Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
sa budžetima od milijardu(i više), ostaje nam ulaganje u javni prevoz(na el.energiju), subvencioniranje plina za građane, takođe subvencioniranje el.vozila(uvoz,nabavka,oslobađanje od poreza) ... sve su to izvodive mjere
međutim glavni zaokret bi bio u politici kada bi sa uglja prešli na obnovive izvore energije, za koje smo nekim čudom sasvim podobni...
bježati može svako....
međutim glavni zaokret bi bio u politici kada bi sa uglja prešli na obnovive izvore energije, za koje smo nekim čudom sasvim podobni...
bježati može svako....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ljudi su to počeli devedesetih
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
nemoj ti opet života ti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ozbiljno ti govorim, za ozbiljan prelaz treba 20 godina.
Nullius in verba
A neki su počeli 2013.
Pedeset centi koje je Blažo Đukanović uložio 2013. godine, skupa sa partnerom Ivanom Burzanovićem, kada su otvarali kompaniju BB Solar, pretvorilo je mladog Đukanovića u vodećeg biznismena u oblasti solarne i hidro energije u Crnoj Gori za samo par godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakva priča, Milo Junior od eura krenuoVirtu4l je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:30A neki su počeli 2013.![]()
Pedeset centi koje je Blažo Đukanović uložio 2013. godine, skupa sa partnerom Ivanom Burzanovićem, kada su otvarali kompaniju BB Solar, pretvorilo je mladog Đukanovića u vodećeg biznismena u oblasti solarne i hidro energije u Crnoj Gori za samo par godina.
Nullius in verba
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma teski smo mi ko narod. Teletovic napravi HE pa ispade najveci kriminalac u drzavi. A nema efikasnijeg nacina da se proizvede struja od HE.A obnovljivi izvor energije.
Koji je najbolji (i najpovoljniji
) hostel u Mostaru ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ekolozi su mi najjači kad se počni boriti protiv TE, HE ko da struja pada s neba. TE razumijem, zagađuju i sv, ali kad počnu o HE srat a nemaju nikakve konstruktivne kritike šta i kako
Nullius in verba
nije do HELlullSergio je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:26Ma teski smo mi ko narod. Teletovic napravi HE pa ispade najveci kriminalac u drzavi. A nema efikasnijeg nacina da se proizvede struja od HE.A obnovljivi izvor energije.
do Teletovića je
Pobit sve ljude na kugli zemaljskoj, bez obzira na vjeru, rasnu i nacionalnu pripadnost 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Studentski hotel Mostar
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.