FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Naravno da se može izmjenitii,samo nemoj čekati mart,a i ovih 100 što je pušteno naknadno ide ko halva!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Hills,čujem neke nove duxe ubrzo.
MIGRANTI iz METROPOLE!

Ko je ovaj lijevo?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Gledaj Messija za sirotinju... Mogao bi biti ovaj svabo-bosnjo
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Cimirotic je valjda ovaj
MIHAJLOVIĆ !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Joj brata, vidi ga ko da je u Ranama glumio. Opasan decko
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
On je bio i na onim treninzima krajem prosle polusezone sa jos jednim ako se ne varam

Ne znam nisam upoznat, ko što jučer rekoh znam samo da je rod Sanjinu Šaboviću, vidim šta pišu na facebooku jer znam i Sanjina i oca mu Memu, ako je ovaj uzeo bruku onih desetogodišnjih možda su se dogovorili uz to i da mali dođe na probu, jer klubu nije na odmet, a Cimirotić je koliko vidim bio i na probi u Manchester Cityu prije par godina, eto momak ima priliku da se pokaže i dokaže, sve je do njega
MIHAJLOVIĆ !
Kaže Sinanov portal da će do Antalije doći desni bek i vezni. Ko li će višak biti onda od postojećih desnih bekova? Ili će Eldar opet na posudbu, a lijevo Stana s Pavićem.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 16 jan 2020, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam nešto stručan, al mi ovo kod Asima liči na sve samo ne na sportsku obuću

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Potrosio sve pare na sishu pa daj sta das kad je fudbal u pitanju. Mora covjek imat prioritete.
@igrajlopte 🐦
A vala nije ni da on sam lici na sportsku osobu. Vuce to jedno drugo.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ovo se prvo uigravamo na male, da se odmah pipremimo za bajramske, bozicne, AFH i slicne turnire... Sramota nismo 2 godine bar uzeli ni jedan 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja sam bas sinoc pisao da mi mozda “mirise” na to da Pavic nece produziti pa da se on skloni iz prvog plana, a da uleti Stana lijevo i da tu bude Sehic. Desno bi ostao samo Stevanovic pa vjerovatno zbog toga i trazimo desnog.
Ona izjava Pavica za Sinanov portal nesto u fazonu “tu sam do ljeta, ali spreman sam za nove izazove, nikad se ne zna” mi ide na to da nece produziti. A Amar je jucer na press-u rekao da ce te igrace zamijeniti drugi i da ce drugi dobiti priliku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.