Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa da ti budem iskren za igraca koji je izabran u idealnih 11 za sezonu 2018 - 2019, za igraca kojeg je Husref javno nahvalio i pohvalio i sa kojim se oduševio nakon utakmice na Koševu, igraca koji vam je bio jedan od najboljih zadnjih par godina nebi bio loša rezerva kod nas, onako iskreno, na stranu što je Željovac i što ima lijepu i zgodnu ženu, momak vjerovatno nema elana igrati za Čelik, jbg nije isto nositi dres Čelika i Želje, i sam češ priznati
To su ga ove 2 asistencije u 15 kola pogurale.....nekad igro dobro svemu dodje kraj pogotovo ovim igracima sto im je rakijetina jetru pojelaRadmilo87 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:21Pa da ti budem iskren za igraca koji je izabran u idealnih 11 za sezonu 2018 - 2019, za igraca kojeg je Husref javno nahvalio i pohvalio i sa kojim se oduševio nakon utakmice na Koševu, igraca koji vam je bio jedan od najboljih zadnjih par godina nebi bio loša rezerva kod nas, onako iskreno, na stranu što je Željovac i što ima lijepu i zgodnu ženu, momak vjerovatno nema elana igrati za Čelik, jbg nije isto nositi dres Čelika i Želje, i sam češ priznati![]()
Boga mi...
Jos kad bi htjeo dzaba super bi bilosvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:26Nama bi Jamak dobro dosao za zadnjih 20-30 minuta
Ako on hoce i ako moze to bi super bilo
Da Stilu mjenja tih zadnjih 20-30 minuta
Znaci ovaj Blazevic htio za dzaba kod nassamoposteno je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:27Jos kad bi htjeo dzaba super bi bilosvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:26Nama bi Jamak dobro dosao za zadnjih 20-30 minuta
Da Stilu mjenja tih zadnjih 20-30 minuta![]()
Frajer je izjebo Turke ko niko, njegivs tuzba nije ispod 50 milja KM, plus on je reodvna primanja imaoRadmilo87 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:28Nemojte tako, dobar je Becks, jbg čovjek nema elana a i 33 su mu godine već, na stranu što je prije par godina pokušao zajebati pulsometar tako što je keru Dine Muharemovića stavio pulsometar na nogu![]()
![]()
Fakin je to dušom i tijelom, a takvi svugdje dobro prođu pa i u jednom Čeliku![]()
Ne mozes poredit momcica i starkonju jedna mu noga u grobu vec.... svaki mu dinar potreban....zadnji trzaji da nesto zaradisvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:29Znaci ovaj Blazevic htio za dzaba kod nassamoposteno je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:27Jos kad bi htjeo dzaba super bi bilosvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:26Nama bi Jamak dobro dosao za zadnjih 20-30 minuta
Da Stilu mjenja tih zadnjih 20-30 minuta![]()
Radmilo87 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:28Nemojte tako, dobar je Becks, jbg čovjek nema elana a i 33 su mu godine već, na stranu što je prije par godina pokušao zajebati pulsometar tako što je keru Dine Muharemovića stavio pulsometar na nogu![]()
![]()
Fakin je to dušom i tijelom, a takvi svugdje dobro prođu pa i u jednom Čeliku![]()
Pa znas sta, moglo bi se reci da si u pravu...samoposteno je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:29Ove godine ako zavrsimo 11 izbacimo Zelju mi opet ostajemo i svi sretnioni ce se brzo vratit kao Borac imaju Amara
Je li dosao dedo iz Australije da potpise ugovor...svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:35Uzeo je vas taj starkonja opasno i to na fazon ko ovaj Blazevic i to dva puta
Zeljo me trazi
Yebiga sad eto sta cemo i kako cemo sad
![]()
![]()
Dedo je jedan veliki gospodin, rođeni urbani Sarajlija, jedan od direktora Energoinvesta u vrijeme kada je Emerik Blum bio na celu, u vremenu kada je Sarajevo kao grad bilo neko ljepše, kulturnije i urbanije mjesto, zato ne diraj dedu, ili pravilnije rečeno đeduVanja8 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:38Je li dosao dedo iz Australije da potpise ugovor...svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:35Uzeo je vas taj starkonja opasno i to na fazon ko ovaj Blazevic i to dva puta
Zeljo me trazi
![]()
![]()
Stari Mitoman...![]()
![]()
Ma bitno je samo da ima penziju...Radmilo87 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:44Dedo je jedan veliki gospodin, rođeni urbani Sarajlija, jedan od direktora Energoinvesta u vrijeme kada je Emerik Blum bio na celu, u vremenu kada je Sarajevo kao grad bilo neko ljepše, kulturnije i urbanije mjesto, zato ne diraj dedu, ili pravilnije rečeno đeduVanja8 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:38Je li dosao dedo iz Australije da potpise ugovor...svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:35Uzeo je vas taj starkonja opasno i to na fazon ko ovaj Blazevic i to dva puta
Zeljo me trazi
![]()
![]()
Stari Mitoman...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.