Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ma pekmeze se zestoko,200 AQI njima puno dodji ti na 550 sunce ti razmazeno.Doduse to je samo pokazatelj kakvi smo mi seljaci 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
More Bošnjo i do milje izdrzat, šta je 550 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa pretpostavljam da nije bas isto prosetati po ovom vazduhu do posla ili kafica i igrati mec 3 sata udisuci otrov. 
Aktiviraj se malo VGS pa ćeś vidjeti da se pekmeze uistinu
Bez zayebancije, gore kod Osmana redovno igram, od kiše i one mokre fejk trave do ove magle, elem i to 3 seta odradiš, još se ono ibretiš gledaj kakva si zvijer pod kakvim uvjetima igraš
A ne dođe ova mala kaže suho mi grlo ne mogu da dišem, ovdje odeš sa rajom ljeti u Vistafon na termin, unutra suhlje od ljubavnog života, završiš termin preispituješ sebe i svoje postojanje, ma bježi, pekmeze se
blagi užas . ... svako samo gleda žrijeb iz svoga ugla, gdje mu miljenik igra kad i skim i kako bi moglo da ovi drugi izgube
za nas neutralne, izvrstan žrijeb. rafa kirdžo bi moglo rano da se desi, rafa-thiem isto, par dobrih parova nam se smiješi prije same završnice ... top!
za nas neutralne, izvrstan žrijeb. rafa kirdžo bi moglo rano da se desi, rafa-thiem isto, par dobrih parova nam se smiješi prije same završnice ... top!
Pa ti samo gledas skim Rafa igra, kad si vec napisao Rafa-Thiem onda stavi da je tad i Novak- ciciban, po meni bi to bio puno bolji mec.
Roger moze imati 3 i 4 kolo teze nego eventualno 1/4 u trecem moze na Hurkaca, a 4 kolo nq Shapo ili Dimitrov
Roger moze imati 3 i 4 kolo teze nego eventualno 1/4 u trecem moze na Hurkaca, a 4 kolo nq Shapo ili Dimitrov
Nit ce Cico doc do Noleta,a nit ce tamo Thiem doc do Nadala 
- Nail for Real
- Kontakt:
A moze bit ni Fedja do Noleta
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ja zadovoljan .... 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
vjeruj ne moze Nolo nista babuki ,Rafa da ne pricam...samo uci u drugu sedmicu turnira i bice to ok ....vise me strah prve sedmice vjeruj mi
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne znam vala.Kad gledam zdrijeb moram priznat da bi pravi debakl za Federera bio da ispadne prije tog polufinala
A biti će da sam ja bahat?delinjo je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:24vjeruj ne moze Nolo nista babuki ,Rafa da ne pricam...samo uci u drugu sedmicu turnira i bice to ok ....vise me strah prve sedmice vjeruj mi![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
tvoja skola ....
Sila hoces li opet babuku mala da nosis ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
@Dela i ostali Fedovci napravio sam opkladu sam bodijem za avatar i potpis.Ako medvedev ispadne prije 1/4,mogu ga ukrasiti 7 dana.Imate li prijedloga za Velikog vodju rafanovaca? 
pa treba da bude upecatljivo "FEDERER JE NAJVECI TENISER SVIH VREMENA"....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Zasto biste tjerali covjeka da laze?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
naprotiv,toliko smo dobri da bi covjeku samo omogucili da napise istinu ,koju priznaju svi osim navijaca Novaka i Rafe
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
A kao avatar Amar kako dize trofejdelinjo je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:39naprotiv,toliko smo dobri da bi covjeku samo omogucili da napise istinu ,koju priznaju svi osim navijaca Novaka i Rafe![]()
Treba organizovati neki Forum Kup, na jednoj strani Fedovci, tamo bodi kapiten Rafanovaca, ovamo Sila predvodi Nolovce, igra se 3 dana, svako sa svakim 
Drugačije nećemo riješiti ove polemike
Drugačije nećemo riješiti ove polemike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.