FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BUREK - PITA, ŽELJI - KITA!
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sto se tice plata,toliko im je lose da ih puskom iz kluba ne mogu otjerati.Ovo je mali grad poznajem par igraca licno,i mogu reci sto se tog segmenta tice igraci su primanjima prezadovoljni.
- RajaBa1983
- Kontakt:
ma jok ba
vladan digo krediti da bi isao na maldive
a rahmanovicu nana dala pare da ide u london na odmor sta ces nema se

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
ma i nema para, mene isplatili za prošlu godinu , imo sam postova jbg... 
runda nam spuco ban
rekli mu "znamo mi gdje ti igraš ne laži mali da imaš platu"

runda nam spuco ban
odbili mu kredit baRajaBa1983 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 18:08
vladan digo krediti da bi isao na maldive
a rahmanovicu nana dala pare da ide u london na odmor sta ces nema se![]()
rekli mu "znamo mi gdje ti igraš ne laži mali da imaš platu"
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Po toj logici i komšinice imaju dobru platu
Ništa manje egzotičnije destinacije nisu bile ni kod Ramovića, Veselinovića, Štilića 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
bolje su kod njih bile destinacije, što znači da imaju veće plate...BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2020, 18:22Po toj logici i komšinice imaju dobru platuNišta manje egzotičnije destinacije nisu bile ni kod Ramovića, Veselinovića, Štilića
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo sto nas golman ima 20 godina i od proslee godine je prvotimac a ovi nabrojani gore imaju 25 plus, bruku klubova iza sebe.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2020, 18:22Po toj logici i komšinice imaju dobru platuNišta manje egzotičnije destinacije nisu bile ni kod Ramovića, Veselinovića, Štilića
![]()
Pa skontaj onda
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 16 jan 2020, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Brate jedno je imati dobru platu a drugo primiti platu. Evo ljudi koji su na budžetu Kantona Sarajevo svi imaju fine plate al' dzaba im kad je Dino mazn'o pecat, nema plate dok se ne riješi situacija.. O tome ja govorim.
7 1 2 1 0
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma zayebajem sePantelija je napisao/la: ↑16 jan 2020, 18:32Samo szo nas golman ima 20 godina i od prospe godine je prvotimac a ovi nabrojani gore imaju 25 plus, bruku klubova iza sebe.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2020, 18:22Po toj logici i komšinice imaju dobru platuNišta manje egzotičnije destinacije nisu bile ni kod Ramovića, Veselinovića, Štilića
![]()
Pa skontaj onda

FK Sarajevo
koje? ma ne bude li do 31.01. ja Čeliku na vrata idem

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mustafić u Bratislavi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A zato on sinoc pjeva ovdje pored zgrade kontam sta mu je

Neki ide ima jos godinu dana ugovar. znaci ima to i neki para za nas.
Zizu ponesi i ovi dresova ozgor

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bratislavu ili se vraća u svoje Bratstvo iz Gračanice?
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Otkud sad toliki pesimizam . 14 utakmica moze iznijeti ekipa :
Kovacevic
Sabanovic , Serbecic , Lazic , Pidro
Stanojevic , Djokanovic
Oremus , Rahmanovic , Tatar
Ahmetovic
klupa:Mustedanagic,Hodzic,Milanovic,Handzic,Dupovac,Velkoski,Kurdic,Mustafic ... 8 utakmica kuci , 6 gosti . Konkurenti 16,18 ili 20 utakmica .
Oremus,Stanojevic i Tatar oporavljeni i bolje spremljeni, kao i ostali igraci. Nadam se i boljoj atmosferi u svlacionici . Znaju Marinovic-Jeleskovic kako se osvaja PL .
Kovacevic
Stanojevic , Djokanovic
Ahmetovic
klupa:Mustedanagic,Hodzic,Milanovic,Handzic,Dupovac,Velkoski,Kurdic,Mustafic ... 8 utakmica kuci , 6 gosti . Konkurenti 16,18 ili 20 utakmica .
Oremus,Stanojevic i Tatar oporavljeni i bolje spremljeni, kao i ostali igraci. Nadam se i boljoj atmosferi u svlacionici . Znaju Marinovic-Jeleskovic kako se osvaja PL .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Lazić neće igrati i završio je s nama.Samozdravlje je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:03Otkud sad toliki pesimizam . 14 utakmica moze iznijeti ekipa :
Kovacevic
Stanojevic , Djokanovic
Ahmetovic
Pidro je veliki upitnik nakon preduge pauze i teške povrede.
Stanojević takođe duga pauza i problem sa vidom na povrijeđeno oko, zaštine naočare nažalost više mu odmažu.
Đokanović je veliki talenat i momak kojeg trebamo forsirati ali kod njeg su oscilacije u igri česte, što je i normalno.
Oremuš je takođe upitnik na tom desnom krilu, guglao sam šta je ranije igrao prije dolaska kod nas, u Izraelu, isto kao i kod nas samo malo ofanzivnije.
Šabanović takođe teško da može u kontinuitetu igrati dobro, još je neiskusan.
Možemo mi izgurati sa ovim ali je pitanje da li ćemo zadržati prvo mjesto, što ne smije doći u pitanje.
Takođe, zasićenje je prisutno nakon historijske duple krune, kod nekih je prisutno i nezadovoljstvo, uz sve to, smatram da je potrebno svježe krvi u vidu 2-3 jača, iskusnija igrača uz ostanak svih ostalih.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 16 jan 2020, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, boki86, drzgemboadislic, Evander, Hamagara, HordeSaSjevera, HyperOS, Jadnimi, JuricaSpindl, Lecler, ledesma, macahz, muhamedhulk, Pantelija, Posejdon, ronaldo99, SHZ82, siroliver69, zagorski i 320 gostiju.