PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Je*bo te grob iz raspalog celika ne mogu dovesti 'slobodnog' beka, koliko je i Zeljo grohno
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
šta misliš jel Kostić ikad vratio onu opremu kad je treniro s njimaprisonbreak je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:02Je*bo te grob iz raspalog celika ne mogu dovesti 'slobodnog' beka, koliko je i Zeljo grohno

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ostavio je za uspomenu da je sa najvecim i najftrofejnijim bh klubom odradio makar par treningaDenchi je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:10šta misliš jel Kostić ikad vratio onu opremu kad je treniro s njimaprisonbreak je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:02Je*bo te grob iz raspalog celika ne mogu dovesti 'slobodnog' beka, koliko je i Zeljo grohno![]()
![]()

MIHAJLOVIĆ !
Jes vala,dva puta ga sa vjesala spasavali,sto nije potpisao ugovor...Radmilo87 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:15Ostavio je za uspomenu da je sa najvecim i najftrofejnijim bh klubom odradio makar par treningaDenchi je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:10šta misliš jel Kostić ikad vratio onu opremu kad je treniro s njimaprisonbreak je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:02Je*bo te grob iz raspalog celika ne mogu dovesti 'slobodnog' beka, koliko je i Zeljo grohno![]()
![]()
![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Momak jos sebi nije dosao kako s njima treniraoDenchi je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:10šta misliš jel Kostić ikad vratio onu opremu kad je treniro s njimaprisonbreak je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:02Je*bo te grob iz raspalog celika ne mogu dovesti 'slobodnog' beka, koliko je i Zeljo grohno![]()
![]()

Skandal u najavi...
Opstina N.Sarajevo 16.08.2019 g. izdvojila 100 000 KM, Nk Prosjaci za postavljanje trafostanice,rok 6 mjeseci...
Niti ima trafoa, niti ima love...
Ali eto,igraci idu u Dubai
,možda su tamo postavili famoznu aparaturu... 
Opstina N.Sarajevo 16.08.2019 g. izdvojila 100 000 KM, Nk Prosjaci za postavljanje trafostanice,rok 6 mjeseci...
Niti ima trafoa, niti ima love...
Ali eto,igraci idu u Dubai

ma zavrnuli repa, ima bitnijih stvari od grijanja terena
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Amar Osim. Lovac u mutnom.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- RajaBa1983
- Kontakt:

sram ga bilo
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Morž vrbuje igrače na kvarno. Gnjida prava
- prisonbreak
- Kontakt:
Amar osim nadjebo Turke hahahahhaha
Hahaha Osim mislio ovako i Blazevica ali jbg nije dobar sa menaderom od Blazevica ipak je on bolji sa Aydom 

- RUMENIge1946
- Kontakt:
Mislis na hivicu i onaj dres FKS u kojem je odradio 3 treninga i odigrao probnu utakmicu?Radmilo87 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:15Ostavio je za uspomenu da je sa najvecim i najftrofejnijim bh klubom odradio makar par treningaDenchi je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:10šta misliš jel Kostić ikad vratio onu opremu kad je treniro s njimaprisonbreak je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:02Je*bo te grob iz raspalog celika ne mogu dovesti 'slobodnog' beka, koliko je i Zeljo grohno![]()
![]()
![]()
Ma bježi ba @Prison, pa turci su brucosi za rektora prevara...

Cudna smo mi drzava... 

Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 18 jan 2020, 00:07, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Hoce li ovaj portal imati muda objaviti cime se sluzi šupak?
Dokaz ,kako se postaje "legenda" u Prosjacima...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 18 jan 2020, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.