U mladoj repci kod Vinka je nekoliko posljednjih utakmica bio (po)najbolji igrač, i jedan od rijetkih koji moze pravit razliku na terenu.
Ako te igre prenese u naš tim, imamo se čemu radovati.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U mladoj repci kod Vinka je nekoliko posljednjih utakmica bio (po)najbolji igrač, i jedan od rijetkih koji moze pravit razliku na terenu.
A ti ko bitan lik pa se zabrinuo neko ?
Moze Djokanovic igrati sam defanzivnog veznog, Amar bi bio vise CM. Normalno ovakva postava ne bi igrala na svim utakmicama, jer u derbi utakmicama protiv kona, Zrinjskog, Borca bi isao vani Mustedanagic, na njegovo mjesto Amar, a sa Djokanovicem u paru Stanojevic.Napapijri je napisao/la: ↑17 jan 2020, 16:44Ne moze Rahmanovic igrati u paru sa Djokanovicem. On moze trcati i to je cinjenica, ali nema postavljanje i ne zna oduzeti loptu kako to treba ciniti zadnji vezni. Vjeruj da nista bolji ne bi bio od Krleta, jedino sto bi u fazi napada djelovao eksplozivnije i okretnije. Tu postoje 3 solucije, od kojih se za dvije moramo moliti Bogu:
1. Potpuno spreman Stanojevic
2. Probudjeni Oremus
3. Pojacanje
Doduse, vjerovatno cemo i za trecu soluciju moliti.
Sve si upravu, samo bi ja Oremuša stavio na desno krilo, gdje može najviše pružiti, a pravog kapitalca trebamo ganjati na poziciji zadnjeg veznog i u Antaliji ga uigrati sa Stanojevićem.BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 jan 2020, 17:06Kovačević (Džafić)
POJAČANJE (Šabanović)
Lazić (Kurdić)
Šerbečić (Dupovac)
Pidro (Hodžić)
Oremuš (Đokanović)
Stanijević (Gavrić)
POJAČANJE (Milanović)
Rahmanović (Mustedanagić)
Tatar (Velkoski)
Ahmetović (Handžić)
Po meni idealna ekipica sa širom za odbranu titule.
Pa uglavnom igraci koji idu na posudbu idu radi toga da igraju i tako dgovaraju s klubom , tako da mislim da nije došao da sjedi na klupi.
Zahtjev menadžera je da igra, ja sam uvjeren da će odmah počinjati.
pa znam i Kapić isto takobordobijeli je napisao/la: ↑17 jan 2020, 17:23Pa uglavnom igraci koji idu na posudbu idu radi toga da igraju i tako dgovaraju s klubom , tako da mislim da nije došao da sjedi na klupi.
ako, ako, jesmo i mi imali neke zahtjeve il su nas preko bureta bacili i silovali?
Ja bih tu dodao još: