FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kovacevic
Sabanovic - Serbecic - Lazic - Pidro
Rahmanovic - Djokanovic
Oremus - Mustedanagic - Tatar
Ahmetovic
Trenutno nasa najjaca postava?
Kad ovako covjek pogleda nama ni ne treba pojacanje osim na poziciji RB i eventualno na krilu.
Sto je jos bitno cak 6 igraca U-21 u prvoj ekipi! Dobar i ispravan put.
Sabanovic - Serbecic - Lazic - Pidro
Rahmanovic - Djokanovic
Oremus - Mustedanagic - Tatar
Ahmetovic
Trenutno nasa najjaca postava?
Kad ovako covjek pogleda nama ni ne treba pojacanje osim na poziciji RB i eventualno na krilu.
Sto je jos bitno cak 6 igraca U-21 u prvoj ekipi! Dobar i ispravan put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ne moze Rahmanovic igrati u paru sa Djokanovicem. On moze trcati i to je cinjenica, ali nema postavljanje i ne zna oduzeti loptu kako to treba ciniti zadnji vezni. Vjeruj da nista bolji ne bi bio od Krleta, jedino sto bi u fazi napada djelovao eksplozivnije i okretnije. Tu postoje 3 solucije, od kojih se za dvije moramo moliti Bogu:
1. Potpuno spreman Stanojevic
2. Probudjeni Oremus
3. Pojacanje
Doduse, vjerovatno cemo i za trecu soluciju moliti.
2. Probudjeni Oremus
3. Pojacanje
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
Moze Djokanovic igrati sam defanzivnog veznog, Amar bi bio vise CM. Normalno ovakva postava ne bi igrala na svim utakmicama, jer u derbi utakmicama protiv kona, Zrinjskog, Borca bi isao vani Mustedanagic, na njegovo mjesto Amar, a sa Djokanovicem u paru Stanojevic.Napapijri je napisao/la: ↑17 jan 2020, 16:44Ne moze Rahmanovic igrati u paru sa Djokanovicem. On moze trcati i to je cinjenica, ali nema postavljanje i ne zna oduzeti loptu kako to treba ciniti zadnji vezni. Vjeruj da nista bolji ne bi bio od Krleta, jedino sto bi u fazi napada djelovao eksplozivnije i okretnije. Tu postoje 3 solucije, od kojih se za dvije moramo moliti Bogu:
2. Probudjeni Oremus
3. Pojacanje
Imamo dosta igraca u vezi, nesmijemo zaboraviti ni Gavrica.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kovačević (Džafić)
POJAČANJE (Šabanović)
Lazić (Kurdić)
Šerbečić (Dupovac)
Pidro (Hodžić)
Oremuš (Đokanović)
Stanijević (Gavrić)
POJAČANJE (Milanović)
Rahmanović (Mustedanagić)
Tatar (Velkoski)
Ahmetović (Handžić)
Po meni idealna ekipica sa širom za odbranu titule.
POJAČANJE (Šabanović)
Lazić (Kurdić)
Šerbečić (Dupovac)
Pidro (Hodžić)
Oremuš (Đokanović)
Stanijević (Gavrić)
POJAČANJE (Milanović)
Tatar (Velkoski)
Ahmetović (Handžić)
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
baš me interesuje da li će Zizu izborit mjesto u prvih 11, sumnjam ali jedva čekam tekme...
hajde Hadžija tušni ova 3 viška i Mustafića i daj nam nešto garavo al po mraku šarni da ga Morto ne vidi
hajde Hadžija tušni ova 3 viška i Mustafića i daj nam nešto garavo al po mraku šarni da ga Morto ne vidi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sve si upravu, samo bi ja Oremuša stavio na desno krilo, gdje može najviše pružiti, a pravog kapitalca trebamo ganjati na poziciji zadnjeg veznog i u Antaliji ga uigrati sa Stanojevićem.BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 jan 2020, 17:06Kovačević (Džafić)
POJAČANJE (Šabanović)
Lazić (Kurdić)
Šerbečić (Dupovac)
Pidro (Hodžić)
Oremuš (Đokanović)
Stanijević (Gavrić)
POJAČANJE (Milanović)
Tatar (Velkoski)
Ahmetović (Handžić)
-
- Kontakt:
Pa uglavnom igraci koji idu na posudbu idu radi toga da igraju i tako dgovaraju s klubom , tako da mislim da nije došao da sjedi na klupi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zahtjev menadžera je da igra, ja sam uvjeren da će odmah počinjati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pa znam i Kapić isto takobordobijeli je napisao/la: ↑17 jan 2020, 17:23Pa uglavnom igraci koji idu na posudbu idu radi toga da igraju i tako dgovaraju s klubom , tako da mislim da nije došao da sjedi na klupi.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ako, ako, jesmo i mi imali neke zahtjeve il su nas preko bureta bacili i silovali?

2028.... Pitarska logika:Ja i dalje tvrdim da je Milanović dobar igrač i Guzina će proraditi 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh kad bi bio kao Kapić bilo bi top al sumnjam da je na tom levelu, niko sretniji od mene da odmah upadne u prvih 11 al čisto sumnjam, nema šanse da bude ispred Rahmanovića a sumnjam da može kvalitetno odraditi na zadnjem veznom, dosta je ofanzivniji igrač, jedino kada bi se snašao na desnom krilu.
FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja bih tu dodao još:
-Ne može sve preko noći
-Nema kvalitetnih igrača u zimskom roku
FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako Zinedinu istice ugovor za pola godine a sa Spartom nije nista dogovorio, tamo negdje marta/aprila kad se sami uvjerimo u njegove kvalitete, potpisemo sa momkom predugovor i to je to. Nesmijemo dopustiti da bi nam ga neko klepio ispred nosa, opet kazem ako sa Spartom nije sta dogovorio.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ma za mene bi najvece pojacanje bilo da smo uspjeli otkupit Besimov ugovor.
Iskreno ne svidja mi se ovo sa dovodjenjem na posudbu,druga stvar bi bila da dovedes na posudbu kapitalce tipa Benko ili Jajalo,sa njima imas malo vecu garanciju da ce ti pomoci da dosjes do cilja,a ovako ove.mlade ne vidim svrhu,nezz koliko ce nam pomoci,Al mladi ce bljesnuti kod nas,i otici dalje a mi ostadoamo bez zarade.
Igrace poput Besima,Zinedina mi moramo dovesti prije nego sto odu vani.
Iskreno mislim sad kad bi otkupili Besim za onu cifru koja se spominjala ovdje za otkup,da bi ga odmah mogli prodati za vise.
Iskreno ne svidja mi se ovo sa dovodjenjem na posudbu,druga stvar bi bila da dovedes na posudbu kapitalce tipa Benko ili Jajalo,sa njima imas malo vecu garanciju da ce ti pomoci da dosjes do cilja,a ovako ove.mlade ne vidim svrhu,nezz koliko ce nam pomoci,Al mladi ce bljesnuti kod nas,i otici dalje a mi ostadoamo bez zarade.
Iskreno mislim sad kad bi otkupili Besim za onu cifru koja se spominjala ovdje za otkup,da bi ga odmah mogli prodati za vise.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Eh, ako mu menadzer zahtijeva da igra, tom malom ce istok je.bati majku cim kroci na teren, pogotovo ako to bude na neprirodnoj poziciji 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- ElCartel11
- Kontakt:
Isto razmisljam, a sigurno je i Rosenborgu u cilju da ga prodaju jer im nije u planovima.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑17 jan 2020, 17:37Ma za mene bi najvece pojacanje bilo da smo uspjeli otkupit Besimov ugovor.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
1. Hadzici su dio Sarajeva (nepobitna cinjenica),naselje sa velikom industrijskom tradicijom , puno zelenila i vazdusna banja , naselje dobrih ljudi(mislim na one bordo-malo ih majkumu-no popravljat ce se i taj segment), naselje u stalnom razvoju kao i FKS . lamSeAngelDiMaria je napisao/la: ↑17 jan 2020, 11:22Cuj od stanoja nema nista, pa od pidre nema nista, od oremusa nema nista, ahmo u godinama, saban los, hodzic promasaj, besim posudba, lazic haman ode, kova nesiguran, rahman los u glavi, tatar nece nikad ko prije igrati, velkoski za klupe, djokanovic neiskusan, gavric spor,...
Kad vako gledas na stvari, stvarno smo u **** u pm.

2. Rijetko , ali kad se sluzis sarkazmom , ubijas . Nabroja ti 13 igraca sumnjivog kvaliteta i za koje treba traziti zamjene . Sta je "12+1" , to zamjenis sad pa sad . Ima ih masu u ovom trenutku .
3. Sta je to uradila konkurencija , vratila igrace koji nisu uspjeli vani (kvalitetni , ali ih nisu razumjeli ) . Mozda su HNK Lazni doveli nekog novog , mozda i Borac , ali FKŽ nije sigurno (bar dosad). Mi smo uvijek bili protiv vracanja i evo ispostovali to .
4. Sad ozbiljno . Ja se ne sikiram . Imaju ljudi cija je quzica u pitanju i zaradjuju lijepe pare (trener,sd,kordinatori i dr.) , po meni su i strucni , ako promase nayebali su . TACKA.
5. U junu 2018 sam poceo pisati ovdje , radi IZNENADNE poplave mladih igraca . To sam cekao od 1985 g. i onog eksperimenta A.Nikolica (Skoro ,Pelak & comp. Ja razmisljam ovako : dovodjenje novog SS ce biti opravdano ako osvoje Titulu ili afirmisu 3 nova Kovacevica,Djokanovica , Pidre pa i Sabanovica(imam poz. misljenje o momku-ne bi bilo prvi put da promasim-nadam se da ne ovaj put). Potpuna afirmacija 3-4 Akademca i kvale. EL meni je vise od Titule , a jos ako bude i biber po pilavu , niko sretniji od mene .Pozdrav .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 60 gostiju.