AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Evo sta se desi kad ne igra mrtvac Suso i balvan Kessie. Ibra je donio energije u klub i malo tog pobjednickog mentaliteta ovim luzerima. Dobra utakmica najzad. Forza Milan!!!!!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
A stvarno đe je šefćet?
Imao je ponovo svoj comeback, ali je opet nestao. Da ga nisu opet u Banoviće poslali, ovaj put na osnovu IP adrese?
Imao je ponovo svoj comeback, ali je opet nestao. Da ga nisu opet u Banoviće poslali, ovaj put na osnovu IP adrese?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne prizivaj vraga, ima ga na drugim temama, na tenisu i na rukometu je sad aktivan 
- LegendKiller
- Kontakt:
Vodi ga kući rope ako si ga poželio, nemoj ga ovdje molim te. Samo kad vidim onaj boldirani caps lock muka mi bude.
Znači osim što je stručnjak za fudbal, razumije se i u rukomet i tenis, neka mašala. Dogurao je daleko u izboru za kardan godine.
Kako je Ibra tu i od kako igramo 442, vidi se neko poboljšanje u igri, do kada vidjećemo.
Znači osim što je stručnjak za fudbal, razumije se i u rukomet i tenis, neka mašala. Dogurao je daleko u izboru za kardan godine.
Kako je Ibra tu i od kako igramo 442, vidi se neko poboljšanje u igri, do kada vidjećemo.
Pa evo kako smo promjenuli formaciju imamo 5-0 gol razliku u dvije tekme, poboljsanje je ocigldno
Ne prizivam, samo sam zabrinut. 
Milan have denied making an offer for Dani Olmo, according to Di Marzio. But it doesn't mean that the club will not present an offer for him in the summer considering that his contract expires in a year and a half. Boban considers him a top player.
E jes dugo trajalo oduševljenje u pm
Mada ovo nema smisla jer fino u onom članku piše kako je odbio novi ugovor i kako ga je Dinamo prisiljen prodati sad, da ne ode ispod cijene iduće ljeto. Tako da 95% ide sad u januaru, prvenstveno jer sam to hoće, a i bolje je za klub da uzme tridesetak miliona dok još može.
Mislim, ako ga ovi naši na ljeto, za badava im jer će ga neko drugi već uzeti.
Naši su možda potencijalno namjerno demantovali jer vole raditi u tišini, da bi spriječili da se drugi klubovi uključe u posao. Samo razmišljam naglas i tješim se...
Milan have denied making an offer for Dani Olmo, according to Di Marzio. But it doesn't mean that the club will not present an offer for him in the summer considering that his contract expires in a year and a half. Boban considers him a top player.
E jes dugo trajalo oduševljenje u pm
Mada ovo nema smisla jer fino u onom članku piše kako je odbio novi ugovor i kako ga je Dinamo prisiljen prodati sad, da ne ode ispod cijene iduće ljeto. Tako da 95% ide sad u januaru, prvenstveno jer sam to hoće, a i bolje je za klub da uzme tridesetak miliona dok još može.
Mislim, ako ga ovi naši na ljeto, za badava im jer će ga neko drugi već uzeti.
Naši su možda potencijalno namjerno demantovali jer vole raditi u tišini, da bi spriječili da se drugi klubovi uključe u posao. Samo razmišljam naglas i tješim se...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Dobar si kad uopste mislis o tome. Piskaranja svake godine ista, na kraju sta bude-bude.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Naučio sam da se ničemu ne nadam, a opet ostanem povrijeđen svaki put. kuknjava
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Olmo ima jos 1,5 godinu ugovor sa Dinamom ako ga sad ne prodaju otice u pola cijene na ljeto s obzirom da je odbio potpisati novi ugovor na 5 godina sa platom od 7,5 mil €. Barca je navodno ponudila samo 10 mil € za njega sto je Dinamo odbio. Mislim da bi Milan mogao iskorisiti Bobana u ovome svemu i dovesti ga, jer preocito je da je vec sad igracina. Minus je to sto MIlan nece igrati LP, ali kako citam njemu je bitno da bude u buducnosti redovan u spanskoj reprezentaciji.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svi hrvatski mediji su složni da je Olmo najbliži Milanu. I pojedini novinari su davali izjave za medije bliske Milanu, i tvrde da nikad nije nikakav deman došao po tom pitanju. Di Marzio ne može biti bolje upućen od novinara bliskih Dinamu i igračevom agentu. Ali o tome će se više znati narednih dana.
Ono što je puno izvjesnije, Suso će put Rima a Under u Milan. Glavati Turčin će konačno u Milan na opšte oduševljenje Ropea.
Ono što je puno izvjesnije, Suso će put Rima a Under u Milan. Glavati Turčin će konačno u Milan na opšte oduševljenje Ropea.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Evo izgleda dogovaraju razmjenu Suso-Under, igraci su dali pristanak tako da bi smo mogli ocekivati krila
Olmo-Under a naprijed Ibra i Leao.
Odlicno izgleda na papiru
Olmo-Under a naprijed Ibra i Leao.
Odlicno izgleda na papiru
Ja sam evo za ovu razmjenu, hajde nek se desi molim vas 
- Beduin
- Kontakt:
Meni glup potez, iako bih radije i Undera vidio, nego Susa. Al uceraj vise toj 433 formaciji kad nemas igraca za to.
Samuu vise lezi ova pizicija rcm, Olmo komotno moze ici na lcm ili #10 iza napadaca. Jednostavno nam je ukleta ta 433 formacija.
Ako je ikako moguce uzeti pare za Susa i preusmjeriti na veznjaka, ali ocito da nije. Mozda Undera mogneno barem prodati, za razliku od ovog kvazikrila sa izbezumnjenom facom.
Samuu vise lezi ova pizicija rcm, Olmo komotno moze ici na lcm ili #10 iza napadaca. Jednostavno nam je ukleta ta 433 formacija.
Ako je ikako moguce uzeti pare za Susa i preusmjeriti na veznjaka, ali ocito da nije. Mozda Undera mogneno barem prodati, za razliku od ovog kvazikrila sa izbezumnjenom facom.
075 ❤
075 ❤
Čak je i ova trkača i glupava turska kokoš bolja od Susa tako da možemo biti samo na dobitku. 
Ali da me nešto fascinira ovaj posao, ne fascinira. Turski, bijeli Niang sa jednakim inteligencijskim kapacitetom.
S tim da mi je sve to malo sumnjivo tako da baš ne vjerujem u ta novinska naklapanja, a pogotovo sad ako im propadne posao sa Politanom.
Mada ne kontam, odigraš dvije najbolje utakmice u 442 formaciji, da bi odjednom sve palo u vodu i da bi se vratilo na ljubljenu 433 koje se ne možemo otarasiti. Under je jednako neupotrebljiv kao i Suso, za bilo šta osim striktne pozicije desnog krila.
Ali da me nešto fascinira ovaj posao, ne fascinira. Turski, bijeli Niang sa jednakim inteligencijskim kapacitetom.
S tim da mi je sve to malo sumnjivo tako da baš ne vjerujem u ta novinska naklapanja, a pogotovo sad ako im propadne posao sa Politanom.
Mada ne kontam, odigraš dvije najbolje utakmice u 442 formaciji, da bi odjednom sve palo u vodu i da bi se vratilo na ljubljenu 433 koje se ne možemo otarasiti. Under je jednako neupotrebljiv kao i Suso, za bilo šta osim striktne pozicije desnog krila.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Yebo im Under majku, svaki put nekog invalida iskopaju.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Za utakmicu sa Udineseom već su prodali preko 50 000 ulaznica, ako je išta dobro ove sezone, onda je to posjeta. Mislim da je prosjek oko 55k, a to će se sigurno još povećati do kraja sezone. Jer zadnjih 5-6 domacih utakmica, stadioni u Italiji su najčešće puni. Eh kad bi Milan konačno imao dobre rezultate, San Siro bi bio pun na skoro svakom meču.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
A i pare od ulaznica ulaze u FFP, kroz knjige i prihode. Tako da je svaki dinar nam sad vazanRomagnoli13 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:09Za utakmicu sa Udineseom već su prodali preko 50 000 ulaznica, ako je išta dobro ove sezone, onda je to posjeta. Mislim da je prosjek oko 55k, a to će se sigurno još povećati do kraja sezone. Jer zadnjih 5-6 domacih utakmica, stadioni u Italiji su najčešće puni. Eh kad bi Milan konačno imao dobre rezultate, San Siro bi bio pun na skoro svakom meču.
075 ❤
075 ❤
Joj sad kad zaredamo sa pobjedama jer ide nešto lakši raspored, pa se digne hajp.
I onda te poklopi poslije derbija
pa života mi, svaki put nam utakmica sa Interom bude prekretnica, ali u negativnom smislu. Već par godina unazad te ubijaju u pojam, taman kad se uhvati neki pozitivni niz.
I onda te poklopi poslije derbija
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jos ako im dodje Eriksen sa ovakvim Lukakuom ima da nas ubiju ko mraz paprike 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa Inter kad igra loše dođe im Milan u boljoj formi, i Inter ih dobije. Koliko je to samo puta bilo iz ničega u zadnjim sekundama. Najsvežiji primjer je onaj Candrevin centaršut iz očaja, Donnarumma pušta loptu tačno Icardiju na glavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.