Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Cak i uvijek goropadni Morinjo, prosle sezone nakon sto je Inter izbacio Barcu rekao je nesto u smislu da mu je drago jer su prosli protiv najjaceg tima na svijetu, i zna sigurno Morinjo sigurno da je i sad Barca najjaci tim svijeta, i da je za pobijediti Barcu potrebno mnogo, mnogo srece, i da je potrebno uzorati teren ili igrati sramotni bunker ako to treba, samno da se pobijedi, a i to sve je uz dosta dosta srece.
Vidim javlja se i ovaj uvijek nabrijani Virtual da prica o Morinjovim pobjedama. Sjecas se kako je Morinjo naredio oranje terena stamford bridza da biste nas pobijedili, i ti navijas za taj klub, kako te nije stid recimo toga, kako mozes navijati za klub koji je spreman orati i navodnjavati teren da bi prosao Barcelonu, zar to nije vrhunac ciganluka, dje vam je tu englesko viteštvo, obori nos i ti virtual i gledaj emisije Znanje-imanje, tu ces vidjeti i ljepsih oranica nego na stadionu svog voljenog kluba i ne lapradaj ovdje pokusavajuci se praviti pametan.
Ono sto ja jedino postujem kod Reala jeste to da ste protiv nas uvijek pokusavali igrati fudbal posten, pa ko je bolji neka je bolji, cak i kad ste znali da ste slabiji niste pravili ciganluke kao sto je radio Celzi ili Inter.
Vidjecemo da li ce tako biti i dok je Morinjo tu, a vi mi recite ako vas imate objektivnih, da li bi i dalje navijali za Real ako bi recimo Morinjo naredio uzoravanje stadiona Bernabeu, samo da bi ste pobijedili Barcu
Vidim javlja se i ovaj uvijek nabrijani Virtual da prica o Morinjovim pobjedama. Sjecas se kako je Morinjo naredio oranje terena stamford bridza da biste nas pobijedili, i ti navijas za taj klub, kako te nije stid recimo toga, kako mozes navijati za klub koji je spreman orati i navodnjavati teren da bi prosao Barcelonu, zar to nije vrhunac ciganluka, dje vam je tu englesko viteštvo, obori nos i ti virtual i gledaj emisije Znanje-imanje, tu ces vidjeti i ljepsih oranica nego na stadionu svog voljenog kluba i ne lapradaj ovdje pokusavajuci se praviti pametan.
Ono sto ja jedino postujem kod Reala jeste to da ste protiv nas uvijek pokusavali igrati fudbal posten, pa ko je bolji neka je bolji, cak i kad ste znali da ste slabiji niste pravili ciganluke kao sto je radio Celzi ili Inter.
Vidjecemo da li ce tako biti i dok je Morinjo tu, a vi mi recite ako vas imate objektivnih, da li bi i dalje navijali za Real ako bi recimo Morinjo naredio uzoravanje stadiona Bernabeu, samo da bi ste pobijedili Barcu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ja se samo javim kad neko omalovažava najveće od najvećih, kao ti najveći klub i najvećeg trenera trenera na svijetu...Romariooo je napisao/la:Vidim javlja se i ovaj uvijek nabrijani Virtual da prica o Morinjovim pobjedama. Sjecas se kako je Morinjo naredio oranje terena stamford bridza da biste nas pobijedili, i ti navijas za taj klub, kako te nije stid recimo toga, kako mozes navijati za klub koji je spreman orati i navodnjavati teren da bi prosao Barcelonu, zar to nije vrhunac ciganluka, dje vam je tu englesko viteštvo, obori nos i ti virtual i gledaj emisije Znanje-imanje, tu ces vidjeti i ljepsih oranica nego na stadionu svog voljenog kluba i ne lapradaj ovdje pokusavajuci se praviti pametan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Romariooo je napisao/la: Vidjecemo da li ce tako biti i dok je Morinjo tu, a vi mi recite ako vas imate objektivnih, da li bi i dalje navijali za Real ako bi recimo Morinjo naredio uzoravanje stadiona Bernabeu, samo da bi ste pobijedili Barcu

šta je mišuRaul_64 je napisao/la:
predlažem da ako Real izgubi na Nou Campu ja neču ulaziti na temu Barcelone do sljedečeg El Clasika(mada sam rijetko tamo) a ako Real dobije tebe ovdje nema do Aprila,kad je več El Clasiko...može ili nemožeš bez Reala

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trener koji naredi oranje terene jer ne smije igrati posten fudbal protiv drugog tima ili drugo trenera, nije bajveci trener, nego najveci cigan, veci je trener onaj koga se on boji, cije se ekipe boji. Nije on naredio oranje terenea protiv West Bromvica, naredio je o protiv Barcelone jer je shupak koji je toliko kao dobar trener da s onolikim parama i silnim zvijezdama nije smio igrati posteno, pa da pobijedi sa svojim genijalnim taktikama, nego je radio ono sto se ne radi ni po nizerazrednim bosanskim ligama, unistavao je teren da se igra sto manje fudbala, a sto vise krkanluka.Virtu4l je napisao/la:Ja se samo javim kad neko omalovažava najveće od najvećih, kao ti najveći klub i najvećeg trenera trenera na svijetu...Romariooo je napisao/la:Vidim javlja se i ovaj uvijek nabrijani Virtual da prica o Morinjovim pobjedama. Sjecas se kako je Morinjo naredio oranje terena stamford bridza da biste nas pobijedili, i ti navijas za taj klub, kako te nije stid recimo toga, kako mozes navijati za klub koji je spreman orati i navodnjavati teren da bi prosao Barcelonu, zar to nije vrhunac ciganluka, dje vam je tu englesko viteštvo, obori nos i ti virtual i gledaj emisije Znanje-imanje, tu ces vidjeti i ljepsih oranica nego na stadionu svog voljenog kluba i ne lapradaj ovdje pokusavajuci se praviti pametan.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ljudi ohladite malo , pogotovo ti Romario , jel negdje pise da je zabranjeno kao sto ti kazes "uzoravanje" terena ?
El Clasico je jedan od najvecih derbija na svijetu , normalno je da ce se iskopavati razne price ali ne moras i ti koji nema nikakve veze niti s jednom ekipom osim da navija tj. podrzava Barcelonu.
Momci jos malo pa je El Clasico tu , cemu se vi nadate ?
El Clasico je jedan od najvecih derbija na svijetu , normalno je da ce se iskopavati razne price ali ne moras i ti koji nema nikakve veze niti s jednom ekipom osim da navija tj. podrzava Barcelonu.
Momci jos malo pa je El Clasico tu , cemu se vi nadate ?

Koliko se sjećam, taj je pobjeđivao Barcelonu upravo genijalnim taktikama.Romariooo je napisao/la:pa da pobijedi sa svojim genijalnim taktikama,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nadam se da link neče štekati,ebene televizije...a možda i vidimo koji gol,maximalno 2....mislim da če biti ružna utakmica u kojoj če te vi držati loptu a mi biti konkretni iz kontri...treba dosta sreceFurymaker je napisao/la: Momci jos malo pa je El Clasico tu , cemu se vi nadate ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja kao navijač Real, fkt želim pobjedu, dugo ih nismo dobili, al` zadovoljan sam jednim bodom, ipak to je Camp Nou.. Bit` će gusta tekma, bez puno golova. Obje ekipe imaju dobru odbranu, a i golmane.. Gusto do neba!Furymaker je napisao/la:Momci jos malo pa je El Clasico tu , cemu se vi nadate ?

btw.kako je večeras vedro nebo, kako je toplo, nikad ne bih rekao da je novembar

a pustanje prskalica nakon utakmice dok su protivnicki igraci jos tu, cija je to odlika....vidim sve nesto pljujes pa moram maloRomariooo je napisao/la:Trener koji naredi oranje terene jer ne smije igrati posten fudbal protiv drugog tima ili drugo trenera, nije bajveci trener, nego najveci cigan, veci je trener onaj koga se on boji, cije se ekipe boji. Nije on naredio oranje terenea protiv West Bromvica, naredio je o protiv Barcelone jer je shupak koji je toliko kao dobar trener da s onolikim parama i silnim zvijezdama nije smio igrati posteno, pa da pobijedi sa svojim genijalnim taktikama, nego je radio ono sto se ne radi ni po nizerazrednim bosanskim ligama, unistavao je teren da se igra sto manje fudbala, a sto vise krkanluka.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Pokvario se daljinskivuvu_zzz je napisao/la:a pustanje prskalica nakon utakmice dok su protivnicki igraci jos tu, cija je to odlika....vidim sve nesto pljujes pa moram malo

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja kao simpatizer reala ocekujem X (i to tesko) ... jer sumnjam da mogu uzet 3 boda ... na bernabeu daFurymaker je napisao/la:Momci jos malo pa je El Clasico tu , cemu se vi nadate ?

mozel mi neko reci koliko je spanaca postizalo golove za real u ovoj sezoni?
Ramos sinoc prvi,zato su mu i dali da puca penalWolverine je napisao/la:mozel mi neko reci koliko je spanaca postizalo golove za real u ovoj sezoni?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I Granero u kupu ...
totalno nebitno ko daje , bitno je da se daje
edit : zaboravio sam alonsa takodje u kupu , te leon u lp-u
totalno nebitno ko daje , bitno je da se daje
edit : zaboravio sam alonsa takodje u kupu , te leon u lp-u
Wolverine je napisao/la:mozel mi neko reci koliko je spanaca postizalo golove za real u ovoj sezoni?
Nema veze, mi imamo najveće blago Španaca - Ikera Casillasa!
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
ma ja... ko ebe onih 7 ljudi.. samo svoj se dize 

ser del barça es el millor que hi ha !
A vidiš nisam ni najboljeg desnog beka svjetskog prvenstva napisaoScof1eld je napisao/la:ma ja... ko ebe onih 7 ljudi.. samo svoj se dize

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa koji qurac ti stalno spominješ tu 7? Da ih toliko voliš navijao bi za Španiju, a ne za Argentinu ( radi Messija ) ..Scof1eld je napisao/la:ma ja... ko ebe onih 7 ljudi.. samo svoj se dize
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa sta ako sedmorica igraju? 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.