UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
64%
Jon Jones
43
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 165

Rooney88
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la Rooney88 » 16 jan 2020, 14:47

Ovdje se vec moze otvoriti psiholoski progil Conora. Vjerujem da ne shvata ozbiljno kauboja, pa me vjeruje da uopste moze stvoriti neki hajp tako da i ne pokusava. On zeli ovo cisto dobiti paa vidjeti sta i kako dalje. Ako Khabib dobije Tonya onda revans, ako Tony dobije onda Conor ide u stranu dok oni ne zavrse drugu borbu.

Fanovima MMA nekako lezi ovaj ponizni Conor, doduse Khabib je i rekao da ce ga uciniti takvim. :D
Ali nekako vidim da likovima koji nemaju pojma o MMA ali eto vole gledati borbe bas i nije legao sa ovim pressom.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 16 jan 2020, 14:59

Za UFC bi bio veliki financijski udarac da Cowboy pobjedi i pošalje Connora na marginalu. Novac koji on donosi pa makar ga stavili u kavez sa životinjom ili bokserom ne može donijeti ni jedan drugi borac ali za to im je potrebno da on pobjeđuje i bude aktuelan. Možda je Cowboy jobber koji je tu da dobije ljevicu, padne i naplati svoj ugovor?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 jan 2020, 15:29

Drape je napisao/la:
16 jan 2020, 14:59
Za UFC bi bio veliki financijski udarac da Cowboy pobjedi i pošalje Connora na marginalu. Novac koji on donosi pa makar ga stavili u kavez sa životinjom ili bokserom ne može donijeti ni jedan drugi borac ali za to im je potrebno da on pobjeđuje i bude aktuelan. Možda je Cowboy jobber koji je tu da dobije ljevicu, padne i naplati svoj ugovor?
Nije to sto govoris, ali jeste savrseno odabran mec za Conora da se to samo po sebi desi.

Kad bi uzeo Cowboyeve najvece nedostatke i po njima modelirao borca, dobio bi Conora. U prve dvije runde to jest.

Ogromna borba i veliki pritisak ✅
Konstantan pritisak i kretanje naprijed u oktagonu ✅
Ekstremno brz i jak pocetak ✅
Boks ✅

Cowboy ako je ozbiljan sa ovim izjavama da nece ic na rusenja, realno ima 5% sansi da uzme ovo. A tih 5% ide na hail mary headkick nokaut.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 16 jan 2020, 18:54

Finn je napisao/la:
16 jan 2020, 12:50
Jeste što je trijezan, ali vjerujem da su ga i oni skandali prilično dotukli. Vjerovatno se malo i preispitao. Pita ga Ariel kao jesi išao na neke terapije, ovaj u fazonu, pričao sam sa najbližima, ali jako je bitno pričati sam sa sobom, što mu je bilo 90% terapije.

Al' što kaže 90minut, ako bude Masvidal sljedeći, vraća se on na staro 100%, a i onaj jedva čeka. :beba:

Ne smijem ni zamisliti kakve će tu zarade biti, za obojicu...
:thumbup:

Ma sve ja na vagi da pobjedi kauboja po meni nema nikakve sumnje ko je sljedeci i ptice na grani to znaju ( Masvidal ), a tu je zarada veca nego protiv Khabiba uvjeren sam u to.

Donnie istina ima jedno 10 posto šansi da pobjedi kauboj ako se striktno bude drzao borbe na nogama, al' to je kauboj i on hoce to isto ako Nate nije mogao oboriti Conora misliš da Donald može i da ce ga uhvatiti prije nego bude na parteru hladno nokautiran? :D

Ocekujem nesto slicno kao protiv Alvareza, a možda bude kauboj raspolozen pa izdrži bombe i onda imamo ludilo od borbe :lol:

Kauboj je veteran i njega ne možeš da ga ne gotiviš Masvidal je isto veteran, al' drugaciji tip totalno. :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jan 2020, 00:59

Ma ne mislim, ali mislim da ako želi na pobjedu da ide što sigurnije, treba barem pokušati. Mada ne vjerujem da bi imao puno uspjeha, ljudi podcjenjuju odbranu rušenja Conora, a i jiujitsu, zbog predstava protiv najboljeg kad su rušenja u pitanju i generalno hrvača u sportu trenutno. Što mi je malo glupo.

Mada poštujem Cowboya što želi da provjeri sam na čemu je sa Conorom u stojci, pošteno realno, tako u izjavama stalno ponavlja. Zanima i njega može li, da li može, vidjet ćemo. Mislim da ne ali ne treba ga podcjenjivati. Bit će luda borba definitivno. BMF vol.2.

A mislim da će Conor čekati Tony Khabib borbu, ne mislim na pobjednika već će čekati da vidi hoćel otpast iko, jer upada sigurno on, pogotovo ako je istina da su mu već ponudili revanš sa Khabibom dok Tony nije potpisao ugovor. Mada šta god da bude svejedno je, nadam se da nije Khabib jer bi bilo odlično za sve da uveže par pobjeda, bila bi ludnica. Najavljuje ako prođe sve po planu i ako završi rano i bez mnogo štete, da će se pokušat ubacit na UFC 248 u martu. Nadam se sa Gethjeom ili Porierom :opaopa:

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 17 jan 2020, 02:26

Donnie Darko je napisao/la:
17 jan 2020, 00:59
Ma ne mislim, ali mislim da ako želi na pobjedu da ide što sigurnije, treba barem pokušati. Mada ne vjerujem da bi imao puno uspjeha, ljudi podcjenjuju odbranu rušenja Conora, a i jiujitsu, zbog predstava protiv najboljeg kad su rušenja u pitanju i generalno hrvača u sportu trenutno. Što mi je malo glupo.

Mada poštujem Cowboya što želi da provjeri sam na čemu je sa Conorom u stojci, pošteno realno, tako u izjavama stalno ponavlja. Zanima i njega može li, da li može, vidjet ćemo. Mislim da ne ali ne treba ga podcjenjivati. Bit će luda borba definitivno. BMF vol.2.

A mislim da će Conor čekati Tony Khabib borbu, ne mislim na pobjednika već će čekati da vidi hoćel otpast iko, jer upada sigurno on, pogotovo ako je istina da su mu već ponudili revanš sa Khabibom dok Tony nije potpisao ugovor. Mada šta god da bude svejedno je, nadam se da nije Khabib jer bi bilo odlično za sve da uveže par pobjeda, bila bi ludnica. Najavljuje ako prođe sve po planu i ako završi rano i bez mnogo štete, da će se pokušat ubacit na UFC 248 u martu. Nadam se sa Gethjeom ili Porierom :opaopa:
Nece je cekati možda nisi cuo, al' planira 3 borbe planira da kauboja završi bez bilo kakve povrede i da se odma okrene i bori za 2 mjeseca.

Eto Masvidal kaze u aprilu da ce biti spreman možda i mart ako mu doktori dopuste u njegovom timu dakle sve je na kocki da pobjedi kauboja, a onda ide borba s Masvidalom i pred kraj godine ide treca protiv pobjednika Khabib - Ferguson...Nije ovo nagađanje ovo se vidi na kilometar.

AL GLAVNO JE DA POBJEDI KAUBOJA, ako ne pobjedi sve propada.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 17 jan 2020, 11:07

Official :tokralju:

Krofna
Kontakt:

Post Postao/la Krofna » 17 jan 2020, 11:30

Finn je napisao/la:
17 jan 2020, 11:07
Official :tokralju:

Auu kakvo ce šoranje to da bude :opaopa:
Show me your donuts 0 0

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 jan 2020, 12:40

A jbg nema ni smisla da bude u lošim odnosima sa ama baš svakim borcem u UFC.
Ne mozes bas svaki put provocirat i govorit budalaštine na preskonferencijama.
Druga stvar,vec je previše scena i skandala iza njeg.
Moze sebi priuštit jedan meč gdje će se u potpunosti okrenuti sportu.
Nije mu ni Cowboy dao nekog povoda za to,jer je ocigledno da je čovjek zahvalan sto je dobio sansu da ubije velike pare.
Ne sumnjam da ce vec u sljedecoj borbi kad mu daju nekog s kim ima istoriju biti isti.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 17 jan 2020, 12:51

Ne može ni napasti kauboja kada je lik legenda, poštovan i cijenjen zbog mnogo stvari. Samo bi okrenuo većinu publike protiv sebe i uzgubio značajan broj navijača.

Inače navijam da Konor dobije po zubima. Nabacio je puno mišića za kratko vrijeme, kondiciono će ga to koštati a preko puta stoji mašina koja može odraditi pet rundi ako ga probudiš u pola noći.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jan 2020, 13:14

Aldo je mnogo veća legenda, više poštovan i cijenjen nego Cowboy, pa ga je pravio klaunom na presicama i slomio ga mentalno prije nego su zakoračili u oktagon :mrgreen: Mada to su druge okolnosti bile, sad nema potrebe za tim, a i nije baš u situaciji jer nije pobijedio tri godine, plus godinu sa mnoštvo skandala iza sebe. A i lijepo ga je vidjeti ovakvog.

Ne vjerujem da bi i protiv Masvidala bilo mnogo drugačije, ako se sretnu za par mjeseci. Mislim prcali bi se više jer i Masvidal voli provocirat, Cowboy to ne radi, ali bilo bi više nalik ovoj borbi nego prijašnjim Conorovim borbama.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 17 jan 2020, 17:24

Pa Kaubojac ga je provociro 2015 da nea sanse medju njima velikim momcima ...cak je bio u kombinacijama da uleti umjesto Dos Anjosa kad je isti odusto od borbe bas zbog provociranja Conora ....al et uleti Diaz na kraju ...zato mu je Conor sad dao sansu

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 17 jan 2020, 17:49

jelle je napisao/la:
17 jan 2020, 17:24
Pa Kaubojac ga je provociro 2015 da nea sanse medju njima velikim momcima ...cak je bio u kombinacijama da uleti umjesto Dos Anjosa kad je isti odusto od borbe bas zbog provociranja Conora ....al et uleti Diaz na kraju ...zato mu je Conor sad dao sansu
Od te 2015 jedan uradio sve što je rekao da ce uraditi drugi oborio sve rekorde UFC-a nema tu provociranja i šuplje da je ovo isti Conor kao protiv Khabiba bila bi identicna situacija i rukovanje.

Lik je legenda nemaš ga za šta provocirati baš kao što Kauboj nema šta.

Masvidal ce biti 120 stepeni okret

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jan 2020, 22:12

slika
slika

:urnebes:

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 17 jan 2020, 22:15

Ma dobit ce ovo Connor bez problema.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 jan 2020, 22:23

MMA075 je napisao/la:
17 jan 2020, 22:15
Zavisi, u kakvom stanju Conor dođe. Čerone mu je dobar profil borca, jer će htjeti stajati sa njim. Ali ova borba neće biti nimalo lagana, možda ga čerone i uhvati kakvim high kickom hehehehehe.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 17 jan 2020, 22:24

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
17 jan 2020, 22:23
MMA075 je napisao/la:
17 jan 2020, 22:15
Zavisi, u kakvom stanju Conor dođe. Čerone mu je dobar profil borca, jer će htjeti stajati sa njim. Ali ova borba neće biti nimalo lagana, možda ga čerone i uhvati kakvim high kickom hehehehehe.
Ma ovaj je gladan borbi, Cerroneu mozda i oprostajna.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 jan 2020, 22:26

Gledajući historijski, Čerone-u ne odgovaraju borci ljevaci....

Conor bi trebao targetirati rebra i stomačni dio.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 jan 2020, 22:31

U koliko je i na cemu ima prijenos?
Max Allegri

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 17 jan 2020, 22:48

Ne mogu vjerovat da ljudi nasjedaju na ovaj vjestacki hype od UFC-a za ovu borbu.
Lafo nikad spemniji, preporodio se, dusevna katarza, a sve u cilju da se ponovo relativizira u oktagonu.

Istina je da su mu nastimali mec sa potrosenim borcem, koji je, ruku na srce, mogao u penziju prije 2 godine, a ovo mu je borba dosla da uzme jos malo otpremnine. Isto tako, Conoru je borba nastimana da ne moze izgubiti jer bi sljedeci poraz znacio udaljavanje od vrha divizije, ovako ce se nakon ove borbe ponovo krenuti sa pricom o novom money fightu tipa sa Masvidalom, Fergusonom, Khabibom.

Prva runda, TKO, vrlo lagano, a pricat ce se nakon borbe da je McGregor preporodjen.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.