Rekonstrukcija stadiona u BiH

Toholji
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Toholji » 17 jan 2020, 21:26

mohikanac12 je napisao/la:
17 jan 2020, 21:20
Jeste, mi ovakvi smo promijenili sliku Grbavice jer nismo dozvolili da nam se pljuje po klubu i omalovažavaju legende. Apsolutno se slažemo ovde.

Sve si u pravu, nemamo neko obrazovanje, hbga radnička klasa. Tebe stid, nas nije i to je tako.

Završena diskusija, evo vam vijetnamci i ostali pa se zagrlite i hračite po stubovima.

Kakve legende? Kakva radnicka klasa? Jel nam to igraci zbog toga igraju za 500KM ne budi opet naivan. Ako je to nwkad postojalo danas ga sigurno nema.. dozovi se

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 17 jan 2020, 21:48

Toholji je napisao/la:
17 jan 2020, 21:26
Jeste, mi ovakvi smo promijenili sliku Grbavice jer nismo dozvolili da nam se pljuje po klubu i omalovažavaju legende. Apsolutno se slažemo ovde.

Sve si u pravu, nemamo neko obrazovanje, hbga radnička klasa. Tebe stid, nas nije i to je tako.

Završena diskusija, evo vam vijetnamci i ostali pa se zagrlite i hračite po stubovima.

Kakve legende? Kakva radnicka klasa? Jel nam to igraci zbog toga igraju za 500KM ne budi opet naivan. Ako je to nwkad postojalo danas ga sigurno nema.. dozovi se

Dzaba kad provociraš i vučeš za jezik.

Znaš u čemu je problem? Nije Željo od 2015. Zapamti to. Naslonili ste se na sve dobro i ušutili a sve loše što je bilo podastrali javno da se crni dušman naslađuje. Ne može to tako. Nije klub ničiji da određuje ko smije biti u klubu ( "ako radi pošteno"), čije se ime smije dovesti u vezu sa Željom, koji su trofeji ok, koja titula, koja legenda i ostale nebuloze kojima smo filovani. Zapamti to, Ti, peti deseti.

Mi smo najveći klub, najtrofejniji, naš trener Amar Osim je trenerska legenda i ne postoji medijska mašinerija koja to može promijeniti. Glorifikovati samo sebe na uštrb kluba, plaćati da te hvale a u isto vrijeme opravdavaju svaki mogući potez bio loš ili dobar, to nema smisla. Zato je sve otišlo u tri lijepe, jer se izgubila podrška, izvarali navijači, podijelilo navijačko tijelo i nanijela šteta ugledu kluba. Na utakmici više murije nego navijača, provlačili nas po medijima i Kunto i Panto, naplatili nam poluigrači i polumenadzeri jako velike svote ni za šta. I sada kada je kraj, umjesto da se skloniš i da te raja cijeni radi infrastrukture, klub mora trpiti nečiji povrijeđeni ego, da se preko izmanipulisane raje koju hajcaju poslušnici podmeće klubu na dnevnoj bazi.

Kakva vam je to ljubav, evo Ja Vas pitam? Šta je svrha pustiti dan prije Veleža za plate a čak nije ni yebena istina i to se dobro zna. Šta je to u pm prihvatiti da bordo prijatelj iz saveza kopira ugovor pa ga gurnuti na forum, kakva je to ljubav? Gdje Željo tu?

Da ti ne pričam kako se klub raspadao kada su bivši dosli na vlast. Te 2015 je ostvaren najveci prihod u istoriji. 2016 se nisu glave skidale zbog evrope a na otvaranju istoka nisu sigurno bili samo "volonteri", već i nas "par" neskolovanih. Samo niste mogli shvatiti kada se govorilo, mojne to raditi, steti se klubu. I dan danas vam ne ide u glavu, svaki dan neka skija, svaki dan nešto, ne po meni već po Želji.

Jel' to ne možemo svi zajedno zbog Želje gurat naprijed a sve što ima da ne valja raspravljat na skupštini? Ne može tako, već mora na ovaj način?
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 17 jan 2020, 21:56

Nevjerovatno je da se svaka diskusije ovdje zasniva na devizi "moj qrac veći od vašeg". Šta je fazon da svi ubjeđujete da je vaše najbolje, da ovi iz Mostara tvrde da su vrapčići najljepši dugoročno, vi da je Grbavica haman najljepša, ovi da je Bilino najljepše? Par nas komentariše realno i apsolutno ne gledam što je stadion Željin, Čelikov, Veležov, u Širokom, Mostaru ili Tuzli. Šta je fol da ubjeđujete druge i sebe da je idealno?

Nije idealno i nije lijepo i 1.000 puta je racionalnije da su sačekali i radili normalan krov. Duplo veća cijena? Mislim da nije puno. U svom ovom ludilu je jedino @jestamaji napisao normalan komentar i dotakao se realno nekih stvari koje opravdavaju ovo i koje su fakat istina - pritisak navijača, želja da se nešto uradi, želja da se ostane upisan po dobrom i sl. To je Bosna brate dragi, kao što je čovjek to definisao "vještački pritisak". Upravo.

I sve se generalno gradi nakaradno. Ne mora odmah, ne mora sutra, ali daj da izgleda lijepo. Evo prošle su 2 godine od kako je istok napravljen. Vanjsko uređenje je nula. Trg ispred je nula. Neko priča o prilazu, a apsolutno se ne mari za taj prilaz na Grbavici. I sad kad se nešto kaže na tu temu, ljubomora, "naš stadion, naše tribine, naše pare". Da Bog da vi od njega napravili Allianz Arenu, najiskrenije želim i radujem se svakom kubiku betona i željeza koji se ulože u sve to. Slažem se da je bolje nego ruglo prije 5 godina (za koje ste i tada pisali isto o ljubomori, našem i sl.), ali bojim se da bespovratno uništavaju potencijal koji je stadion Grbavica imao.

I na kraju krajeva, prepirite se među sobom koliko hoćete, ali Bilino Polje je ubjedljivo najbolji stadion u državi. je li razlog u to činjenica da su ulagana godinama ogromna sredstva, reprezentacija, ne znam šta već, ali treba još dosta, ali stvarno dosta stvari napraviti da se onaj stadion prejebe. Uostalom, podcjenjuje se i ovdje (valjda da bi se izdigli drugi ili šta), ali Bilino je u okvirima regije vrlo korektan stadion. Prilazi koje je neko spomenuo su SAVRŠENI, organizacija utakmice u okolini stadiona je na evropskom nivou u odnosu na sve druge stadione u državi (izuzev eventualno Koševa, jer gore ima prostora previše, a i tu useru jer neracionalno koriste sve). Ulazi na stadion su odlično, ona platforma iza tribine vrhunska stvar (organizacija aktivnosti na njoj bi trebala postati bitna), podtribinski prostor, svlačionice, semafor, mokri čvorovi. U krajnjoj liniji, sjever i jug su sasvim solidno uklopljeni u ono, koliko god da se zamjeraju. Odnosno, da nema sjevera i juga, stadion bi bio najbolji, a ni oni nisu uopšte loši. Mogu i ja tvrditi da je bilo šta drugo najbolje i ja bih se možda prije 3 godine prepirao s nekim "ma nije Bilino nešto", ali ko je tamo bio na više različitih utakmica, osjetio organizacije od A do Ž, svjestan je koliko je ono ispred drugih stadiona u državi (nažalost, rekao bih).

Toholji
Kontakt:

Post Postao/la Toholji » 17 jan 2020, 22:04

17 jan 2020, 21:48
Toholji je napisao/la:
17 jan 2020, 21:26

Dzaba kad provociraš i vučeš za jezik.

Znaš u čemu je problem? Nije Željo od 2015. Zapamti to. Naslonili ste se na sve dobro i ušutili a sve loše što je bilo podastrali javno da se crni dušman naslađuje. Ne može to tako. Nije klub ničiji da određuje ko smije biti u klubu ( "ako radi pošteno"), čije se ime smije dovesti u vezu sa Željom, koji su trofeji ok, koja titula, koja legenda i ostale nebuloze kojima smo filovani. Zapamti to, Ti, peti deseti.

Mi smo najveći klub, najtrofejniji, naš trener Amar Osim je trenerska legenda i ne postoji medijska mašinerija koja to može promijeniti. Glorifikovati samo sebe na uštrb kluba, plaćati da te hvale a u isto vrijeme opravdavaju svaki mogući potez bio loš ili dobar, to nema smisla. Zato je sve otišlo u tri lijepe, jer se izgubila podrška, izvarali navijači, podijelilo navijačko tijelo i nanijela šteta ugledu kluba. Na utakmici više murije nego navijača, provlačili nas po medijima i Kunto i Panto, naplatili nam poluigrači i polumenadzeri jako velike svote ni za šta. I sada kada je kraj, umjesto da se skloniš i da te raja cijeni radi infrastrukture, klub mora trpiti nečiji povrijeđeni ego, da se preko izmanipulisane raje koju hajcaju poslušnici podmeće klubu na dnevnoj bazi.

Kakva vam je to ljubav, evo Ja Vas pitam? Šta je svrha pustiti dan prije Veleža za plate a čak nije ni yebena istina i to se dobro zna. Šta je to u pm prihvatiti da bordo prijatelj iz saveza kopira ugovor pa ga gurnuti na forum, kakva je to ljubav? Gdje Željo tu?

Da ti ne pričam kako se klub raspadao kada su bivši dosli na vlast. Te 2015 je ostvaren najveci prihod u istoriji. 2016 se nisu glave skidale zbog evrope a na otvaranju istoka nisu sigurno bili samo "volonteri", već i nas "par" neskolovanih. Samo niste mogli shvatiti kada se govorilo, mojne to raditi, steti se klubu. I dan danas vam ne ide u glavu, svaki dan neka skija, svaki dan nešto, ne po meni već po Želji.

Jel' to ne možemo svi zajedno zbog Želje gurat naprijed a sve što ima da ne valja raspravljat na skupštini? Ne može tako, već mora na ovaj način?
Vas problem je upravo to sto ste zelju poistovjetili s osimom

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 17 jan 2020, 22:20

Nije istina. Mi smo braneći Amara branili Želju! Pa branili smo i Misketa, nemoj ba zayebavat, spusti se na zemlju malo. Sutra, niko A neće reći, samo ovi napadi moraju prestati jer štete klubu.

Slušaj me šta pričam i vjeruj mi na riječ.

Lokomotiva je krenula, zahuktavamo se polako ali sigurno. Ne postoji sila u BiH koja to može zaustaviti i spriječiti stvari koje će Željo zajedno sa svojim navijačima uraditi. Malo usporiti, vjerovatno, ali zaustaviti sigurno ne. Prepoznajte trenutak, ukrcajte se i uzivajte, zašto da gubimo vrijeme na interne prepirke kada je u nama ogroman potencijal za velika djela koja će ostati upisana u istoriji i koja ćemo mi i naša djeca sa ponosom prepričavati.

Šta je bilo, bilo je. Nema pobjednika, nema poraženih, samo Željo i mi sa njim. Svaki njegov posrtaj je posrtaj svih nas, svaki njegov uspjeh je uspjeh i nas navijača. Ostali se ne boje jer smo trenutno najveći i najtrofejniji, ostali se boje jer znaju šta možemo. Strah ih je i pomisliti šta će biti kada punom parom krenemo naprijed, šta će biti ako najbrojnije navijačko tijelo bude disalo kao jedan. Toga je njih strah, zato pokušavaju da nas spriječe. Nećemo im valjda još i mi pomagati.

Razumiješ? Prepoznajte trenutak, uključite se. Budite snaga koja gura naprijed, podrška i oslonac a ne kamen spoticanja. Svaki put kada neko od nas kaže riječ, neka to bude lijepa riječ. Svaki put kada neko od nas učini nešto, neka to bude korisno djelo. Na kraju, naš Željo će profitirati a mi zajedno sa njim.

Biće Željo opet Šampion!

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 17 jan 2020, 22:32

Čuj naš problem što smo Želju poistovijetili sa Osimom, kakva konjina retardirana majku **** svoju umobolnu
MIHAJLOVIĆ !

Toholji
Kontakt:

Post Postao/la Toholji » 17 jan 2020, 22:46

Radmilo87 je napisao/la:
17 jan 2020, 22:32
Čuj naš problem što smo Želju poistovijetili sa Osimom, kakva konjina retardirana majku **** svoju umobolnu
Kunem ti se da znam ko si vidio bi za to psovanje

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 17 jan 2020, 22:56

Toholji je napisao/la:
17 jan 2020, 22:46
Radmilo87 je napisao/la:
Imaš pp mudonja
MIHAJLOVIĆ !

Toholji
Kontakt:

Post Postao/la Toholji » 17 jan 2020, 23:05

Radmilo87 je napisao/la:
17 jan 2020, 22:56
Toholji je napisao/la:
17 jan 2020, 22:46
Radmilo87 je napisao/la:
Imaš pp mudonja
Zna li neko ko je

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 17 jan 2020, 23:37

Koja si ti mala sitna **** u duši, a ni na poruku da odgovoriš a tukao bi se na forumu i muda širio :urnebes: :rol:
MIHAJLOVIĆ !

Toholji
Kontakt:

Post Postao/la Toholji » 17 jan 2020, 23:44

Radmilo87 je napisao/la:
17 jan 2020, 23:37
Koja si ti mala sitna **** u duši, a ni na poruku da odgovoriš a tukao bi se na forumu i muda širio :urnebes: :rol:
Kad mi posaljes ime i prezime dobices odgovor klosaru
Ako neko zna ime nek mi posalje privatnu poruku

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 17 jan 2020, 23:48

Eto dobio si sve i ime i prezime i fb profil pa sad u akciju :bih:
MIHAJLOVIĆ !

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 jan 2020, 23:52

Ohladite malo ljudi dragi!Upravu je ovaj covjek da je ipak BP bolje od Grbavice!Ja sam pitar i vjerovatno ce te srati kao da ja namjerno to govorim jer navijam za rajvosa..ali iskreno tako je,ja sam bio na oba stadiona i BP je bolji bez dilema
@Radmilo87 jeste da smo se svadjali, ali nemoj majke ti da se svadjas sa debilima..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 18 jan 2020, 01:28

Aj ba od.je.bi sa teme debilu boli nas i za zeljom i amarom. Tema su stadioni debilu i komentarisemo ih. A ja lika
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 18 jan 2020, 02:49

A yebem vam sve i Osima i Grbavicu i Tusanj i Amara, i Kosevo i Bilino i Dzidica, i Dedica, i fakultet, i 4 osnovne i gimnaziju i Videoton, i Zubandan, i derbi, i istocnu tribinu, i teren Bilinog, i klicu, i pretke, i gene, i krvnu grupu, i temu i forum i admina, i postove,
Imate teme za drk anje jedni na druge de ostavite neku temu....molim vas.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 jan 2020, 13:16

Radmilo87 je napisao/la:
17 jan 2020, 23:48
Eto dobio si sve i ime i prezime i fb profil pa sad u akciju :bih:
Je li ti seen ostavio? :think:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 18 jan 2020, 14:47

nodi123 je napisao/la:
18 jan 2020, 13:59
slika

slika
TEATAR SNOVA
:opaopa: :opaopa:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 18 jan 2020, 14:48

:ljepota: :ljepota:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 18 jan 2020, 15:49

meni na ove dvije slike vise lici na zatvor snova:-)
ova druga posebno, nema bjezanja:-)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.