Veci im prosjek starosti nego dokoljenkov koeficient inteligencije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
BREAKING:
samo moramo im nadimke bacit ko kone onomad
Cuvajte se morza sa Grbavice. Stupa sa igracima u kontakt i sa menadzerima, pa onda igrac prijeti klubu da nece igrati ako ga ne puste. Oprobani recept na Brandao al je dobio kantu kao i njegov sljedbenik indijanac na ovom forumu. Bit ce price nismo dali nista, ipak smo mi najveci klub. A dere ih kako ko stize
Imamo mi Kuduzovica, bio bi im pravo pojacanje u odbrani
Jos ako ima stan, auto , kakve penzijice...nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 jan 2020, 17:57
Imamo mi Kuduzovica, bio bi im pravo pojacanje u odbrani![]()
nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 jan 2020, 17:54Cuvajte se morza sa Grbavice. Stupa sa igracima u kontakt i sa menadzerima, pa onda igrac prijeti klubu da nece igrati ako ga ne puste. Oprobani recept na Brandao al je dobio kantu kao i njegov sljedbenik indijanac na ovom forumu. Bit ce price nismo dali nista, ipak smo mi najveci klub. A dere ih kako ko stize![]()
Kuduzovic je vec bio kod nas kad je bio momcic malinekoIzMostara je napisao/la: ↑17 jan 2020, 17:57Imamo mi Kuduzovica, bio bi im pravo pojacanje u odbrani![]()
Jbg nije se uklapao u vasu ekipu zato sto je bio mlad. Da je imao godina oszao bi, zato sada vam odlicno pase. On Bogicevic Kosoric i Jovanovic, 4 hodajuca metuzalemasvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 18:05Kuduzovic je vec bio kod nas kad je bio momcic malinekoIzMostara je napisao/la: ↑17 jan 2020, 17:57Imamo mi Kuduzovica, bio bi im pravo pojacanje u odbrani![]()
![]()
![]()
Pare buse gdje burgija nece, znaci za pare bi se pomirio i sa Husaricemsvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 18:03nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 jan 2020, 17:54Cuvajte se morza sa Grbavice. Stupa sa igracima u kontakt i sa menadzerima, pa onda igrac prijeti klubu da nece igrati ako ga ne puste. Oprobani recept na Brandao al je dobio kantu kao i njegov sljedbenik indijanac na ovom forumu. Bit ce price nismo dali nista, ipak smo mi najveci klub. A dere ih kako ko stize![]()
![]()
![]()
Bravo
Tom Blazevicu je Husaric menader
Raspitaj se malo kako Amar reaguje na ime doticnog
![]()
![]()
Opet zayeb zescisvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 18:14Jbg nije se uklapao u vasu ekipu zato sto je bio mlad. Da je imao godina oszao bi, zato sada vam odlicno pase. On Bogicevic Kosoric i Jovanovic, 4 hodajuca metuzalema![]()
Pa merak im da vas odvale, zbog tvog ŠEFA...svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 18:24Ma ja jedva cekas
A sto sa Sarajevom ne cekas jedva treci dio
Jel to opet zijan po treci put
Pustite nas na miru
Eno vam Sarajevo pa i gradski rival Zrinjski pa se na njih na meracite
Gdje nas nađu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.