malo rame,malo lakat malo stanimal

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
malo rame,malo lakat malo stanimal
Ma nije jarane, vidis da se Nolo doveo u red, ovo je gotovo prije nego je i pocelo
bahat si mi nesto ovih dana ,hoces i ti ko sila babuku na avataru pronosati malo ?Nail for Real je napisao/la: ↑17 jan 2020, 15:15Ma nije jarane, vidis da se Nolo doveo u red, ovo je gotovo prije nego je i pocelo.
Ja sam okorjeli Rafanovac, draze bi mi bilo da Roger uzme od Novaka vjeruj mi ali od istine se ne moze pobjecidelinjo je napisao/la: ↑17 jan 2020, 15:17bahat si mi nesto ovih dana ,hoces i ti ko sila babuku na avataru pronosati malo ?Nail for Real je napisao/la: ↑17 jan 2020, 15:15Ma nije jarane, vidis da se Nolo doveo u red, ovo je gotovo prije nego je i pocelo.
![]()
![]()
propustio si sasvim slucajno silovanje u Londonu prije 2 mjesecaNail for Real je napisao/la: ↑17 jan 2020, 15:18Ja sam okorjeli Rafanovac, draze bi mi bilo da Roger uzme od Novaka vjeruj mi ali od istine se ne moze pobjecidelinjo je napisao/la: ↑17 jan 2020, 15:17bahat si mi nesto ovih dana ,hoces i ti ko sila babuku na avataru pronosati malo ?Nail for Real je napisao/la: ↑17 jan 2020, 15:15
Ma nije jarane, vidis da se Nolo doveo u red, ovo je gotovo prije nego je i pocelo.
![]()
![]()
.
Fluke. Novak je imao los turnir, i opet je bilo gusto.
kako gusto prijatelju mojNail for Real je napisao/la: ↑17 jan 2020, 15:21Fluke. Novak je imao los turnir, i opet je bilo gusto.
Ne znam zasto patite dusu nadajuci se necemu.
I meni je to bilo čudno ali provjeravam im sad UTR ocjene (najsavršeniji pokazatelj kvalitete rezultata) i Pospisil je 15.65, Gasquet 15.36 a Simon 15.31.HeraklitMracni je napisao/la: ↑07 feb 2020, 11:58Zanima me sto je na Gasgueta ovako velika kvota , jel povrijedjen ili sta ? Pobijedio je hladno Simona pa me zanima sto je ovako , kontam ga odigrati![]()
fali mu 2350 boba, to se do RGa može nadoknaditi jedino ako rafu otmu vanzemaljcidarker10 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 11:31Ma nije se Thiem proslavio bog zna prosle godine.Mislim bila je to dobra god za njega, al nije da nema mjesta za napredak. Evo vec na pocetku ove je napredovao. Imao je finih rezultata pocetkom na IW i cini mi se u Barseloni je uzeo titulu. Zatim finale RG i onda prakticno nista do jeseni i Beca i Pekinga. Imat ce priliku da ubere ozbiljne bodove na turnirima kao sto su Rim, Monte Karlo, Madrid, a recimo mislim da je prosle godine ispao odmah na pocetku Majamija.
Na W i USO je ispao u prvoj rundi, Sinsinati nije ni igrao, a u Kanadi je ispao odmah na pocetku.
Znaci ima taj IW, Barselonu i finale RG za branit u prvih 6 mj sto i ako zijani moze lako nadoknadit na turnirima na kojima je bio katastrofalan prosle godine. Poslije toga prakticno do oktobra ne brani nista kad ima Bec, Peking i finale ATP finala.
Za njega bi bila velika stvar ako bi mogao ugrozit Nadalovu drugu poziciju do RG. Tako bi si mozda dao sansu da Nadal mora igrat sa Djokovicem u polufinalu RG, a on bi ovamo imao lakseg protivnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.