kod nas sigurno nece
jbg mozda i hoce ali mozda i nece
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kod nas sigurno nece
Naravno da hoce. Odigra li priblizno dobru sezonu kao kod nas, ostvarit ce 3x bolji transfer.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 00:17Ala hoce se usreciti, kako god neka mu je sa srecom, bolje bi mu bilo kod nas![]()
Volimo znati na cemu smo.
Halo ljudi, pratite li vi desavanja opcenito u nasem okruzenju i fudbalskom podneblju? Kakve crne pare jbt, pa 99% igraca bi izabralo Hajduk i da nudi 20% manje novca od Sarajeva. Zasto?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2020, 00:43Nihade sine nemoj pratiti korake svojih prethodnika iz akademije..Stvarno ovdje nema vise igraca da zaista voli klub..To sve leti za parama ...Meni bi uvijek na pocetku karijere bio cilj da se dobro razvijem i da imam dobru minutazu i sazrijevam(sto bi u Sarajevu sigurno imao),a ne poletiti za parama..siguran sam da je imao i nasu ponudu ali su pare presudile..Kako god sretno,mozda je i dobar potez..Ako je ovo netacno Nihade brate izvini..ako Lazic ne produzi ugovor bit ce zanimljivo ko ce doci na poziciju stopera..
Kako je dobar g shock od Nama..Uskoro planirao kupiti jedan ali necu kupiti dok ne skupim pare za ovakvoga(vjerovatno nikad jer izgleda kao skup model)
@kanarinac razocarao si me drug,pa rekao si da ce kod nas doci![]()