joj kad se sjetim... ja sam u srednjoj imao svaki dan 8 casova, utorkom cak nekad i 9... nikad da prodje... jedino sam petkom imao 5.lejla je napisao/la:Tuzna je to sudbina. Ja danas imam osam casova.senad_flamin je napisao/la:-Ubi ovo nevrijeme,,, nikakav sam...spava mi se ....umoran sam... Jos moram u skolu....
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
i kod mene je bilo tako. em nisam isao na predavanja, em nisam isao na vjezbe... I tako prve 3 godine...Monolog je napisao/la:Fakat si kralj. Ja odem samo da se nafuram(ne mogu učiti ako nisam barem bio barem jednom na predavanjima u 7 dana); vidim ima li kakvih novina(ne mislim na štivofera je napisao/la:e i ja cu isto da uradimMonolog je napisao/la:A ja neću na predavanja. Poznato je da se šećer topi na kiši(), tako da ću gledati da se danas dobro naspavam i poslije odem do kladare. Jbt, kako lijepo isplaniran najmrži dan u sedmici.
mislim nisam otisao u zadnje 3 godine skoro nikad na predavanja pa zasto bih i danas
moze biti da odem na kafu ako prestane kisa a ako ne onda...
btw dobar avatarnije kao al ali moze proci
) i onda opet odmor do sljedeće sedmice. Kako kod mene pada, kafu ću popiti kod kuće, a prijalo bi mi malo prljavog zraka.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Čak Noris je napisao/la:Jazz ba analiticar.Inter1977 je napisao/la:Hairlija jesi li tu na forumu?
Ako te ima javi se, nemoj da se plasis ili stidis.....![]()
Hej,ako ste na profil na faceu stavili lik iz crtanog,odmah ga sklanjajte!!!!To su smislili hakeri i u ponoć će svima blokirati profil.
Hahahahahahahahhahhahahahahahahhahahahhahhaahahhahaha
senad_flamin je napisao/la:-Ubi ovo nevrijeme,,, nikakav sam...spava mi se ....umoran sam... Jos moram u skolu....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Čak Noris je napisao/la:Jazz ba analiticar.Inter1977 je napisao/la:Hairlija jesi li tu na forumu?
Ako te ima javi se, nemoj da se plasis ili stidis.....![]()
Hej,ako ste na profil na faceu stavili lik iz crtanog,odmah ga sklanjajte!!!!To su smislili hakeri i u ponoć će svima blokirati profil.
...što je više lome to je volim jače...
ma ja studiram pravo nema fakat potrebe da se ide na predavanja i kad odes slabo ce ti sta pomoci jer od one gamadi koliko ih se skupi ne cujes nista a ne ide mi se tamo da se druzim_dreamer_ je napisao/la:i kod mene je bilo tako. em nisam isao na predavanja, em nisam isao na vjezbe... I tako prve 3 godine...Monolog je napisao/la:Fakat si kralj. Ja odem samo da se nafuram(ne mogu učiti ako nisam barem bio barem jednom na predavanjima u 7 dana); vidim ima li kakvih novina(ne mislim na štivofera je napisao/la: e i ja cu isto da uradimmislim nisam otisao u zadnje 3 godine skoro nikad na predavanja pa zasto bih i danas
moze biti da odem na kafu ako prestane kisa a ako ne onda...
btw dobar avatarnije kao al ali moze proci
) i onda opet odmor do sljedeće sedmice. Kako kod mene pada, kafu ću popiti kod kuće, a prijalo bi mi malo prljavog zraka.
no, moram ti priznati da sam bitno bio popravio na kraju prosjek tj onda kada sam krenuo da idem redovno na predavanja... A tada sam bio ko najveci streber, strogo u prvu klupu da ne zaspim...
You are someone else I am still right here
Jel vi idete vanredno ili redovno na fakultet ?
ja RSBosco je napisao/la:Jel vi idete vanredno ili redovno na fakultet ?
You are someone else I am still right here
- fanatic1991
- Kontakt:
slazem se Bosco ubjedljivo najjaci avatar takvog sam ga upamtio i uvijek mi cudno kada promijeniBosco je napisao/la:Al Pacino je bog ! Mani se ovih.Monolog je napisao/la:Šta fali gospodinu Penn-u?Nail for Real je napisao/la:@Monolog, haj vrati Carrola.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Republika Srpska?fera je napisao/la:ja RSBosco je napisao/la:Jel vi idete vanredno ili redovno na fakultet ?
Ja sam to shvatio kaoo Redovno Studiram.

Kod mene kompletan razred ima 6 od prosle sedmiceSamo F.K.S !! je napisao/la:drzite mi fige sad cu staru molit da ne idem u skolu mada tesko da ce mi dati imam oko 100 izostanaka
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
ma i ja sam, nego nisam mogao odoliti...Bosco je napisao/la:Ja sam to shvatio kaoo Redovno Studiram.![]()
Koja godina i kolko godina si ta godinafera je napisao/la:ja RSBosco je napisao/la:Jel vi idete vanredno ili redovno na fakultet ?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Joj nece licencu da mi obnovi za nod32 koji god key nadjem ne moze

- Nail for Real
- Kontakt:
Instaliraj sebi AVG sa licencom do 2018 godineSamo F.K.S !! je napisao/la:Joj nece licencu da mi obnovi za nod32 koji god key nadjem ne moze![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Snežana je živjela sa 7 muškaraca..Jasmine i
Aladin su bili u zabranjenoj vezi..Tarzan je hodao okolo polugo i pričao
s majmunima..Trnova Ružica je završila s prvim koji ju je
zbario..Pepeljuga je bježala po noći od kuće da bi išla na
žurku..Pinokio je bio lažov, a Robin Hud lopov...Te su nam priče pričali
dok smo bili mali i onda se čude kakvi smo mi
@Frutek
HvOla
Aladin su bili u zabranjenoj vezi..Tarzan je hodao okolo polugo i pričao
s majmunima..Trnova Ružica je završila s prvim koji ju je
zbario..Pepeljuga je bježala po noći od kuće da bi išla na
žurku..Pinokio je bio lažov, a Robin Hud lopov...Te su nam priče pričali
dok smo bili mali i onda se čude kakvi smo mi
@Frutek
HvOla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
kako je ruzna u pm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.