FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa ok nije otjeran,nego na ruzan nacin dobio otkaz,da smo zavrsili kao 6 na tabeli pa opet krenuli lose ove godine pa onada ok takav otkaz moglo bi se razumjeti,i jos da trazi pare onda nije ok,al et necemo vise o tome,po meni neka je otisao treba malo promjene,samo nije trebalo tim tokom nista vise,samo se pritisak stvorio jos veci.
Ako bogda bice opet titula 
-
- Kontakt:
Ti si potpuno upravu,nemam ja tu dileme i mislim upravo da je i dovodjenje Zinedina nesto sto treba da bi se formirao takav vezni red.skoroalen je napisao/la: ↑16 jan 2020, 23:13Znam, al i pored toga, Đokanović ima sve što moderan zadnji vezni ima. Smije povuć loptu, krenut naprijed, još da malo pas uštima (ubija saigrače loptama, prejake dijeli)... Ubio se za sistema 4-3-3 gdje bi igrao u sredini sa jednim malo ofanzivnijim od sebe a iza playmaker koji diktira sve to.michplatini je napisao/la: ↑16 jan 2020, 22:57
Nije to pitanje trendova.Stalno se povlaci prica o Dinamu,Partizanu ...njihovim skolama,mladim igracima,transferima i sad kad napokon imas nekoliko mladih igraca koji mogu donjeti znacajan iskorak za klub u svakom pogledu(rezultatskom,finansijskom,marketinskom),prica se i dalje o kapitalcima a kapitalci ovog kluba su upravo ta dijeca koja mogu napraviti ozbiljan korak ka najboljim ligama.Kovacevic,Pidro i Djokanovic moraju biti stubovi kluba i igraci koji ce sutra donjeti mnogo klubu.Nijedan stariji igrac niti pozajmljeni ne moze donjeti finansijsku dobit kao njih trojica al pre svega jer mislim da rezultat nece trpiti nego naprotiv.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mali plavi mali plavi s juga strumfoviiii

(Nastavi niz )
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zidan podpiso
Jos Krilo i seks moze pocet
Jos Krilo i seks moze pocet
Jel posudba?? Mrzim posudbe, da vracas igrace u zivot i ako se malo dokazu odose nazad. Bolje onda investirati u vec postojeci kadar
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Znači Zidane stigao. Još Salgado i Beckham i to je to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gdje pise da je potpisao? Evo Prosinecki potpisuje Situma iz Dinama, znaci Zakarica je otpisao. @GospodinIzSarajeva, imas li kakvih dodatnih info?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Fali nam stoper daj Helgueru.
#jedanpojedan #tik-tak
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Prvotimci FK Sarajevo jutros su iz Trening Kamp FK Sarajevo - Butmir otputovali u Ljubuški, gdje će obaviti prvi dio priprema za nastavak sezone. 

Vamos Sarajevo!
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
"Več smo počeli sa uigravanjem ekipe i onim što je naša vizija igre".Da li ovom rečenicom, Vinkov pomočnik Milkanović, nešto poručuje 

Nema Markovica, Salcinovica, Sisica, Dervisagica i Crnicki
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno ništa od njih ili eventualno koja posudba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cuj dzafic i cruz putuju hahaha. Ok.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Pa sta bi sa Mustedanagica, da on nije dosao na odmor u Sarajevo? Valjda bi trebalo da je potpisao i otputovao jutros sa ekipom. Mozemo li za Markovica, Sisica i Crnickog dobiti Fanima? Cini mi se da ce Velic napustiti Mladost.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Ni mustafica koliko sam vidjeo.
Od igraca koji su igrali u prvom dijelu nema . Šišica, Letica, Mustafica i Hebibovic je povredjen.
Upitan je Lazic al ako je krenuo u Ljubuški mozda je znak da ostaje.
Pidro se vraca za sad nema novi igraca to je za sad sto se tice rostera FKS.
Šta veli masa? Imamo li razloga za optimizam? Ipak je Hodžić produžio!
Zato je Guzi tu 
Ne mirise na dobro za sada, to je cinjenica, ali kad su ljudi upozoravali na to, prozvase nas ovakvim i onakvim. Oba konkurenta su uradili 90% posla oko kompletiranja ekipe. Mi smo trenutno u fazi "molim te Boze da se vrati ovaj na 50% makar, da onaj skine cvike, slijedeci prestane sa MMA potezima i onaj tamo u cosku da pokaze sto je igrao u Izraelu..."
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, Burberry46, Cwirek, sekac, SineTalexy, Vanja8, VolimoSarajevo i 104 gosta.