FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj ljudii ba kakav Galic,to su gluposti nema veze covjek sa nama,to vam je kao i za Franica dizete mu cijenu preko naseg kluba.
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
AngelDiMaria je napisao/la: ↑16 jan 2020, 11:17Hadzici selo jel ?Samozdravlje je napisao/la: ↑16 jan 2020, 11:07Yebem te logiko . Hocemo iskorak u stvaranju kluba i mi potezemo za igracem koji nema mjesta u Zaprasicu (selo , ala DK ili Hadzici). Dosao novi trener i novi vlasnik i ne racunaju na njega , daj ga u FKS . Daj kleci pred tim momkom i daj mu 10 tKM .
@Vanja 8 , imas li info za Nihada ? Samo tebi vjerujem , premda je to iz minuta u minut promjenjivo. Kakav bi par bili Nihad lijevo , Serbecic desno .
Lazic je sjajan igrac , stoper kad je igrao desno nije imao ŽK , prinudno igra lijevo (a klasicni desnjak) i 10 ŽK .
Hvala Ti Krste , mi moramo bolje (samo on nije bio povrjedjen). Hvala Ti Gavricu (na malo) .
KOVACEVIC + PIDRO + DJOKANOVIC + MUJAKIC = 4 millE .
E hvala ti

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Vuku vuku, ali nisu jaciSamozdravlje je napisao/la: ↑16 jan 2020, 11:26AngelDiMaria je napisao/la: ↑16 jan 2020, 11:17Hadzici selo jel ?Samozdravlje je napisao/la: ↑16 jan 2020, 11:07Yebem te logiko . Hocemo iskorak u stvaranju kluba i mi potezemo za igracem koji nema mjesta u Zaprasicu (selo , ala DK ili Hadzici). Dosao novi trener i novi vlasnik i ne racunaju na njega , daj ga u FKS . Daj kleci pred tim momkom i daj mu 10 tKM .
@Vanja 8 , imas li info za Nihada ? Samo tebi vjerujem , premda je to iz minuta u minut promjenjivo. Kakav bi par bili Nihad lijevo , Serbecic desno .
Lazic je sjajan igrac , stoper kad je igrao desno nije imao ŽK , prinudno igra lijevo (a klasicni desnjak) i 10 ŽK .
Hvala Ti Krste , mi moramo bolje (samo on nije bio povrjedjen). Hvala Ti Gavricu (na malo) .
E hvala tiHalali , za Zaprasic Zagreb . Radio u Hadzicima i dosta pizza(na raskrcu) i bureka(u centru) pojeo . Dobra raja(malo vuku na plavo , eto svak ima pravo na gresku) .
![]()

Salim se naravno.
Podugo te nije bilo, fali tvoja podrska akademiji ovdje
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
De ti nama prozbori koju, barem s kime pregovaramo

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci ako se jos uvijek trazi desno krilo, a juce su oba desna beka produzila ugovor to daje do znanja da ce se Oremus koristiti na poziciji CM. Pa bi nam sredina mogla izgledati:
Oremus - Djokanovic
Mustedanagic
Samo se nadam da se Krsti nece pod svaku cijenu traziti pozicija u prvih 11, pa da njega gledamo na lijevom krilu a Tatara na desnom sto bi odmah znacilo dva igraca manje od pocetka svake utakmice.
Oremus - Djokanovic
Mustedanagic
Samo se nadam da se Krsti nece pod svaku cijenu traziti pozicija u prvih 11, pa da njega gledamo na lijevom krilu a Tatara na desnom sto bi odmah znacilo dva igraca manje od pocetka svake utakmice.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- robertkosar
- Kontakt:
Nema raja sta pisat pa se provaljiva sa galicima i slicnim ublehama

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Realno je oremus djokanovic dosta tanka sredina. Treba nam jaci CM kojem je to u opisu posla.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma ne može Rahmanović biti klupa, nema šanse. Ako ostaje, a mora ostat, on je u prvih 11 i jedan od naših najboljih igrača.
Ja sam bio skeptičan kada je Šerbečić došao pa momak pokida.
Za Zinedina mislim da je solidan igrač, osjećaj mi govori da ne očekujem puno od njeg iz razloga što skoro nikako nema minutažu u klubovima osim u reprezentaciji. Nadam se da ću pogriješit kao i sa Besimom
al mi je nepojmljivo da bude ispred Rahmana, pa i Stanojevića ako povrati bar 70% stare forme.
Ja sam bio skeptičan kada je Šerbečić došao pa momak pokida.
Za Zinedina mislim da je solidan igrač, osjećaj mi govori da ne očekujem puno od njeg iz razloga što skoro nikako nema minutažu u klubovima osim u reprezentaciji. Nadam se da ću pogriješit kao i sa Besimom

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dzenis u Velezu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Tatar lijevo, Oremuš desno, Rahmanović desetka, a iza Stanojević i kapitalac.Bio bih prezadovoljan takvim rasporedom u vezi.Volio bih vidjeti još jednog kapitalca na desnom beku i to je to, naravno pod uslovom da svi bitni igrači ostanu.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 11:42Znaci ako se jos uvijek trazi desno krilo, a juce su oba desna beka produzila ugovor to daje do znanja da ce se Oremus koristiti na poziciji CM. Pa bi nam sredina mogla izgledati:
Oremus - Djokanovic
Mustedanagic
Mozda je bolje iza Stanojevic i Djokanovic, a kapitalac na drugoj poziciji, eventualno stoper ako odlazi Lazic?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- ElCartel11
- Kontakt:
I ja bi volio da dodje klasa na poziciju CM a da se Oremus prebaci na krilo, jer ovo do sad sto je pokazao u vezi nije vrijedno paznje, a i vise mu lezi krilna pozicija.Historicar je napisao/la: ↑16 jan 2020, 11:54Tatar lijevo, Oremuš desno, Rahmanović desetka, a iza Stanojević i kapitalac.Bio bih prezadovoljan takvim rasporedom u vezi.Volio bih vidjeti još jednog kapitalca na desnom beku i to je to, naravno pod uslovom da svi bitni igrači ostanu.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Dok nema Hebiba, najlogicnije je da se Oremus koristi na desnom krilu, ta pozicija mu uopste nije strana, naprotiv.
A mozda i Milanovic na toj poziciji konacno nesto odigra.
Lijevo krilo mogu pokriti Tatar i Krste, u vezi ipak ocekujem od Milosa nesto, a vrijeme je i da Gavric odigra nesto konkretnije.
Kvantitet imamo, pitanje je da li i kvalitet i kako sve to uklopiti.
Dobra stvar je sto imamo dosta igraca koji mogu odigrati i nekoliko pozicija, na Vinku je da ih poslozi.
GK Kovačević / Džafić / Marković
RB Hodzic / Halid
LB Pidro / Letic
CB Besim / Dupovac
CB Lazic / Kurdić
DMF Đokanović / Stanojević
CM Gavrić / Mustafić
AM Rahmanović / Zizou / Salčin
RW Oremuš / Milanović / Šišić
LW Tatar / Krste / Cruz
ST Ahmetović / Hare / Crnički / Guzina
Ovdje ima i viška igrača, a još uvijek niko nije zvanično otišao.
Pojačanja trebaju na stoperu i u vezi, a ostaloje više nego OK za 14 utakmica u nastavku, od kojih je 8 kući i 6 u gostima.
Ja sam optimista...
A mozda i Milanovic na toj poziciji konacno nesto odigra.
Lijevo krilo mogu pokriti Tatar i Krste, u vezi ipak ocekujem od Milosa nesto, a vrijeme je i da Gavric odigra nesto konkretnije.
Kvantitet imamo, pitanje je da li i kvalitet i kako sve to uklopiti.
Dobra stvar je sto imamo dosta igraca koji mogu odigrati i nekoliko pozicija, na Vinku je da ih poslozi.
GK Kovačević / Džafić / Marković
RB Hodzic / Halid
LB Pidro / Letic
CB Besim / Dupovac
CB Lazic / Kurdić
DMF Đokanović / Stanojević
CM Gavrić / Mustafić
AM Rahmanović / Zizou / Salčin
RW Oremuš / Milanović / Šišić
LW Tatar / Krste / Cruz
ST Ahmetović / Hare / Crnički / Guzina
Ovdje ima i viška igrača, a još uvijek niko nije zvanično otišao.
Pojačanja trebaju na stoperu i u vezi, a ostaloje više nego OK za 14 utakmica u nastavku, od kojih je 8 kući i 6 u gostima.
Ja sam optimista...
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja bi Cruza ovu polusezonu poslao na posudbu negdje gdje bi bio veci dio u prvoj postavi (Zvijezda 09, Mladost), da vidimo konacno ima li sta od njega ili ne.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nadam s Zinedin ako bude dosao ostati vise od pola godine. glupo dati igraci priliku da igra i uzme mozda titulu i ode ljetos free. bolje dati priliku Djokanovic koji za mene mora biti u prvi 11 i priliku Salcinu koji ima dosta talenta.
-
- Kontakt:
Pasa moj Tatar je izuzetak koji potvrdjuje pravilo , postujem . Mi imamo 35 igraca pod ugovorom , zato niti jednog od trojice ne bih volio vidjeti u FKS.Napapijri je napisao/la: ↑16 jan 2020, 11:21@samozdravlje, ne kazem da pogresno zakljucujes, ali nije bas sve tako crno i bijelo kao sto kazes. Pogledaj eto primjer Tatara koji je dosao iz Slaven Belupa (jeste veci klub od Intera), ali je igrao jako malo, skoro pa nikako. Vracam se na ono od sinoc kad smo, nazalost, uvtrdili da nemamo stavku u budzetu namijenjenu kupovini igraca, tako da moramo se voditi tim putem "niskog ulaganja - visoke dobiti". Ako je Galic dobar fudbaler, relativno mlad, a jeste oboje, ja bih ga doveo.
Jos jedno ime koje bih volio vidjeti, a kad smo se vec dotakli Zrinjskog, je Renato Gojkovic. Visok, stamen stoper, slicnih karakteristika kao i Lazic. Upamtio sam da kada god je igrao protiv nas, bio je odlican, a nije dobijao narocitu minutazu u Zrinjskom pored Jakovljevica i Barbarica, iako smatram da je zasluzio i morati dobiti.
Samo preko Akademije i 5-6 igraca tipa Rahmanovic,Stanojevic,Tatar , Adukor , Ahmetovic mozemo jace i bolje . 5 nabrojanih su karakteri (imaju mwda ) i kvalitet . Vise gotivim Guzinu i Sisica nego beymude .... (da ne kuham i ne povrijedim momke koji padaju na suplju , a znam da gotive FKS).
Imam dvojicu dobrih komsija(jedan Pozicija drugi Opozicija) , a ja obojici opozicija(zavisno o temi). Mi trebamo dovoditi igrace koje cemo moci prodati ,bar za onoliko koliko smo investirali , a da za nas odigraju 1,5 sezonu i nauce Akademci nesto od njih .Ponavljat cu stalno K+DJ+P+M=4millE. To je trasa , ali za to treba jos najvise jedna sezona i ovo pola. Sretan da si i ako nekad ne dijelimo isto razmisljanje . Samo ne psovati i argumentima dokazivati svoje vidjenje stvari . Ako zatvaramo oci radi pojedinaca , necemo vidjeti napretka, koji svi zelimo .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
100% i ja sam za ovu opciju, ovako mora ti igrati, a ne znas sta da ocekujes, nista jos vrijedno pomena nije napravio u karijeri. Ili pukovnik ili pokojnik. Mač s dvije oštrice.
Drugo je recimo da dovedemo Marka Leskovica na posudbu iz Dinama, pa hajd mora igrati, znas da je kvalitet..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AngelDiMaria je napisao/la: ↑16 jan 2020, 11:17Hadzici selo jel ?Samozdravlje je napisao/la: ↑16 jan 2020, 11:07Yebem te logiko . Hocemo iskorak u stvaranju kluba i mi potezemo za igracem koji nema mjesta u Zaprasicu (selo , ala DK ili Hadzici). Dosao novi trener i novi vlasnik i ne racunaju na njega , daj ga u FKS . Daj kleci pred tim momkom i daj mu 10 tKM .
E hvala ti

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E jesu valaMortemHz je napisao/la: ↑16 jan 2020, 12:25AngelDiMaria je napisao/la: ↑16 jan 2020, 11:17Hadzici selo jel ?Samozdravlje je napisao/la: ↑16 jan 2020, 11:07Yebem te logiko . Hocemo iskorak u stvaranju kluba i mi potezemo za igracem koji nema mjesta u Zaprasicu (selo , ala DK ili Hadzici). Dosao novi trener i novi vlasnik i ne racunaju na njega , daj ga u FKS . Daj kleci pred tim momkom i daj mu 10 tKM .
E hvala ti![]()

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- AngelDiMaria
- Kontakt:
E ebs i ti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave, misstianopenaldo, NeSamSafetee, prisonbreak, rimljanin90, Seipronto, VolimoSarajevo i 81 gost.