AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 16 jan 2020, 18:54

Turska kokoš je korisnija od Susa, ako ništa ekipa može dobiti na brzini po strani, a to nam svakako fali.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 16 jan 2020, 19:11

Da li je to nakon 113 godina konačno u Milanu jedan spaćan lijevi bek :salut:

Samo da ga ne ureknemo (kucanje u drvo) :tokralju:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jan 2020, 20:39

Jos ako je istina da bi Suso-Under bio loan swap, vjerovatno poput Silve-Rebica, e uceraj onda i tome. To bo znacilo da eto Suserice nazad cim prije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jan 2020, 21:03

A ne znam vala ni čemu sve ovo, niti će nas trkača kokoš nešto posebno pojačati, a još manje da će Suso pojačati njih. Doduše za nas možda i ne bi bilo tako loše jer bi se riješili Susa i doveli mlađeg igrača, sa dosta više potencijala koji za razliku od ovog može napredovati, ali ovdje bi prvenstveno sa Romine strane bio glup i bespotreban transfer. Ne kontam ih uopšte.

Majke ti, pa ovom ni Raiola ne može naći klub. Beznadežan slučaj. 🙄

Ovo sve sa Romom mi nekako djeluje nategnuto i na silu izmišljeno, uopšte ne vjerujem da će doći do transfera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 16 jan 2020, 21:30

Zamjena Suso - Under je dobra, radi se o sličnom profilu igrača. Razlika između je što Under radi malo u odbrani i zna kontru izvući, dok Suso uvijek uspori napad a odbrana je nepoznat pojam za nj. Suso je malo bolji šuter od Turčina. U glavnom bolja je opcija za nas. Ako hoćeš moderan fudbal sa trčanjem i pas igru nakon 1-2 dodira sa loptom, tu se Under bolje uklapa od Susa. Suso je dobar tehničar koji se rodio 20 godina kasnije.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jan 2020, 22:25

Ja koliko sam upratio Undera, stekao sam utisak da je glupav igrač koji ne razmišlja dobro u završnoj trećini. Kao Niang, da ispred sebe imaju 9 dobrih opcija šta uraditi sa loptom i jednu lošu, oni će u 80% slučajeva ubosti ovu lošu.
Doduše, ne mogu reći ni da je Suso išta pametniji od ovoga, sa svojim silnim ubačajima i nedostatku boljih ideja jer je odavno pročitan kao bukvar.

Al' stoji to da je za razliku od Susa krilo koje su puno bolje uklapa u moderni fudbal i da na konto brzine zna napraviti višak.

Mada evo čim je večeras počeo kao starter, samo pokazuje da je ovo daleko od nekog transfera. Inače ne bi ni ulazio, a kamo li započinjao utakmicu.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jan 2020, 22:49

Ja koliko sam upratio Undera jednostavno nam ne treba. Trebaju nam pare.

A nije li poceo veceras jer je Zaniolo povrijedjen i jer je kup tekma?

075 ❤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 jan 2020, 23:02

Jeste li vi znali da je ono sinoc Pjonteku peva asist odkako je dosao u Italiju

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 jan 2020, 23:07

Šta je ovo RR u Feneru završio jbt, je l' ovo transfer ili posudba?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jan 2020, 23:13

Opet lažni fan kasni za dešavanjima. :kafa:

Otišao za ogromnih 5 miliona, ili prodaja ili posudba sa obaveznim otkupom, isti qurac dođe.

Što sam gledao večeras Undera, baš prosječan. Ako i ima nekog hljeba u njemu, treba mu neki transfer u zdraviji klub da povrati formu, a vođeni prethodnim iskustvima, ovakav Milan bio trebao biti zadnja destinacija za takve igrače. Zajebali bi se i mi i on.

Jes da Roma trenutno nema opcija, ali da je baš blizu transfera, ne bi riskirali s njim već bi ga ostavili na klupi. Ovako je svih 90 minuta ostao.

ronaldo99 je napisao/la:
16 jan 2020, 23:02
Jeste li vi znali da je ono sinoc Pjonteku peva asist odkako je dosao u Italiju
Ja jesam, za ostale fejk fanove ne garantujem. :kafa:

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jan 2020, 23:14

Gdje procita za RR da je gotova stvar? Govorili su da je izvjesnije da ce u Fener za 5mil, nego u PSV za 6mil, jer je on to zelio. Da li prvo posudba uz mogucnost kupovine ili odmah prodaja, ne znam.

ROPE - izgleda ovdje samo nas dvojica zasluzujemo ❤

075 ❤

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 16 jan 2020, 23:18

Al' taj RR propade, u vakat bilo samo pitanje vremena u kojem ce velikanu zavrsiti. Evo sad ce sa 27 godina otici u Tursku :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jan 2020, 23:28

Milan effect :)
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jan 2020, 23:31

A i mi smo kontali da smo dobili kvalitetnog beka, a ono ništa. Srećom pa bar nije puno koštao.
Ustvari nije ni loš, defanzivno je dobar i pouzdan igrač, ali onakva beskorisnost u fazi napada u 2020oj godini više ne prolazi.

Mada stojim iza toga da je ovih 5 miliona baš mizerna cifra. Prodavali su se i gori od njega za veće pare, ali to samo pokazuje nesposobnost uprave i činjenicu koliko se klub srozao, da ne možeš ni nekog pristojnog igrača i internacionalca prodati za bar desetak miliona. :roll:

DiMarzio - Milan are interested in Dani Olmo for June

Ma yebo te juni, daj ga sad.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 jan 2020, 23:40

Da je kako dovesti Lo Pelegrinija iz Rome umjesto Undera :)

Nista od Olme u junu, on nece da ostane u Dinamu hoce da ide u jacu ligu da igra da bi dobio poziv za europsko prvenstvo, zato dajte ga sad, odmah, nama, momentalno :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jan 2020, 23:43

I taj Pelegrini je odron, dajte malo samopoštovanja milanisti. :kafa:

Ni meni nema logike, sasvim sigurno da Dinamo neće riskirati da ga izgube za petnaestak miliona na ljeto, kad već sad mogu uzeti skoro duplo više.
Da je neki klub uz lige petice pa ajde, ali klubovima poput Dinama ova razlika od desetak-petnaest miliona znači mnogo.

Osim ako ga ostavimo na posudbi do ljeta, a tek to nema logike. Ako si ga već uzeo, daj ga odmah, neka se kali da bude spreman za iduću sezonu.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 jan 2020, 23:50

Beduin je napisao/la:
16 jan 2020, 23:14
Gdje procita za RR da je gotova stvar? Govorili su da je izvjesnije da ce u Fener za 5mil, nego u PSV za 6mil, jer je on to zelio. Da li prvo posudba uz mogucnost kupovine ili odmah prodaja, ne znam.

Naletih na sliku negdje na fb, možda je i fotošop nemam pojma :D
slika
Koliko iznosi otkup, valjda su izvukli još desetak miliona?

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 jan 2020, 23:58

Ma RR je bivsi uklonio je sve sto se Milana tice sa svog Insta profila, Fener je 99% njegov novi klub

Sad se ceka odlazak Bigile, Susa i Paquete vjerovatno, iskreno i volio bi da ode i da se umjesto njega dovede taj veznjak ili recimo Olmo

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jan 2020, 00:24

Raonffa je napisao/la:
16 jan 2020, 23:50
Beduin je napisao/la:
16 jan 2020, 23:14

Naletih na sliku negdje na fb, možda je i fotošop nemam pojma :D
slika
Koliko iznosi otkup, valjda su izvukli još desetak miliona?
To je ta ukupna cifra, nikakvih dodatnih miliona. Mi smo Milan, mi besplatno dajemo igrace. 🐖

Ono jos pogubnije je sto moras ganjati lijevog beka za klupe, jer tesko ce Kikicu izgleda vratiti, umjesto da se fokusiras na pozicije gdje ti vise skripi. Radije da su prodali Calabriu ili Contia, a doveli kvalitetnog desnog beka.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jan 2020, 00:25

Kakav crni otkup, vidiš ovaj opet nema pojma šta se dešava. :urnebes:

Ko da oni znaju ikakvu paru izvući. Al' eto, sa neke pozitivnije strane, riješili smo se viška koji više nema mjesta u timu, a i sa gledišta FFP je čak i ovih 5 miliona dovoljno da se označi kao dobro poslovanje.

Ovo oko Olme postaje sve bolje i bolje, sinoć Di Marzio pričao kako Milan uopšte nije zainteresovan za njega, a već večeras promjenio ploču. Sutra ćemo vjerovatno čuti kako dolazi u januaru, jer ove priče da ga želimo na ljeto nema nikakvog smisla iz već pomenutih razloga. Ni za Milan ni za Dinamo, a ni za igrača.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.