Muzika - Arhiva postova
Moderator/ica: insider
- Fantasista
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Muzika
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Nail for Real
- Kontakt:
Aj covjeka kakav glas ima
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jucer sam je otkrio, i cijeli dan slusao. Mala ce biti opasna, neki mix RnB i Rap. svidja mi se pravo. Uprravo dosao da postavim njen video ovdje i vidim vec neko postavio.
Malo sam pretrazivao o njoj i evo sta sam nasao, iako nema toga previse da se nadje.
Djevojka je pola Bosanka pola turkinja, ali koliko sam upratio zivi samo sa majkom i ocuhom koji su bosanci i ona u spotovima nosi majice na kojim pise "Bosnia".
Fura taj fazon da mjesa nas jezik sa njemackim, nesto sto radi i Dhurata Dora, ima odlican uspjeh za pocetak, najnovija pjesma duet ima oko
14Mio za mjesec dana.
i ima neku nagradu kao otkrice godine u NJemackoj.
Prvi put za nju cujem i to slucajno, Gazda Paja davao neki intervju i spomene nju kao nekog sa kim ce raditi slijedeci mjesec.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
samoposmatram
- Kontakt:
Odsluzena robija onim koji otkriju.
- Nail for Real
- Kontakt:
I remember the night and the Tennessee Waltz
Now I know just how much I have lost
Yes, I lost my little darling the night they were playing
The beautiful Tennessee Waltz
Now I know just how much I have lost
Yes, I lost my little darling the night they were playing
The beautiful Tennessee Waltz
Uh, album "21 gram" od MCN je strasan.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kako strašna pjesma. Ne sjećam se da sam neku pjesmu pola dana slušao na repeatu 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.