kad sam ja predlagao to ...ali ne smiju
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
to sam previdio, i to je super!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne moraš biti toliko okrutan.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:42A kao avatar Amar kako dize trofejNaravno jos cu tu stvari dodati,ali ovo je glavno
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
A ako Medo dodje do 1/4 onda si ti najebao jelBosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:31@Dela i ostali Fedovci napravio sam opkladu sam bodijem za avatar i potpis.Ako medvedev ispadne prije 1/4,mogu ga ukrasiti 7 dana.Imate li prijedloga za Velikog vodju rafanovaca?![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Daronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:37A ako Medo dodje do 1/4 onda si ti najebao jelBosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:31@Dela i ostali Fedovci napravio sam opkladu sam bodijem za avatar i potpis.Ako medvedev ispadne prije 1/4,mogu ga ukrasiti 7 dana.Imate li prijedloga za Velikog vodju rafanovaca?![]()
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja ne vidim ko ce ga izbaciti, ako vjerujes da ce ga Isner, Tsonga ili mozda Stan izbaciti onda nes najebati inace gubis opkladuBosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:40Daronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:37A ako Medo dodje do 1/4 onda si ti najebao jelBosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:31@Dela i ostali Fedovci napravio sam opkladu sam bodijem za avatar i potpis.Ako medvedev ispadne prije 1/4,mogu ga ukrasiti 7 dana.Imate li prijedloga za Velikog vodju rafanovaca?![]()
![]()
![]()
kakav crni stan? zar nisi vidio skim igra u prvom kolu?ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:00Ja ne vidim ko ce ga izbaciti, ako vjerujes da ce ga Isner, Tsonga ili mozda Stan izbaciti onda nes najebati inace gubis opkladu![]()
Da sa svojom crnom mackom Damirom koji gubi od nekih anonimusa 
Samo se vi zezajte, Damir ima 2:1 sa Stanom 
Cestitke Nole na jos jednom GS
Cestitke i za Theima sto je pokazo da je posle Noleta najbolji.
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gusto ko ulje
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
nasi objektivini Rafanovci
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zamisli osvoji babuka AO i WB pa zakljucao bi svaku pricu oko GOATa
pa to bi znacilo i definitvnu tacku na sve toBosniaBoston je napisao/la: ↑17 jan 2020, 15:36Zamisli osvoji babuka AO i WB pa zakljucao bi svaku pricu oko GOATa![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma strah ih da ce babuka nasamarat Nolu i Rafaela back to back u ovim godinama. Razumite ih.
Sekundica falila na Wimbledonu 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je iskoristio jednu mec loptu,eliminisao bi Nolu iz bilo kakve price bilo bi -6.Jbga njegova glava luda
mora se to vratiti negdje realnoBosniaBoston je napisao/la: ↑17 jan 2020, 15:41Da je iskoristio jednu mec loptu,eliminisao bi Nolu iz bilo kakve price bilo bi -6.Jbga njegova glava luda
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo da ne bude glava luda ko u pjesmi Zdravka Colica pa da i dalje tjera svoje i zavede se u bespuce, te da zivjeti postane nemoguce 
Joj pa Federer igra dnevnu smjenu, a Nolo nocnu. Jedva cekam da vidim kako ce kompanija na b92/sport ovaj put pronac neku urotu protiv njega.
Joj pa Federer igra dnevnu smjenu, a Nolo nocnu. Jedva cekam da vidim kako ce kompanija na b92/sport ovaj put pronac neku urotu protiv njega.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 17 jan 2020, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa to i mislim,sve se u sportu vraca.Nego sta zelis radije da vidimo,Silino povlacenje u misiju rupu ili kukanje na uslove od strane bodijadelinjo je napisao/la: ↑17 jan 2020, 15:44mora se to vratiti negdje realnoBosniaBoston je napisao/la: ↑17 jan 2020, 15:41Da je iskoristio jednu mec loptu,eliminisao bi Nolu iz bilo kakve price bilo bi -6.Jbga njegova glava luda![]()
Fed Nolu na AO pobjedit neće da se naopačke okrene, uozbiljite se, isto ko i Rafa. Jedina šansa obojici je da neko od preostale garde odradi posao za njih, Tsitsipas ili Agut zapravo jer nema ko drugi pa da oni počiste ostatak toura. Fakat teško je zamislit da se neće prošetat turnirom, al eto to i jest čar sporta, što ništa nije garantovano i iznenadjenja su uvijek moguća.

Već su stručnjaci našli razloge. Kao lafo u srijedu se očekuje izuzetno vruć i sparan dan pa organizatori pripremaju teren da im obrnu uloge i pošalju Novaka u dnevni pakao a Feda spase.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.