar Juve-Lecce 8.45PM (Friday)
21Mar Genoa-Juve 6PM

#juventus #seriea
8Feb Verona-Juve 8.45PM
16Feb Juve-Brescia 3PM
18Feb Spal-Juve 6PM
1Mar Juve-Inter 8.45PM
8Mar Bologna-Juve 6PM
13Mar Juve-Lecce 8.45PM (Friday)
21Mar Genoa-Juve 6PM
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
RIP
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Opet se spominje skandalozna razmjena Bernardeschi-Rakitic ali ovaj put glava za glavu... nije im dosta ljetos sto je paratici htio ovo uraditi (srecom barcelona je uz bernu trazila i nadoplatu
i onda je paratici odustao) sad bi to opet radio... pa tetku li vam vasu nije vam dosta sto je Juventus medju najstarijim ekipama u Evropi i sto ima more ovih starohana sto ih se Bog ne moze rijesiti (khedira, matuidi, higuain mada deba igra extra ove godine)... daj dovedi jos jednog beskorisnog mrtvaca od milion godina za igraca koji ima 25 godina i koji kakav god da je, i uz malu platu kakvu ima, na danasnjem trzistu vrijedi hladno 50 mil... hajde paratici budi retardiran pa ih mijenjaj... ovdje barcelona hladno treba 35-40mil nadoplatiti jer koliko god berna bio bezveze ovaj je jos bezvezniji zbog godina i zbog ogromne plate... ovaj transfer deal bi bio ekvivalent stepenu retardacije zamjene lukaku-dybala koja se nije desila samo i isključivo zahvaljujuci dybalu kojem nije palo napamet da ide u man utd...

- BuffonGigi
- Kontakt:
Rakitic najlosiji i najsporiji igrac Barcelone ove sezone, ima 32 godine i nikako ama bas nikako ne razumijem zasto bi nam on trebao. Da ga dovedemo na kraju sezone besplatno kao neki back up pa hajd. Ali dati igraca kojeg smo platili 40 miliona, koji je jos uvijek relativno mlad, za lika koji moze da ide glat u Katar ili Ameriku, je za mene cista nebuloza i mislim da Paratici nije toliko glup.
Glupost je razmisljati o tom transferu, a kamoli realizacija, Rakitic je svoje najbolje odigrao, Berna kakva god da je, bolje ga prodati i za manje, pa investirati u nekog novog, a od Rakitica nemas nikakve koristi ni trenutno, a samo ti optereti budzet sa velikom platom.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bernardeschi ako nekim cudom ne uskrsne na novoj poziciji, moze biti vrijedan chip u nekoj potencijalnoj razmjeni, jer mu je cijena i dalje visoka. Meni on nije mrzak igrac, ali cinjenica je da igra ocajno, te da eventualnim dolaskom Kulusevskog zaista nema ovdje sta da trazi.
Since Juventus signed Cristiano Ronaldo for €100m in '18, stock increases have added almost €800m to its market capitalization”
Ako razmjeni Bernu za Raktitica Paratici moze s Nedvedom pravo iz kluba.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.