Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Znaci ima ovlasteni servis Applea u BIH
Hahahahah mi smo fkt jadan narod
@Bodi, naravno da ne mozes, Apple ne daje svakoj budali da prodaje njihove telefone. To sto oni stave na stranici da su serviseri mobitela, to je druga stvar. Tj lazu narod.
Pa bolan Telecom prodavao iPhone 2012 godine hahahhahah
Sve legalno, 100 %, nema sta
@Bodi, naravno da ne mozes, Apple ne daje svakoj budali da prodaje njihove telefone. To sto oni stave na stranici da su serviseri mobitela, to je druga stvar. Tj lazu narod.
27.10.2020
Naravno.
Ista stvar recimo s Lenovo. BBS ima Lenovo certifikat za servisiranje za BiH. Laptop mi bio prošle godine crko, matična riknula. Odnio ljudima, ovi naručili dio od Lenova, zamjenili i vozdra, sve u garanciju ušlo.
Potpuno ista stvar je sa Apple-ovim proizvodima i Meklineom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
BTW kad kazem nelegalno, ne mislim da Telecom licno krade mob i prodaje, nego jednostavno nemaju njihovo dopustenje i ne mozes kupiti telefon kao recimo u Italiji ili Hrvatskoj.
Pa Telecom nudio iPhone 2012 godine i to uz premium pakete samo hahaha. De bolan.
Pa Telecom nudio iPhone 2012 godine i to uz premium pakete samo hahaha. De bolan.
27.10.2020
Asbis i Mekline stavili na Apple stranicu da su serviseri? Svaka im čast na hakerskom poduhvatu.leorey je napisao/la: ↑17 jan 2020, 23:38Znaci ima ovlasteni servis Applea u BIH
Ma vidiš da nema blage veze šta priča.bodi123 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 23:40Naravno.
Ista stvar recimo s Lenovo. BBS ima Lenovo certifikat za servisiranje za BiH. Laptop mi bio prošle godine crko, matična riknula. Odnio ljudima, ovi naručili dio od Lenova, zamjenili i vozdra, sve u garanciju ušlo.
Potpuno ista stvar je sa Apple-ovim proizvodima i Meklineom.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Prestani decko, ne brukaj se ziv bio.leorey je napisao/la: ↑17 jan 2020, 23:41BTW kad kazem nelegalno, ne mislim da Telecom licno krade mob i prodaje, nego jednostavno nemaju njihovo dopustenje i ne mozes kupiti telefon kao recimo u Italiji ili Hrvatskoj.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Baš smo mislili da BHTelecom ima dva radna mjesta "šaner" koji obilaze radnje po Evropi, kradu iPhone i šalju u direkciju. **** kad smo glupi, nismo dovoljno pametni da skontamo šta si htio reći
Nullius in verba
Ja i dalje ne mogu da vjerujem sta postoji i zrak udise, haj ovaj smog pa mi nije zao, ali doci ce proljeće i ljeto pa ovo je grehota sta ce cist zrak koristiti yebem ti zivot je li moguce ovako glup biti 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Zivite u uvjerenju da imamo ovlasteni Apple servis u Bosni, mozda nekad i imadnemo hehehehe
Sjecam se da su 2012 po Avazu bili clanci gdje se pisalo kakav kriminal ljudi rade s iPhone
Ja sam cuo sa ima i u Gornjem Vakufu serviser za Apple, Vlado Jabukovic mu ime, hrvat covjek
Sjecam se da su 2012 po Avazu bili clanci gdje se pisalo kakav kriminal ljudi rade s iPhone
Ja sam cuo sa ima i u Gornjem Vakufu serviser za Apple, Vlado Jabukovic mu ime, hrvat covjek
27.10.2020
Moram do engleske bgm skolnut iduci vikend mozda postanem pametan ko on
Note 10 ima pis onu stabilizaciju sa kamerama valjda bas ubili, samo da Cu jaci procesor stavili ne bi bilo jaceg mobitela trenutno, ovako bas jaka cijena radi kamere
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
leorey je napisao/la: ↑17 jan 2020, 23:49Zivite u uvjerenju da imamo ovlasteni Apple servis u Bosni, mozda nekad i imadnemo hehehehe
https://locate.apple.com/ba/en/service/ ... er=Blicnet
Možeš mi ukratko opisati šta je na ovom linku?
Nullius in verba
Nemaš Apple servis jbt, al imaš posredničke servise koji su certifikovani od Applea. U Mekline odneseš mobitel i oni će ti nabavit novi ako ti je ovaj crko, il popravit nebitno, ako imaš garanciju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
To je hakovana stranica Apple od ova dva pijacarska servisa, logicnoHeller je napisao/la: ↑17 jan 2020, 23:55leorey je napisao/la: ↑17 jan 2020, 23:49Zivite u uvjerenju da imamo ovlasteni Apple servis u Bosni, mozda nekad i imadnemo hehehehe
https://locate.apple.com/ba/en/service/ ... er=Blicnet
Možeš mi ukratko opisati šta je na ovom linku?
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
I naplatit ce ti uredno naravno
Heller, a kako to onda da recimo na AT store stranici stoji da su i oni serviseri i to prvi u BIH a tu ih uopste nema?
Jel Telecom imao servis 2012 kad su prodavali telefone? Ili ces reci da nisu tad prodavali. Jel to bio klasican kriminal?
Pa bolan nebio, kod njih cekas Alcatel 3 mjeseca da ti poprave hahaahha
27.10.2020
E bravo, POSREDNICKE servise. To mi se svidja. Nadolazite polako hihi. 
27.10.2020
De ti meni reci ba za ovaj link, nemoj okolišat i navodit neke treće primjere https://locate.apple.com/ba/en/service/ ... er=Blicnetleorey je napisao/la: ↑17 jan 2020, 23:58I naplatit ce ti uredno naravno![]()
Heller, a kako to onda da recimo na AT store stranici stoji da su i oni serviseri i to prvi u BIH a tu ih uopste nema?![]()
Jel Telecom imao servis 2012 kad su prodavali telefone? Ili ces reci da nisu tad prodavali. Jel to bio klasican kriminal?![]()
Pa bolan nebio, kod njih cekas Alcatel 3 mjeseca da ti poprave hahaahha
Servis je servis, usluga zamjene telefona u uslovima tebe i apple pi vašem sporazumu (apple care) je posredovanje.
Nullius in verba
Hebo vas Iphone!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
@Heller, a kako onda recimo kad hocu da kupim telefon preko apple.com online kad kliknem na tu radnju nista ne otvori, dok recimo ako izaberes Hrvatsku, uredno narucis preko stranice?
27.10.2020
U pravu je lorey, kakvi crni certifikati od applea ublehama od Meklinea i sličnih. Been there, znaš da ćeš dobiti telefon od njih. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
De još koji put mijenjaj temu.
Nullius in verba
Nisu se opekli jos. Ali neka zeleni su, naucit ce
Bodi je nadosao, kad je rekao POSREDNIK
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.