FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
+ nema para
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Skrbic nece potpisati. Dobra stvar.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Cuj nece. Kamuflirani, zar nije Rumeni ga uvalio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba vidjeti sta je sa Ordagicem 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Pozdrav svima evo ja novi.Vec dugo gledam pojedine kako pisu i prizivaju nekakve kapitalce a vecinom i neke "polovnjake" i tako im dizu cijenu kao sto neko napisa prije.Ne znam kako niste shvatili da je fokus bio a sad pogotovo kako je marinovic dosao ce biti na mladim igracima.Sad je zimski prelazni rok svakako je tesko naci igraca a stvarno i ne vidim gdje nam to gori da moramo dovoditi nekakva upitna imena!? Prizivali ste Letica ko da je marcelo pa sta bi nakon pola godine,nula bodova.Mali pidro je za njega izmislio fudbal.U ostalom dolazaka vjerovatno nece biti osim ako neko ne izleti sto je tesko,mozda se mujakic al u tom slucaju bi vjerovatno lazic isao i DOLAZAKA NECE BITI.To mi je rekao jedan igrac neki dan kaze da je atmosfera u ekipi odlicna..pozz
Nije to on rekao, nego se nadovezao na "insajdersku".
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Tek dan staža, a već insajderske. Nemoj Boga ti, dobrodošao ali nemoj.Marciano87 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:42Pozdrav svima evo ja novi.Vec dugo gledam pojedine kako pisu i prizivaju nekakve kapitalce a vecinom i neke "polovnjake" i tako im dizu cijenu kao sto neko napisa prije.Ne znam kako niste shvatili da je fokus bio a sad pogotovo kako je marinovic dosao ce biti na mladim igracima.Sad je zimski prelazni rok svakako je tesko naci igraca a stvarno i ne vidim gdje nam to gori da moramo dovoditi nekakva upitna imena!? Prizivali ste Letica ko da je marcelo pa sta bi nakon pola godine,nula bodova.Mali pidro je za njega izmislio fudbal.U ostalom dolazaka vjerovatno nece biti osim ako neko ne izleti sto je tesko,mozda se mujakic al u tom slucaju bi vjerovatno lazic isao i DOLAZAKA NECE BITI.To mi je rekao jedan igrac neki dan kaze da je atmosfera u ekipi odlicna..pozz
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
A ako bude dolazak(a), ti vise ne pises na forumu, je li posteno?Marciano87 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:42Pozdrav svima evo ja novi.Vec dugo gledam pojedine kako pisu i prizivaju nekakve kapitalce a vecinom i neke "polovnjake" i tako im dizu cijenu kao sto neko napisa prije.Ne znam kako niste shvatili da je fokus bio a sad pogotovo kako je marinovic dosao ce biti na mladim igracima.Sad je zimski prelazni rok svakako je tesko naci igraca a stvarno i ne vidim gdje nam to gori da moramo dovoditi nekakva upitna imena!? Prizivali ste Letica ko da je marcelo pa sta bi nakon pola godine,nula bodova.Mali pidro je za njega izmislio fudbal.U ostalom dolazaka vjerovatno nece biti osim ako neko ne izleti sto je tesko,mozda se mujakic al u tom slucaju bi vjerovatno lazic isao i DOLAZAKA NECE BITI.To mi je rekao jedan igrac neki dan kaze da je atmosfera u ekipi odlicna..pozz
- RajaBa1983
- Kontakt:
pozz i tebi <Marciano87 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:42Pozdrav svima evo ja novi.Vec dugo gledam pojedine kako pisu i prizivaju nekakve kapitalce a vecinom i neke "polovnjake" i tako im dizu cijenu kao sto neko napisa prije.Ne znam kako niste shvatili da je fokus bio a sad pogotovo kako je marinovic dosao ce biti na mladim igracima.Sad je zimski prelazni rok svakako je tesko naci igraca a stvarno i ne vidim gdje nam to gori da moramo dovoditi nekakva upitna imena!? Prizivali ste Letica ko da je marcelo pa sta bi nakon pola godine,nula bodova.Mali pidro je za njega izmislio fudbal.U ostalom dolazaka vjerovatno nece biti osim ako neko ne izleti sto je tesko,mozda se mujakic al u tom slucaju bi vjerovatno lazic isao i DOLAZAKA NECE BITI.To mi je rekao jedan igrac neki dan kaze da je atmosfera u ekipi odlicna..pozz
dolazaka nece biti
a zinedin dosao danas

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- RajaBa1983
- Kontakt:
pa nek odma ne piseNapapijri je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:43A ako bude dolazak(a), ti vise ne pises na forumu, je li posteno?Marciano87 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:42Pozdrav svima evo ja novi.Vec dugo gledam pojedine kako pisu i prizivaju nekakve kapitalce a vecinom i neke "polovnjake" i tako im dizu cijenu kao sto neko napisa prije.Ne znam kako niste shvatili da je fokus bio a sad pogotovo kako je marinovic dosao ce biti na mladim igracima.Sad je zimski prelazni rok svakako je tesko naci igraca a stvarno i ne vidim gdje nam to gori da moramo dovoditi nekakva upitna imena!? Prizivali ste Letica ko da je marcelo pa sta bi nakon pola godine,nula bodova.Mali pidro je za njega izmislio fudbal.U ostalom dolazaka vjerovatno nece biti osim ako neko ne izleti sto je tesko,mozda se mujakic al u tom slucaju bi vjerovatno lazic isao i DOLAZAKA NECE BITI.To mi je rekao jedan igrac neki dan kaze da je atmosfera u ekipi odlicna..pozz

dosao je zinedin

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
hahahahahahahah ja ne vjerujem

- ThrillerHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rekao sam osim.ako neko ne izleti kvalitetan i mlad,kao tipa mujakic,mustedanagic a nije insajderska nego mi je tako momak rekao.A vi sto kontate da smo Dinamo je neka druga stvar,zivi bili pa vidjeli.Fokus je na mladim igracima ko je pametan skontat ce,a vi i dalje prizivajte nekakve polovnjake iz nekih ceskih sklj ekipa pa ce biti ko sa leticem.
- RajaBa1983
- Kontakt:

Marciano87 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:56Rekao sam osim.ako neko ne izleti kvalitetan i mlad,kao tipa mujakic,mustedanagic a nije insajderska nego mi je tako momak rekao.A vi sto kontate da smo Dinamo je neka druga stvar,zivi bili pa vidjeli.Fokus je na mladim igracima ko je pametan skontat ce,a vi i dalje prizivajte nekakve polovnjake iz nekih ceskih sklj ekipa pa ce biti ko sa leticem.
- ElCartel11
- Kontakt:
Qarabag, Partizan, Karpaty
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 16 jan 2020, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Marciano87 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:56Rekao sam osim.ako neko ne izleti kvalitetan i mlad,kao tipa mujakic,mustedanagic a nije insajderska nego mi je tako momak rekao.A vi sto kontate da smo Dinamo je neka druga stvar,zivi bili pa vidjeli.Fokus je na mladim igracima ko je pametan skontat ce,a vi i dalje prizivajte nekakve polovnjake iz nekih ceskih sklj ekipa pa ce biti ko sa leticem.
1946~
neg da te pitam nesto, jesi ti novi?Marciano87 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:56Rekao sam osim.ako neko ne izleti kvalitetan i mlad,kao tipa mujakic,mustedanagic a nije insajderska nego mi je tako momak rekao.A vi sto kontate da smo Dinamo je neka druga stvar,zivi bili pa vidjeli.Fokus je na mladim igracima ko je pametan skontat ce,a vi i dalje prizivajte nekakve polovnjake iz nekih ceskih sklj ekipa pa ce biti ko sa leticem.

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa Mustedanagić dolazi iz šklj ekipe u Češkoj u kojoj nije skorp nikako igrao.Marciano87 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:56Rekao sam osim.ako neko ne izleti kvalitetan i mlad,kao tipa mujakic,mustedanagic a nije insajderska nego mi je tako momak rekao.A vi sto kontate da smo Dinamo je neka druga stvar,zivi bili pa vidjeli.Fokus je na mladim igracima ko je pametan skontat ce,a vi i dalje prizivajte nekakve polovnjake iz nekih ceskih sklj ekipa pa ce biti ko sa leticem.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!